Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

Lankkuparketit

1-48 / 230

230 tuotetta

1-48 / 230

230 tuotetta

Lankkuparketit

Kaunis lankkuparketti on klassinen ja ajaton valinta lattiamateriaaliksi. Netraudan kattavasta lankkuparkettivalikoimasta löydät parketit kaikkiin makuihin ja tyyleihin. Verkkokaupastamme saat parkettimateriaalin lisäksi tilattua helposti ja vaivattomasti myös kaikki parketin asentamiseen tarvittavat välineet ja tarvikkeet.

Lautaparketti on aina elegantti

Lautaparketti henkii luksuksen tuntua, jollaista ei välttämättä synteettisiä lattiamateriaaleja käyttämällä synny. Luksus syntyy myös parkettilaudan yksisauvaisuudesta, jolla lattiasta saadaan erityisen näyttävä. Kaunis puinen parkettilattia tuo luonnon sisätiloihin ja tuntuu mukavan lämpimältä jalan alla. Puu on luonnon oma materiaali, joten jokainen parketti on yksilöllinen ja viehättävän eläväpintainen. Parketissa käytetyt puulaadut vaihtelevat, ja markkinoilla on muun muassa tammesta, pähkinästä, saarnesta, lehtikuusesta ja koivusta valmistettuja parketteja. Eri puulajeilla on oma luontainen ilmeensä oksankohtineen ja sävyineen.

Lankkuparketit joka makuun ja kohteeseen

Lankkuparkettien ominaisuudet vaihtelevat riippuen siitä, mistä puulajista ne on valmistettu. Puulaji vaikuttaa myös parketin sävyyn. Tarjolla on puun sävyisten parkettien lisäksi vaihtoehtoja, joissa väri on luotu esimerkiksi petsaamalla tai lakkaamalla parketti. Esimerkiksi valkoiseksi sävytetty parketti sopii myös moderniin sisustustyyliin, jossa sävyt ovat pelkistettyjä ja kirkkaita. Useiden parkettien pinnassa on jonkinlainen öljy- tai lakkauskäsittely, joka viimeistelee parketin ilmeen ja pidentää käyttöikää. Jos parketti kuitenkin ajan saatossa naarmuuntuu, voi sen yleensä hioa ainakin kerran lattian ilmeen kirkastamiseksi. Tutustu Netraudan laadukkaaseen ja kattavaan lankkuparkettivalikoimaan! Tilaa suosikkiparkettisi jo tänään ja remontti voi alkaa!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.