Tarjousmania sai JATKOA! OSTA NYT, MAKSA VASTA ELOKUUSSA!
  • 1

1-27 / 27

27 tuotetta

  • 1

1-27 / 27

27 tuotetta

Lasitiilet

Lasitiili on kaunis sisustuselementti, joka sopii monenlaisiin kohteisiin. Lasitiilistä voi luoda kokonaisia seiniä tai niitä voi käyttää katseen vangitsevina yksityiskohtina. Onpa nykyään saatavilla myös värillisiä lasitiiliä. Jos haaveenasi on lasitiiliseinä, on oikea osoite hankinnoille Netraudan verkkokauppa. Verkkokaupastamme löydät kattavan valikoiman erilaisia tiilivaihtoehtoja sekä tietenkin myös tiilien asentamiseen tarvittavat työkalut ja tuotteet, kuten esimerkiksi asennusliimat, -listat ja laastit. Aloita remonttihaaveittesi toteuttaminen ja tilaa tarvittavat välineet jo tänään Netraudan verkkokaupasta!

Lasitiili päästää valon kulkemaan

Lasitiilien kiehtovuus syntyy niiden valoa läpäisevästä olemuksesta. Kulkiessaan lasitiilen läpi valo muuttuu, riippuen siitä millainen lasitiili on kyseessä. Tasapintainen tiili suodattaa valoa suoraviivaisemmin, kun taas kuplakuvioinen tai epätasainen tiili leikittelee valon kululla. Oman mausteensa tunnelmaan tuovat nykyään markkinoilta saatavissa olevat värilliset lasitiilet, jotka värjäävät valon kauniisti. Värillisissä lasitiilissä voi aistia vanhojen kirkkojen ikkunamaalausten henkeä.

Lasitiili sopii monenlaisiin tiloihin

Lasitiili pääse parhaiten oikeuksiinsa tiloissa, joissa sen valoa siilaavat ominaisuudet korostuvat. Tiilivalinnasta riippuen lasitiili voi toimia muun muassa tilanjakajana paikoissa, joihin halutaan luoda lisää yksityisyyttä valon kulkua estämättä. Suosittuja lasitiilten käyttökohteita ovat muun muassa pesuhuoneet, joihin lasitiilet tuovat valoisuutta ja luksuksen tuntua. Lasitiili on myös helppo materiaali, sillä se sopii ja yhdistyy kauniisti monenlaisiin rakennusmateriaaleihin. Kun lasitiilen käyttökohde on tiedossa, suuntaa Netraudan verkkokauppaan! Verkkokaupan kätevän rajaustoiminnon ansiosta löydät tarpeisiisi sopivat tiilet helposti ja nopeasti.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.