Lankkulaminaatit

1-48 / 267

267 tuotetta

1-48 / 267

267 tuotetta

Lankkulaminaatit

Lankkulaminaatti on kestävä ja hyvännäköinen 1-sauvainen lattiamateriaali kuiviin sisätiloihin. Laminaatti on myös mukavan edullinen valinta. Netraudan verkkokaupasta löydät laajan kattauksen lankkulaminaatteja – taatusti huokeaan hintaan! Osta samalla kerralla myös lattialistat ja muut lattiaremontissa tarvittavat materiaalit ja välineet, jotta remonttisi voi alkaa nopeasti. Netrauta myy kaiken tarvittavan ammattilaisen ja kotiremontoijan tarpeisiin.

Laminaatti sopii kovaan kulutukseen

Laminaatti on erinomainen lattiamateriaali tiloihin, joissa on paljon vilinää ja huisketta. Laminaatti kestää hyvin niin lasten raisut leikit kuin myös koiran kynsien kulutuksen. Laminaatti on siinäkin mielessä hyvä kiireistä arkea elävälle, että sen asentaminen on todella nopeaa ja helppoa. Kaiken lisäksi laminaatti on helppohoitoinen materiaali, joka ei kovuutensa vuoksi ime likaa itseensä. Tästä syystä laminaattilattian siivoaminen onnistuu vaivattomasti.

Taitava puukuviointi tuo luonnonläheisyyttä kotiin

Laminaatti valmistetaan puristamalla yhteen puukuitulevyjä. Valmistustekniikan ansiosta laminaatin pintaan voidaan luoda lähes millainen kuviointi hyvänsä. Lankkulaminaateissa laminaatin ulkonäön muovattavuutta on käytetty hyväksi, kun laminaatin pintaan on suunniteltu puuta jäljittelevä ilme, joka on todella aidon näköinen. Jos siis haaveissasi on lattia, joka näyttää parketilta, mutta kestää kovempaakin kulutusta, on lankkulaminaatti hyvä valinta. Useissa lankkulaminaateissa jäljitellään tietyn puulajin puunsyykuviointia. Suosikkipuulajiasi muistuttavan lankkulaminaatin löytäminen on helppoa, sillä Netraudan verkkokaupassa lankkulaminaatteja voi rajata sen mukaan, mikä puunsyykuvio laminaatin pinnassa on. Myös väri- ja sävyvaihtoehtoja on tarjolla runsaasti. Tutustu Netraudan valikoimaan jo tänään ja tilaa tarvikkeet kauniin ja kestävän lankkulaminaattilattian asentamista varten kotiin toimitettuna!

Myydyimmät tuotteet (10)

Katsotuimmat tuotteet (10)

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.