Varaston loppuunmyyntiin on lisätty uusia tuotteita, uskomattomat poistotarjoukset voimassa enää:

Lasimosaiikit

  • 1

1-14 / 14

14 tuotetta

  • 1

1-14 / 14

14 tuotetta

Lasimosaiikit

Laatoitusta suunnitteleva on lukuisten valintojen edessä. Oikean tunnelman luomiseksi laattavalinnoissa on oltava tarkkana. Erittäin näyttäviä tunnelmanluojia ovat kauniit lasimosaiikit, jotka kiinnittävät takuuvarmasti katseen. Netraudan valikoimassa on lukuisia eri lasimosaiikkivaihtoehtoja, joihin kannattaa tutustua. Tutustu valikoimaamme Netraudan verkkokaupassa ja aloita suunnittelu!

Tunnelmaa kotiin lasimosaiikeilla

Lasimosaiikkipalat koostuvat pienistä usein neliön muotoon leikatuista paloista, jotka on kiinnitetty toisiinsa sideaineella. Mosaiikki on ikivanha keksintö, jolla on aikojen saatossa koristeltu niin kirkkoja kuin julkisia rakennuksiakin. Nykyinen lasimosaiikkitarjonta mahdollistaa upeiden lasimosaiikkipintojen luomisen myös kotiympäristöön. Mosaiikkipinta on eläväinen ja usein kauniin monivärinen. Mosaiikki sopii niin suurempien tilojen materiaalivalinnaksi kuin myös herkullisena yksityiskohtana käytettäväksi. Tutustu Netraudan kattavaan lasimosaiikkivalikoimaan jo tänään!

Netraudan laaja lasimosaiikkivalikoima

Netraudan valikoimasta löydät useita mosaiikkivaihtoehtoja. Netraudasta saatavilla olevat lasimosaiikit vaihtelevat korkeakiiltoisista paloista mattapintaisempiin malleihin. Osassa mosaiikkilaatoista on hyödynnetty lasin lisäksi luonnonkiviä. Kunkin lasimosaiikin käyttökohteet on määritelty jokaisen mosaiikkimallin kohdalla erikseen. Lasimosaiikki on kaunis valinta niin seiniin kuin lattiapinnoillekin. Jos olet etsimässä lasimosaiikkia kylpyhuoneeseen, kannattaa ottaa huomioon, että vain osa mosaiikkimalleista sopii lattioille, joissa on lattialämmitys. Kaikki lasimosaiikit eivät myöskään sovellu saunassa tai märissä tiloissa käytettäviksi. Saatavilla on sisätiloihin tarkoitettujen mosaiikkien lisäksi myös vaihtoehtoja, jotka voidaan asentaa ulkotiloihin. Ota selvää, millainen mosaiikki sopii juuri sinun rakennuskohteeseesi ja aloita shoppailu Netraudan verkkokaupassa!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.