Varaston loppuunmyyntiin on taas lisätty uusia tuotteita, uskomattomat poistotarjoukset voimassa enää:

Riippukiskot

  • 1

1-15 / 15

15 tuotetta

  • 1

1-15 / 15

15 tuotetta

Riippukiskot

Riippukisko on ollut osana kodin säilytystiloja jo 80-luvulta lähtien. Etuna seinäkiskoihin nähden on, että seinään kiinnitetään vain yksi kantokisko, ja kaikki muut säilytystuotteet riippuvat siitä riippukiskojen varassa. Tämä helpottaa erilaisten seinäpintojen turvallista käyttöä, ja järjestelmä on myöhemmin helpommin muunneltavissa kuin kiinteisiin seinäkiskoihin tukeutuva. Riippukiskot soveltuvat mainiosti useimpiin tiloihin, esimerkiksi makuu- ja vaatehuoneisiin, joissa säilytystarpeet voivat muuttua paljonkin ajan kuluessa.

Riippukiskoilla luot kokonaisen säilytysjärjestelmän kätevästi

Riippukiskoilla voit luoda näppärästi omien tarpeidesi ja mieltymystesi mukaisen säilytyskokonaisuuden. Säilytysjärjestelmän kokoaminen on helppoa ja nopeaa. Seinään kiinnitetään vain vaakasuoraan tuleva turvakantokisko ja riippukiskot asetetaan nimensä mukaisesti sen varaan riippumaan. Mittavampikin säilytysjärjestelmä syntyy nopeasti, sillä kiskoja on helppo liikutella sivusuunnassa kantokiskon varassa. Kiskojen etäisyys toisistaan määräytyy haluttujen säilytystuotteiden mukaan. Riippukiskoihin kiinnitetään tarvittavat kannattimet, ja niille lisätään suunnitelmien mukainen kokonaisuus lankahyllyjä, -koreja ja muita säilytystarvikkeita. Säilytysjärjestelmän korkeus määräytyy riippukiskojen pituuden mukaan, mutta kiskoja voi haluttaessa myös lyhentää.

Riippukiskot sopivat moneen tilaan

Kestäviä, metallisia riippukiskoja on saatavilla klassisen valkoisina ja tyylikkään platinan värisinä. Riippukiskot sopivat hyvin tasakorkeisiin huonetiloihin, mutta seinäkiskot ovat parempi valinta tehtäessä säilytystilaa esimerkiksi portaikon alle tai viistokattoisiin vinttihuoneisiin, joissa käytettävissä olevan tilan korkeus vaihtelee. Seinäkiskot ruuvataan seinään, ja kannattimet kiinnitetään suoraan seinäkiskoihin. Tutustu Netraudassa säilytysratkaisuihin, joilla hyödynnät kotisi säilytystilat mahdollisimman tehokkaasti. Tilaa kätevästi kaikki tarvitsemasi, ja kokoa unelmiesi säilytysjärjestelmä – jota voit muokata jatkossa helposti, jos unelmat ja tarpeet muuttuvat.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.