Ale kohtasi Alen kampanja-aikaa jäljellä:

Vallila käytävämatot

Valitut rajaukset
  1. Tuotemerkki:

1-100 / 212

212 tuotetta

1-100 / 212

212 tuotetta

Vallila käytävämatot

Monissa asunnoissa on käytäviä tai käytävämäisiä kohtia, jotka saattavat sisustaessa jäädä helposti vaille huomiota. Näin ei kuitenkaan tarvitse olla, vaan käytävän ulkonäköön ja viihtyisyyteen voi myös panostaa vaikka käytävä onkin paikka, jonka läpi ensisijaisesti kuljetaan. Käytävän viihtyisyyden lisäämisessä hyvä ensiaskel on sopivan käytävämaton valinta. Käytävämatot ovatkin suosittuja, sillä matto tuntuu jalan alla mukavalta ja osuu läpikulkutilassa usein kulkureitille. Vallilan runsaasta käytävämattovalikoimasta löytyy varmasti jokaiselle matto, joka sekä näyttää että tuntuu hyvältä. Tervetuloa matto-ostoksille Netraudan verkkokauppaan jo tänään!

Vallila sisustaa suomalaiseen makuun

Yli 80-vuotias Vallilla on raivannut sisustustuotteillaan tiensä suomalaisten sydämiin. Yrityksen tuotteisiin kuuluu muun muassa verhoja, kankaita, mattoja, tapetteja ja makuuhuoneen sekä keittiön tekstiilejä. Yrityksen tarina alkoi vuonna 1967, jolloin Vallila keskittyi printtikankaiden painamiseen. Vuosien varrella tuoteperhe on laajentunut ja yritys vie tuotteitaan myös ulkomaille.

Vallila-käytävämatot joka makuun

Vallilan laajasta kuosivalikoimasta löytyy jokaiselle omaa silmää miellyttävä vaihtoehto. Perinteistä sisustusta arvostava ilahtuu kenties harmonisesta raitamatosta, joka rytmittää käytävää tehokkaasti. Kokeilevampaa sisustajaa saattavat kiehtoa räväkämmät kuviot. Myös luonnonystävää hemmotellaan, sillä useiden mattojen kuosit saavat inspiraationsa luontoaiheista. Jos toiveissa on jokin tietty väri tai materiaali, kannattaa ottaa käyttöön Netraudan verkkokaupan kätevä rajaustoiminto, jonka avulla erilaisten mattojen haarukointi on helppoa. Mattoja on saatavilla erikokoisiin ja -levyisiin käytäviin. Valitse omaan kotiisi sopiva Vallila-käytävämatto ja tilaa se jo tänään – Netraudasta tietenkin!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16