Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

Tiililaatat

  • 1

1-14 / 14

14 tuotetta

  • 1

1-14 / 14

14 tuotetta

Tiililaatat

Netraudan valikoimasta löytyy kattava valikoima erilaisia tiililaattoja, joilla kodin tunnelmaa voi muuttaa hetkessä. Tiilijäljitelmät ovat hyvin aidon oloisia ja saatavilla on lukuisia erilaisia vaihtoehtoja makuun kuin makuun. Olet sitten ammattimainen rakentaja tai omatoiminen kodinremontoija, oikea paikka tiililaattaostoksille on Netraudan verkkokauppa. Tutustu ja tilaa jo tänään – takuulla huokeaan hintaan!

Tunnelmaa tiilijäljitelmällä

Vanhojen ja arvokkaiden pintojen arvostus on viime aikoina lähtenyt ansaitsemaansa nousuun. Kaikilla ei kuitenkaan ole mahdollisuutta asua rakennuksessa, jossa seinäpintojen alta olisi mahdollisuus rapsuttaa esiin aarteita kuten vanhoja hirsiseiniä tai näyttäviä tiiliseiniä. Oman asunnon rakennusmateriaaleihin ei kuitenkaan tarvitse aina tyytyä, vaan esimerkiksi nykyaikaisilla tiilijäljitelmillä seinille on mahdollista luoda hyvin aitoa vanhan tiilitalon tuntua. Kun kauniin epätasainen tiilipinta viimeistellään esimerkiksi kohdevalaistuksella, syntyy tilaan aivan uudenlainen salaperäinen tunnelma. Laadukas tiililaattapinta sopii mainiosti niin perinteiseen kuin modernimpaankin sisustukseen.

Tiililaatta sopii monenlaisiin tiloihin

Tiililaatta ei aina ole punainen, vaan valikoimassamme on myös kauniin harmonisia harmaansävyisiä tiililaattavaihtoehtoja. Jos mielessäsi on jo tarkka näkemys siitä, millaista laattaa olet hakemassa, kannattaa ottaa käyttöön nettisivujemme rajausominaisuus, jossa voit valita muun muassa haluamasi koon, värin ja materiaalin. Valikoimamme tiililaattojen materiaali vaihtelee liuskekivestä keramiikkaan ja kuivapuristettuihin laattoihin. Sisäseinien lisäksi tiililaattapinnan voi luoda ulkotiloihin, kunhan vain valittu laatta on ulko-olosuhteisiin sopiva. Erityisen hyvin tiilijäljitelmät pääsevät oikeuksiinsa saunatiloissa, joissa hämärä valaistus korostaa tiilikivipinnan eläväistä luonnetta. Tarkista saunaan tiililaattoja hankkiessasi, että valitsemasi laatta on saunatiloihin sopiva. Kun laattavalinta on tehty, kannattaa tutustua myös Netraudan muuhun valikoimaan, sillä meiltä löytyvät myös laattapintojen asennukseen tarvittavat välineet ja tarvikkeet helposti ja edullisesti. Kaunis tiililaattapinta on siis vain muutaman klikkauksen päässä – tutustu ja tilaa jo tänään Netraudasta!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.