Hyytävät hintajatkot voimassa enää:
  • 1

1-47 / 47

47 tuotetta

  • 1

1-47 / 47

47 tuotetta

Luonnonkivilaatat

Luonnonkivilaatta on kaunis valinta niin seinien kuin lattioidenkin materiaaliksi. Luonteeltaan eri luonnonkivilaatat ovat hyvin erilaisia, ja Netraudassa onkin tarjolla runsas valikoima eri tyyppisiä laattoja luonnonkiveä arvostavalle. Tutustu luonnonkivilaatan mahdollisuuksiin ja ihastu! Netraudan verkkokaupasta löydät kivilaattojen lisäksi kaikki tarvittavat välineet ja tarvikkeet laattojen asentamiseen.

Luonnollisuus lumoaa laatoissakin

Koti on paikka, jossa pääsee latautumaan ja rentoutumaan arjen haasteista. Luonto tunnetusti edistää palautumista, joten luonnonmukaisten materiaalien valitseminen sisustukseen on hyvä valinta. Kauniilla ja kestävillä luonnonkivilaatoilla luonto tulee lähelle sisätiloissakin. Luonnonkivilaatat ovat kaikki yksilöitä, joten niissä on kauniin eläväinen ja uniikki pinta.

Valitse sopiva kivilaatta käyttökohteen mukaan

Netraudan valikoimassa kivilaattoja on saatavilla useisiin eri käyttötarkoituksiin. Tarkista jokaisen laatan kohdalta erikseen, millaiseen käyttöön kyseinen laatta sopii. Märkiin tiloihin oiva valinta on esimerkiksi vuolukivilaatta, joka ei ole liukas ja varaa hyvin lattialämmityksen lämpöä. Sisäseinissä tai lattioissa toimivat puolestaan oivallisesti muun muassa graniitti-, kalkkikivi-, travertiini- ja marmorilaatat. Jotkin kivilaatat soveltuvat myös asennettavaksi ulos. Kauniin eläväistä ilmettä sisustukseen on helppo luoda yksilöllisistä jokikivistä koostetuilla mosaiikkimaisilla laatoilla. Valikoimassamme on myös verhoiluun hyvin soveltuvia kivilaattoja. Jos tiedät jo, mitä olet etsimässä, ota käyttöön Netraudan verkkokaupan kätevä rajaustyökalu, jonka avulla voi haarukoida laattavaihtoehtoja muun maussa värin, koon, pinnan kiiltävyyden ja materiaalin mukaan. Kun oikea laatta on löytynyt, on tilaaminen Netraudan verkkokaupasta helppoa ja turvallista!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.