Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

Laminaatin alusmateriaalit

  • 1

1-22 / 22

22 tuotetta

  • 1

1-22 / 22

22 tuotetta

Laminaatin alusmateriaalit

Lattiamateriaalien lisäksi löydät Netraudasta lattioiden asentamiseen tarvittavat alusmateriaalit. Oikeanlaisten laminaattien alusmateriaalien avulla laminaattilattian asentaminen on helppoa ja vaivatonta ja lopputulos on kestävä. Tutustu valitsemasi laminaatin asennusohjeisiin ja tilaa sopivat alusmateriaalit jo tänään Netraudasta, jotta remontti voi alkaa mitä pikimmiten!

Oikea alusmateriaali takaa lattian toimivuuden

Oikeanlaisella alusmateriaalilla voidaan vaikuttaa siihen, millainen lattia on käytössä ja miten hyvin se kestää. Laminaatti saattaa usein sellaisenaan olla kopiseva, mutta hyvin valittu alusmateriaali vaikuttaa laminaatin akustiikkaan positiivisesti ja hiljentää askelääniä. Toinen laminaatin huonoista puolista on sen usein kylmäksi koettu pinta. Laminaatti voidaan kuitenkin joissain tapauksissa asentaa lattialämmityksen päälle, jolloin ongelmasta päästään eroon. Netraudan valikoimasta löytyy alusmateriaaleja, jotka sopivat myös lattialämmityksen päälle asennettaviksi. Tarjolla on myös alusmateriaaleja, jotka suojaavat kosteudelta. Alusmateriaalilla voidaan vaikuttaa myös lattian tasaisuuteen ja liitosten pitävyyteen. Useat alusmateriaalit ovat pitkäikäisiä ja säilyvät hyvänä jopa 30 vuotta.

Joka tarpeeseen sopivat laminaatin alusmateriaalit Netraudasta

Netraudasta löydät sopivan alusmateriaalin, oli tavoitteenasi sitten äänenvaimennus, kosteuden ehkäisy tai lattia-alustan tasaaminen. Tutustu valitsemasi tuotteen tietoihin huolella ennen tilaamista. Tarjolla on runsaasti tuotteita erilaisista hintaluokista. Kun sopiva alusmateriaali on löytynyt, onnistuu tilaaminen kätevästi muutamalla klikkauksella! Tilaa samalla myös kaikki muut lattian asennukseen tarvittavat tuotteet ja välineet.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.