Kampanjat päättyvät! Aikaa jäljellä:

Vinyylilankut

1-100 / 354

354 tuotetta

1-100 / 354

354 tuotetta

Vinyylilankut

Vinyylilankku on sopiva valinta tilaan, johon halutaan luonnontunnelmaista sisustusta edullisesti. Vinyyli on kestävä ja helppohoitoinen materiaali, jota on saatavissa useiden eri tyylien lisäksi myös lankkulattiaa mukailevassa ulkoasussa. Jos haaveenasi on sopivan vinyylilankkumallin löytäminen, on oikea osoite ostoksille Netraudan verkkokauppa. Verkkokaupastamme löydät laajan valinnan niin vinyylilankkuja kuin myös muunlaisia vinyylilattiavaihtoehtoja. Ethän unohda tilata samalla myös muita lattian asentamisessa tarvitsemiasi välineitä ja tarvikkeita. Netrauta palvelee asiakkaitaan kaikissa rakentamisen ja remontoimisen hankinnoissa, ajankohdasta riippumatta. Klikkaa ja tilaa nopeasti ja kätevästi Netraudasta!

Vinyyli on käytännöllinen valinta

Vinyyli on monikäyttöinen materiaali, joka sopii monenlaisiin tiloihin. Kuiviin tiloihin suunniteltujen vinyylien lisäksi tarjolla on myös muun muassa märkiin kylpyhuonetiloihin sopivia vaihtoehtoja. Vinyyli on hyvä valinta kestävyytensä vuoksi, sillä se ei ole samalla tavalla naarmuuntumisaltis kuin esimerkiksi parketti on. Vinyylilattian valinnut kiittää itseään myös siinä vaiheessa, kun on siivouksen aika, sillä vinyylilattian puhtaana pitäminen on helppoa ja vaivatonta. Vinyylilattian asentaminenkaan ei yleensä aiheuta harmaita hiuksia. Vinyylilattia voidaan joskus asentaa jopa vanhan lattian päälle.

Kaunis lankkukuviointi luo tunnelmaa

Vinyylilattioita on tarjolla useilla erilaisilla kuvioilla, joista klassisen kaunista ja luonnonläheistä suuntaa edustavat puulankkujen kuviointia jäljittelevät vinyylilankut. Vinyylilankuissa yhdistyvätkin kätevällä tavalla vinyylilattian monet edut ja aina niin kaunis puunsyykuviointi, joka tuo kodin tunnelmaan luonnollista tuntua. Netraudan verkkokaupan rajaustoiminnon avulla oikeanlaisen vinyylilankun etsiminen on helppoa, sillä valikoimaa voi rajata niin värin kuin myös sen mukaan, minkä puun puunsyykuvioinnilla vinyylilankkunsa toivoo olevan kuvioitu. Tutustu valikoimaan jo tänään ja tilaa kauniit vinyylilankut kotiin toimituksella Netraudasta!

Myydyimmät tuotteet (10)

Katsotuimmat tuotteet (10)

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16 | Su 12-16