Sisustuslaasti Dekofloor Beton laatan päälle eri värejä

Tuotenumero:
DEKODBLP-XX
Riittoisuus (pinta-ala m²)
Sävy
alk. 295,00  Säästät: 0,00 
kpl
Toimitustiedot
Toimitusaika: n. 5-10 arkipäivää
Toimitustapa: Kaukokiidon kotiin toimitus
Toimituskustannukset: 29,00 €

Laatan päälle asennettava Dekofloor Beton -pintalaasti. Dekofloor on mikrosementtiä kehittyneempi sisustuslaasti. Se on pintamateriaalina ylivoimainen niin kulutuksen- kuin iskun- sekä vedenkestokykynsä puolesta. Unohtamatta harmonista, luonnollista ulkonäköä.

Beton-laastityyppi on Dekofloor-pintalaasteista kuvioinniltaan rauhallisin. Se on harmoninen ja skarppi, puhtaaksivaletun betonin kaltainen. Beton-laastissa yhdistyvät skandinaavisen rauhallinen ilme erinomainen kulutuksenkestokyky. Kulutusta Beton kestää kodin tiloissa kaikkialla, julkisessa tilassakin aina keskiraskaaseen käyttöön saakka.

Hyvän lopputuloksen takaamiseksi valmistaja suosittelee käyttämään asennuksessa Dekofloorin omia asennustarvikkeita. Oikeanlaisia lastoja käyttämällä voidaan varmistua siitä, että asennus on sujuvaa ja lopputulos miellyttävä. Valitse vaaleille laastipinnoille kiillotettu lasta, joka on suunniteltu siten, että se ei jätä tummaa metallia jälkeensä.

Täydellinen setti sisältää kaikki tarvittavat tuotteet

Tuotesetissä on kaikki tarvittavat laastikerrokset olemassa olevan laatoitetun pinnan päälle asennusta varten, jotka tarvitset luodaksesi kestävän, helposti ylläpidettävän ja saumattoman pinnan. Huomioithan, että aina kun Dekoflooria asennetaan olemassa olevan laatoituksen päälle, on varmistuttava siitä, että edellytykset asennukselle ovat kunnossa. Alustan vaatimukset poikkeavat hieman riippuen asennatko olemassa olevan laatoituksen päälle märkätiloissa vai kuivissa tiloissa.

Setti sisältää seuraavat tuotteet:

 • Dekofloor Grip
 • Dekofloor Base 2K
 • Dekofloor pintalaasti Beton
 • Dekofloor Lakka

Dekofloor märkätiloissa

Märkätiloissa rakenteen ikä ei saa ylittää 15 vuotta (tilan tulee olla uudempi tai vähemmän kuin 15 vuotta sitten täysin remontoitu vedeneristeiden uusimiseen), on varmistuttava siitä, että laatoituksen alla on toimiva ja ehjä vedeneriste. Tilaan on suoritettava pintakosteusmittaus välittömästi ennen pinnoitusta. Pintakosteusmittauksessa tai rakenteissa ei saa olla merkkejä kosteusvaurioista tai muista rakenteellisista ongelmista. Lisäksi kaikkien laattojen tulee olla kunnolla kiinni alustassaan. Mikäli nämä ehdot täyttyvät, Dekofloor voidaan asentaa myös märkätilassa olemassa olevan laatoituksen päälle. Dekofloor on rakenteena diffuusioavoin, eli ei muodosta vesihöyryä läpäisemätöntä pintaa.

Dekofloor kuivien tilojen pinnoilla

Tilaan on suoritettava pintakosteusmittaus välittömästi ennen pinnoitusta. Pintakosteusmittauksessa tai rakenteissa ei saa olla merkkejä kosteusvaurioista tai muista rakenteellisista ongelmista. Lisäksi kaikkien laattojen tulee olla kunnolla kiinni alustassaan. Mikäli nämä ehdot täyttyvät, Dekofloor voidaan asentaa myös olemassa olevan laatoituksen päälle. Dekofloor on rakenteena diffuusioavoin, eli ei muodosta vesihöyryä läpäisemätöntä pintaa.

