Lankakorit kiskoilla

1-48 / 53

53 tuotetta

1-48 / 53

53 tuotetta

Lankakorit kiskoilla

Lankakorit ovat olleet toimivien säilytysjärjestelmien perustana jo vuosikymmenien ajan, ja niiden käyttötapoja ja ominaisuuksia kehitetään yhä jatkuvasti. Lankakorin käytettävyyttä lisää huomattavasti, kun se on sijoitettu kiskoilla oleville kannattimille, ja saat korin tarvittaessa näppärästi ulos kaapista. Vetokorista näet paremmin sen sisällön, ja kori on myös helpompi täyttää, tyhjentää ja pitää siistinä.

Laita lankakorit liikkumaan

Netraudasta löydät runsaan valikoiman ulosvedettäviä koreja ja korinkehyksiä säilytysjärjestelmien tunnetuimmilta valmistajilta. Erilaisia kiskoja käyttämällä voit koota juuri niin mittavan säilytyskokonaisuuden kuin itse haluat. Lisää yksittäinen kori avuksi vaatekaappiin, tai kokoa mittava kokonaisuus kaikkine lisätarvikkeineen – oikeanlaisilla kiskoilla kaikki tämä onnistuu helposti. Esimerkiksi liukukiskoja käyttämällä voit lisätä yksittäisiä koreja lähes mihin tahansa sopivan kokoiseen tilaan tai kaappiin. Riippukiskojärjestelmä taas antaa lähes rajattomat mahdollisuudet eri elementtien yhdistelyyn. Sijoita kiskoille haluamasi kannattimet, ja valitse niiden sisustus toiveidesi mukaan. Ulosvedettävien korien valikoimasta löydät eri kokoiset lankakorit, kenkäkorit, ja mesh-korit, joissa säilytät pienemmätkin tavarat tallessa. Myös näppärät ulosvedettävät korinkehykset koreineen on helppo lisätä kaapissa jo oleville hyllynkannattimille.

Vetokoreilla lisäät arjen toimivuutta

Tarkoituksenmukaisia vetokoreja käyttämällä hyödynnät säilytystilan optimaalisesti ja helpotat samalla arkeasi. Lisää lastenhuoneen kaappiin lankakorit kiskoilla, ja nappaa ulosvedettävä kori mukaasi, kun siivoat lasten leluja lattialta. Säästät aikaa ja askeleita, kun otat vetokorit mukaasi myös puhtaita pyykkejä lajitellessasi. Vetokorit helpottavat myös ahtaiden tilojen käyttöä. Ota kapea eteistila haltuusi lisäämällä sinne sopivat ulosvedettävät lankakorit, joiden sisältöä voit penkoa missä haluat, oikeanlaisessa valossa ja ergonomisessa asennossa. Koreihin ja kiskoihin voi asentaa myös topparit, jolloin kori liukuu kätevästi ja kevyesti näkyville, mutta se ei pääse putoamaan kaapista. Huomioithan, että säilytysjärjestelmien osien yhteensopivuuden kannalta on tärkeää valita samanlevyiset ja -syvyiset tuotteet, jotta voit yhdistellä osista mieleisiäsi säilytyskokonaisuuksia. Netraudasta löydät kätevästi kaiken tarvitsemasi säilytystilojen rakentamiseen. Tutustu kekseliäisiin vetokoreihin ja niiden tarvikkeisiin ja tilaa itsellesi sopiva kokonaisuus jo tänään!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.