Erikoisparketit

  • 1

1-15 / 15

15 tuotetta

  • 1

1-15 / 15

15 tuotetta

Erikoisparketit

Erikoiparketit päivittävät perinteisen parkettilattian uudelle aikakaudelle. Erikoisparketeissa yhdistyvät parkettilattian hyvät puolet ja uudet innovatiiviset ratkaisut. Jos suunnitelmissasi on piristää remontoimasi tilan ilmettä persoonallisella erikoisparketilla, on oikea osoite ostoksille Netraudan verkkokauppa. Kattava erikoisparkettien valikoimamme inspiroi ja antaa ideoita kauniista ja uniikista parkettilattiasta haaveilevalle. Tutustu valikoimaan jo tänään ja tilaa suosikkisi! Parkettien lisäksi valikoimastamme löytyvät kaikki tarpeelliset työkalut ja tarvikkeet parkettilattian asentamiseen.

Erikoisparketilla ilmettä sisustukseen

Lattia on hyvin hallitseva sisustuselementti, joten kauniin lattian valinnalla pääsee jo pitkälle. Kun huoneeseen on suunnitteilla näyttävä erikoisparketti, voi muun sisustuksen hyvin jättää selkeälinjaiseksi ja eleettömäksi, sillä eläväinen lattia itsessään vangitsee katseen. Erikoisparkettien klassikko on ruutulautaparketti, joka muodostaa lattialle kauniin ruudukon. Ruutulautaparketissa eri suuntiin asetellut kappaleet tuovat puun eläväisen pinnan kauniisti esiin ja heijastavat valoa eri suuntiin. Näyttävä ja erikoinen on myös piensäleparketti, jonka pinta koostuu nimensä mukaisesti pienestä sälemäisestä kuvioinnista. Parketteja valmistetaan myös eksoottisemmista materiaaleista, kuten esimerkiksi bambusta, joka soveltuu hyvin parkettikäyttöön muun muassa antibakteerisuutensa, antistaattisuutensa ja ääneneristysominaisuuksiensa ansiosta.

Parketti kestää aikaa

Puuparketti kestää aikaa hyvin. Useissa parketeissa on jo valmiiksi öljy- tai lakkakäsittely, joka viimeistelee parketin ilmeen ja lisää sen kestävyyttä. Vanhan parketti voi myös useimmiten uudistaa hiomalla. Parketin hyviin puoliin kuuluu myös se, että parketti sopeutuu hyvin ympäristön kosteusvaihteluihin. Erikoisparketti onkin paitsi näyttävä silmälle myös käytännöllinen ja kestävä valinta esimerkiksi kodin lattiamateriaaliksi. Tilaa Netraudasta juuri sinua miellyttävä erikoisparketti ja aloita unelmiesi lattian asentaminen!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.