Nurkista ja muista saumakohdista poistetaan silikonit tai muut liikuntasaumamassat, pinnat pestään huolellisesti riittävän vahvoilla pesuaineilla ja laatan pinta karhennetaan timanttikuppilaikalla asennusmukavuuden ja tartunnan takaamiseksi. Laatan ja Dekofloorin väliin ei saa missään tapauksessa asentaa mitään kolmansien osapuolien tuotteita, kuten esimerkiksi saneerauslaastia tasoitteita tms.

Työvaiheet lyhyesti (muista lukea ja noudattaa tarkempia asennusohjeita)

 • Dekofloor Grip: lastalevitteinen, kaksikomponenttinen ja pastamainen erittäin kova ja karkea pohjalaasti suoraan karhennetun, olemassa olevan laatoituksen päälle. Kuivumisaika ennen hiomista ja seuraavaa laastikerrosta väh. 12 h.
 • Dekofloor Base 2K: Erittäin luja, keskikarkea ja lastalevitteinen, kaksikomponenttinen pohjalaasti. Asennetaan hiotun ja imuroidun Grip-pinnan päälle suoraan. Kuivumisaika ennen hiomista ja seuraavaa laastikerrosta väh. 12 h.
 • Pintalaasti Beton: Sävytetty, lastalevitteinen, kaksikomponenttinen pintalaasti. Asennetaan suoraan hiotun ja imuroidun Base 2K -laastin päälle. Pintalaasteja levitetään kaksi kerrosta, kerrokset on hyvä asentaa muutaman tunnin sisällä toisistaan. Kuivumisaika ennen seuraavaa työvaihetta väh. 12 h.
 • Dekofloor Lakka: Täysin mattapintainen, kaksikomponenttinen polyuretaanilakka helpottamaan pinnan siivottavuutta. Asennetaan kevyesti hiotun ja imuroidun pintalaastikerrosten päälle. Nurkat ja kulmat siveltimellä kertaalleen, laajat pinnat telalla kaksi kertaa, kerrokset voidaan asentaa noin 1 h sisällä toisistaan. Kuivumisaika ennen tilan käyttöönottoa 12 h, vesirasitukselle 48 h.

Etkö löytänyt sopivaa sävyä tai tarvitsetko apua tuotteen valinnassa? Voit ostaa Dekofloor-sisustuslaastin myös haluamassasi sävyssä (mikä tahansa NCS-järjestelmän värisävy)! Ota yhteyttä myyntipalveluumme.

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: Dekofloor
 • Valmistusmaa: Suomi
 • Takuuaika: Valmistaja myöntää 10 vuoden tehtaan toimivuustakuun asennusohjeiden mukaan asennetulle tuotteelle

Tuotteen ominaisuudet:

 • Sävyjen vastaavuus: Dekofloor-vakiosävyillä on NCS-vastaavuus, joten voit tarkistaa sävyn NCS-värikartasta

Tuotteen käyttö:

 • Sisä-/ulkokäyttöön: Sisäkäyttöön

Dekofloor on ainoa suomalainen sisustuslaastituote. Dekofloorilta saat kokonaiset järjestelmät aina vedeneristeestä viimeiseen pintalakkaan saakka, tutkitusti ja turvallisesti yhteensopivina. Kokonaiset, tutkitut järjestelmät tuovat niin turvaa kuin helppouttakin projektiisi. Asennusohjeiden mukaan asennetulle järjestelmälle valmistaja myöntää 10 vuoden tehtaan toimivuustakuun. Luethan asennusohjeet huolellisesti.

Arvostelut

Kysymykset

Katsotuimmat tuotteet (10)

Sisustuslaasti Dekofloor Stucco laatan päälle eri värejä
Uutuus
Sisustuslaasti Dekofloor Stucco laatan päälle eri värejä
alk. 289,00 
Uutuus
Sisustuslaasti Dekofloor Beton laatan päälle eri värejä
alk. 295,00 
Uutuus
Sisustuslaasti Dekofloor Concret laatan päälle eri värejä
alk. 321,00 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.