Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

Parketin alusmateriaalit

  • 1

1-19 / 19

19 tuotetta

  • 1

1-19 / 19

19 tuotetta

Parketin alusmateriaalit

Varmista onnistunut parketin asennus laadukkaalla alusmateriaalilla. Parketinalusmateriaalit kaikkiin tarpeisiin löydät Netraudasta! On tavoitteenasi sitten akustiikan parantaminen tai pinnan tasaaminen, ratkaisu löytyy lattian alle asennettavista alusmateriaaleista. Tilaa jo tänään Netraudan verkkokaupasta kaikki parketin asentamiseen tarvittavat työkalut ja tarvikkeet. Alusmateriaalien lisäksi meiltä löydät muun muassa laadukkaat parkettilaudat ja lattialistat.

Tasainen alusta takaa hyvän lopputuloksen

Parkettia asentaessa pieni pinnan epätasaisuus ei välttämättä haittaa, kun alle tulee sopiva alusmateriaali, joka tasaa alustan. Alusmateriaalin käytöllä voidaan tähdätä myös akustiikan parantamiseen. Tällöin askeläänet vähenevät ja lattiasta saadaan hiljaisempi. Askeläänien vaimentamisesta voi olla erityistä hyötyä esimerkiksi kerrostaloasunnoissa. Lisäksi alusmateriaali edistää parketin saumojen paikoillaan pysymistä. Alusmateriaali voi myös tarjota suojaa kosteudelta.

Sopiva parketinalusmateriaali eri tilanteisiin

Parketinalusmateriaalin valinnassa tulee ottaa huomioon, millaiseen käyttöön materiaali tulee ja mitä ominaisuuksia siltä toivotaan. Onko tavoitteena äänen vaimennus, kosteudelta suojaaminen vai pinnan tasaus? Parketinalustuotteita valmistetaan muun muassa polyuretaani- ja polystyreenivaahtomuovista. Laadukas alusmateriaali kestää hyvänä jopa 30 vuotta. Useat parketinalusmateriaalit soveltuvat myös lattialämmityksen päälle asennettaviksi. Kun lattiavalinnat on tehty, on aika suunnitella lattian asentamista tarkemmin. Tilaa Netraudasta parkettilautojen kanssa samalla kertaa parketin alle sopiva alusmateriaali! Tarjolla on vaihtoehtoja useilta merkeiltä, joten joka kohteeseen löytyy varmasti sopiva ratkaisu.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.