Hyytävät hintajatkot voimassa enää:

Marokkolaiset laatat

  • 1

1-41 / 41

41 tuotetta

  • 1

1-41 / 41

41 tuotetta

Marokkolaiset laatat

Marokkolaiset laatat luovat sisustukseen mystistä itämaista tuntua. Kauniisti kuvioiduilla laatoilla luot näyttävät seinä- ja lattiapinnat tilaan kuin tilaan. Tutustu Netraudan kattavaan marokkolaisten laattojen valikoimaan jo tänään ja tilaa suosikkisi! Myös laattojen asentamiseen tarvittavat työkalut ja -välineet löydät nettikaupastamme helposti ja nopeasti.

Marokkolainen laatta ja sen synty

Marokkolaisilla laatoilla on oma helposti tunnistettava tyylinsä, joka tuo lämpimän tuulahduksen itämaista. Laattojen taidokas geometrinen kuviointi on saanut alkunsa islamin kiellosta kuvata eläviä olentoja taiteen keinoin. Geometriset kuviot ovat olleet sallittuja, mikä on johtanut rakennusten ja laattojen taiturimaisen kuviointitekniikan syntyyn. Marokkolaisille laatoille ominaista on myös kaunis ja runsas värimaailma. Yksittäiset laatat synnyttävät yhdessä monimutkaisen labyrintin, jota katse jää herkästi seurailemaan. Ihastu marokkolaisten laattojen värikylläiseen maailmaan Netraudan verkkokaupassa ja tilaa remonttitarpeet jo tänään!

Marrakech-laatta

Marrakech-laatoiksikin kutsutut marokkolaiset laatat henkivät hienostunutta luksuksen tuntua. Marokkolaisia laattoja voi käyttää niin seinä- kuin lattiamateriaalinakin. Laattojen väri- ja kuviovalikoima on runsas. Myös marokkolaisten laattojen muoto ja koko vaihtelevat. Materiaaliltaan laatat ovat esimerkiksi keramiikkasavesta tai lasitetusta tai lasittamattomasta porcellanatosta valmistettuja. Tarjolla on vaihtoehtoja sekä matta- että kiiltäväpintaisia laattoja etsivälle. Käytä Netraudan nettikaupan rajaustoimintoa ja valitse juuri sinun tarpeisiisi sopiva marokkolainen laatta! Tilaaminen on helppoa ja ajasta ja paikasta riippumatonta.

Myydyimmät tuotteet (10)

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.