Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

Vinyylilaatat

1-48 / 98

98 tuotetta

1-48 / 98

98 tuotetta

Vinyylilaatat

Vinyylilaatalla luot tilaan vaikutelman laattalattiasta, mutta pääset samalla nauttimaan vinyylilattian hyvistä puolista. Vinyylilaattalattia on myös uskomattoman helppohoitoinen ja yksinkertainen asentaa. Netraudan kymmenien vinyylilaattojen valikoimasta löytyy varmasti sopiva vaihtoehto jokaiseen kohteeseen. Tilaa jo tänään lattiamateriaalit ja muista valita Netraudan tilaukseesi samalla myös kaikki muut lattian asentamiseen tarvittavat työvälineet- ja tarvikkeet. Netraudasta löytyy kaikki tarpeellinen niin ammattirakentajalle kuin kodin remontoijallekin.

Laatta muotona inspiroi myös vinyylilattiassa

Vinyyli taipuu monenlaiseen kuviointiin ja muotoon, minkä ansiosta sillä voi luoda todella luonnollisia laattalattiaa muistuttavia pintoja. On toiveissasi sitten aidonoloinen kivilattia tai lämmintä henkeä huokuva lankkulattia, kannattaa tutustua Netraudan vinyylilaattojen valikoimaan. Joka tilaan luonnonkivilaatta tai parketti ei sovi, ja tällöin hyvä vaihtoehto voi olla vinyylilaatta. Vinyyli materiaalina kestää erittäin hyvin kulutusta ja sopii sen vuoksi myös kohteisiin, joissa lattia joutuu kovalle käytölle. Vinyylin hyviin puoliin kuuluu myös sen lämpimyys, joka tekee siitä miellyttävän tuntuisen.

Helppohoitoinen ja edullinen vinyylilaattalattia

Vinyylilaattalattian asentaminen on helppoa ja mutkatonta. Vinyylilaattojen laajan valikoiman ansiosta myös erilaisiin tiloihin löytyy sopiva laatta. Useat vinyylilaatat sopivat asennettaviksi lattialämmityksen kanssa ja osa tuotteista soveltuu myös pinnoille, jotka altistuvat vedelle. Kun vinyylilaattalattia on paikoillaan, ei sen hyvänä pitämiseksi tarvita paljoa. Vinyylilaattalattia on nimittäin erittäin helppo puhdistaa eikä se kovan pintansa ansiosta ime likaa itseensä. Kaiken lisäksi vinyylilaattalattia on hinnaltaan huokea. Ihastu vinyylilaattoihin Netraudan verkkokaupassa! Tilaaminen onnistuu vain muutamalla klikkauksella – tietysti vuorokauden ympäri ja kotiin toimitettuna!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.