Syyskuun tingityt hinnat päättyvät! Aikaa jäljellä:

Vinyylimatot

Vinyylimatto on kätevästi asennettava sekä kulutusta kestävä käytännöllinen lattiapäällyste moniin kodin kuiviin tiloihin. Muovimatto on miellyttävän tuntuinen, hiljainen lattiamateriaali ja sen puhtaanapito on helppoa. Valikoimastamme löydät vinyylimattoja erilaisiin sisustustyyleihin!

1-48 / 102

102 tuotetta

1-48 / 102

102 tuotetta

Vinyylimatot

Lattiaremontin ei tarvitse olla aikaa vievää ja kallista. Valitse materiaaliksi vinyylimatto, jonka asentaminen on edullista, nopeaa ja helppoa. Vinyylimattoja valmistetaan hyvin monenlaisin kuvioinnein, joten omaan silmään sopivan vaihtoehdon löytäminen on helppoa. Netraudan valikoimista löydät kattavan valikoiman vinyylimattoja – aina edulliseen hintaan. Tutustu ja tilaa jo tänään tarpeisiisi sopiva vinyylimatto ja muut lattian asentamiseen tarvittavat työkalut ja välineet Netraudasta!

Muovimatto on mainettaan parempi

Muovimatoksikin kutsutulla vinyylimatolla on useita hyviä ominaisuuksia, joiden vuoksi se säilyy kestosuosikkina ajasta toiseen. Vinyylimatolla voi huoletta päällystää laajempiakin lattiapintojen, sillä vinyylimatto on edullinen materiaali ja sen asentaminen on yksinkertaista ja nopeaa. Matto voidaan usein asentaa suoraan vanhan lattian päälle. Vinyylimatto on suosittu lattiamateriaali tiloissa, joissa puhtaanapito on erityisen tärkeää ja siivoamisen on oltava vaivatonta. Monikäyttöinen vinyylimatto on erityisen hyvä ratkaisu tiloihin, jotka altistuvat suurelle kulutukselle, sillä vinyylimatto kestää hyväkuntoisena paremmin kuin moni muu lattiamateriaali. Vinyylimattoa käytettäessä hukkamateriaalin määrää on helppo kontrolloida, sillä mattoa voi usein tilata metreittäin itselleen sopivan määrän.

Leikittelyä kuvioinnilla

Vinyylimatto on monimuotoinen myös ulkoasunsa puolesta. Maton pintaan voidaan suunnitella lähes millainen kuviointi tahansa, mikä avartaa mahdollisuuksia huomattavasti. Netraudan valikoimassa on muun muassa vinyylimattoja, joiden pinnassa on kaunis luonnonläheinen lautakuviointi. Eksoottista tunnelmaa voi luoda asentamalla huoneeseen luonnonkiveä jäljittelevän vinyylimaton. Myös värivaihtoehtoja on paljon, joten jokaiseen tilaan löytyy varmasti tunnelmaltaan sopiva vinyylimatto. Tilaa valitsemasi vinyylimatto Netraudasta jo tänään ja remontti voi alkaa!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.