Toukokuun kampanjat päättyvät pian! Tarjoukset voimassa enää:

Vinyylikorkit

  • 1

1-33 / 33

33 tuotetta

  • 1

1-33 / 33

33 tuotetta

Vinyylikorkit

Vinyylikorkki on loistava vaihtoehto sinulle, joka toivot lattiamateriaalilta pitkäikäisyyttä, kestävyyttä ja pitkälle vietyä käyttömukavuutta. Löydät valikoimastamme monta tyylikästä vaihtoehtoa eri sävyissä ja pintakuvioinneilla. Helposti asennettava, kaunis lattia on meillä vain muutaman klikkauksen päässä. Käy siis ostoksille jo tänään!

Vinyylikorkkilattia on materiaalina kestävä ja tyylikäs

Kodin lattiamateriaaleilta vaaditaan paljon. Niiden tulee kestää kovaakin kulutusta, iskuja, auringonvaloa sekä naarmuja ja hankausta. Vinyylikorkkilattia on huippuratkaisu, joka täyttää kaikki nämä vaatimukset. Kotikäytössä vinyylikorkkilattialla on jopa 10 vuoden takuu, joten sen neliöhinta on erittäin edullinen pitkään käyttöikään suhteutettuna. Kestävyyden lisäksi vinyylikorkkilattiat tuntuvat erittäin miellyttäviltä. Ne ovat suloisen lämpöisiä ja vaimentavat ääntä juuri sopivasti. Lattiamateriaali on myös todella helppohoitoinen, sillä se hylkii likaa ja on helppo pitää puhtaana kovassakin kulutuksessa. Vinyylikorkki on lisäksi erittäin turvallinen, vaikeasti syttyvä mutta tehokkaasti kosteussuojattu materiaali. Panosta siis laatuun, kestävyyteen ja turvallisuuteen ja tilaa oma lattiasi suoraan netistä.

Vinyylikorkit eri pintakuvioilla Netraudasta

Valikoimastamme löydät pintakuvioidut vinyylikorkkilattiat eri malleissa. Puukuviointi tuo lattiaan miellyttävää lämpöä ja kotoisuutta: tammi on aina tyylikäs, ja kelopuussa on ripaus aitoa luonnon tunnelmaa. Betonikuvioitu lattia puolestaan luo tilaan modernia rosoisuutta tuntumatta jalan alla kylmältä tai kalsealta. Mikä kuviointi miellyttää eniten sinun silmääsi? Oli valintasi mikä tahansa, lattian asentaminen käy helposti älykkään Uniclic-järjestelmän ansiosta. Laske siis, kuinka monta pakettia tarvitset ja tilaa uusi, upea lattia näppärästi netistä – tätä valintaa et tule katumaan!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.