Polystyreenilistat

  • 1

1-39 / 39

39 tuotetta

  • 1

1-39 / 39

39 tuotetta

Polystyreenilistat

Polystyreeni on mainio materiaali koristelistoihin. Kyseessä on helposti työstettävä muovi, josta pystytään valmistamaan koristeellisia ja kuvioituja listoja, putkia ynnä muuta. Materiaali lienee tuttu pienoismalleja harrastaville – polystyreeniä voi muotoilla ja maalata. Polystyreenilistat ovat kevyitä, ja ne kiinnitetään katon kehyksiksi rakennusliimalla. Ruuveja ei välttämättä tarvita. Tämä pikkuremontti sujuu keneltä tahansa! Sisustuksen uudet kuviot ovat edulliset, kun tulet ostoksille suosituimpaan suomalaiseen kodinrakentamisen nettikauppaan, Netrautaan.

Polystyreenilistat antavat huoneelle uuden ilmeen

Meillä Suomessa kattolistat ovat yleensä yksinkertaiset ja katon kanssa samansävyiset. Jos kaipaat huoneeseen keskieurooppalaista tuntua tai väriläiskiä silmäniloksi, polystyreenilistat ovat kokeilemisen arvoinen vaihtoehto. Monissa maissa katot koristellaan: esimerkiksi makuuhuoneessa kauniit kuvioinnit voivat toistua verhoissa ja muissa tekstiileissä. Koska polystyreeniä voidaan muotoilla helpommin kuin puumateriaalia, polystyreenilistat ovat näyttävän näköisiä. Halutessasi voit viimeistellä koristelistan ulkonäön vesiohenteisella maalilla. Kun tilaat kodinrakentamisen tuotteet meiltä Netraudasta, säästät rahaa ja aikaa. Meillä on aina reiluja tarjouksia, ja toimitamme tilauksesi nopeasti.

Polystyreenilistat ja remonttitarvikkeet edullisesti

Kevyet polystyreenilistat ovat nopea ehostus katonrajaan. Kiinnitä listat rakennusliimalla paikalleen ja voilà, huoneen sisustus on uudistunut! Kun hankit vielä vaikkapa pirteänvärisen maton tai kattolistojen koristeiden kanssa rimmaavat verhot, piristynyt sisustusilme todella huomataan. Polystyreeni on helppohoitoinen materiaali. Puhdista se tarvittaessa miedolla saippuavedellä. Kattoremonttia suunniteltaessa kannattaa tutustua Netraudan laadukkaaseen tikasvalikoimaan. Remontin jälkeenkin monessa tehtävässä hyödyllisyytensä osoittavat monikäyttöiset //www.netrauta.fi/rakentaminen/tikkaat-ja-tyotasot/niveltikkaat">niveltikkaat! Ne taittuvat kätevästi kokoon ja siirtyvät helposti työkohteessa lattioita naarmuttamatta.

Polystyreenilistat vaivattomasti Netraudasta

Netraudasta saat aina innostavia ja edullisesti toteutettavia ideoita kotiisi. Pieni kunnostus ja suuri remontti kannattaa aloittaa tutustumalla Netraudan mahtaviin valikoimiin. Meillä on jatkuvasti edullinen hintataso ja sen päälle useita houkuttelevia tarjouksia. Hyväksymme verkkopankki- ja luottokorttimaksut. Suuremmat hankinnat voi osittaa Klarna-tilin avulla. Kun tilaat polystyreenilistat meiltä, hyödyt nettishoppailun helppoudesta. Tulevista sisustussuunnitelmista puheen ollen – saisimmeko lähettää sinulle sähköpostia? Kun liityt postituslistallemme, uutiskirje kertoo sinulle uutuustuotteistamme, superedullisista poistotuotteista ja parhaista tarjouksistamme. Kaikkea ihanaa kotiin, Netraudasta!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.