Pakkanen puri hinnoista JOPA PUOLET POIS! Hyytävät hinnat voimassa enää:

Vinyylilattian alusmateriaalit

  • 1

1-12 / 12

12 tuotetta

  • 1

1-12 / 12

12 tuotetta

Vinyylilattian alusmateriaalit

Vinyylilattian toimivuuden viimeistelee toimiva ja tarkoitukseensa sopiva alusmateriaali. Netraudan verkkokaupasta löydät kaikki vinyylilattioille soveltuvat alusmateriaalit kätevästi samasta kategoriasta. Alusmateriaalien haarukoiminen merkin mukaan onnistuu myös helposti verkkokaupan rajaustoiminnon avulla. Valitse tarkoituksiisi sopiva alusmateriaali ja tee tilaus jo tänään, jotta remontti voi alkaa viivytyksittä!

Alusmateriaali parantaa toimivuutta

Oikein valittu alusmateriaali parantaa vinyylilattian ominaisuuksia entisestään. Alusmateriaalilla voidaan muun muassa parantaa lattian akustisia ominaisuuksia ja hiljentää askelääniä. Vinyylilattia on usein itsessäänkin varsin hiljainen materiaali, mutta alusmateriaali vielä korostaa vinyylin hiljaisuutta. Laadukas alusmateriaali myös helpottaa vinyylipinnan asentamista ja parantaa lopputulosta, sillä se tasaa pinnanmuotoja tehokkaasti. Useat alusmateriaalit soveltuvat käytettäviksi lattialämmityksen kanssa. Lattialämmitys korostaa entisestään vinyylilattian lämmintä olemusta. Alusmateriaali pitää myös vinyylilattian ja sen mahdolliset saumat paikoillaan ja vakauttaa pohjaa asennusvaiheessa. Pehmeäpintaiset alusmateriaalit ehkäisevät lattian pohjamateriaalin kulumista, jolloin esimerkiksi betonin päälle asennettu vinyylilattia ei ala narista pohjalla olevasta betonista murentuneen irtohiekan vuoksi.

Valitse sopiva alusmateriaali vinyylilattialle

Vinyylilattian alusmateriaaleista löytyy sopiva vaihtoehto niin kotilattian alle kuin myös kovalle kulutukselle joutuviin julkisiin tiloihin. Tarkista valitsemasi tuotteen tiedot ennen alusmateriaalin tilaamista. Tilatessa olisi myös hyvä tietää, millaisessa kohteessa alusmateriaalia on tarkoitus käyttää. Netraudassa on tarjolla useita eri hintaluokan tuotteita. Tutustu Netraudan valikoimaan ja tilaa vinyylilattian alusmateriaalit nopeasti ja edullisesti!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.