Sisustuslaasti Dekofloor Stucco märkätilaan eri värejä

Tuotenumero:
DEKODSVE-XX
Riittoisuus (pinta-ala m²)
Sävy
alk. 289,00  Säästät: 0,00 
kpl
Toimitustiedot
Toimitusaika: n. 5-10 arkipäivää
Toimitustapa: Kaukokiidon kotiin toimitus
Toimituskustannukset: 29,00 €

Dekofloorin märkätiloihin sopiva Stucco-pintalaasti. Dekofloor on mikrosementtiä kehittyneempi sisustuslaasti. Se on pintamateriaalina ylivoimainen niin kulutuksen- kuin iskun- sekä vedenkestokykynsä puolesta. Unohtamatta harmonista, luonnollista ulkonäköä.

Stucco-laastityypillä saat luotua kestävän, ajattoman kauniin, voimakaskontrastisen ja marmorimaisen tai pilvimäisen kuvioinnin omaavan pinnan. Stucco on asennettavuudeltaan erittäin pehmeä, ja asennus on siten miellyttävää. Kulutusta Stucco kestää kaikilla kodin pinnoilla, joissa ei kävellä kengillä.

Kestävä sisustuslaasti märkätilaan

Tuotesetissä on kaikki laastikerrokset, jotka tarvitset, kun haluat asentaa kestävän, helposti ylläpidettävän ja saumattoman pinnan Dekoproof 1K -vedeneristeellä vedeneristetyn pinnan päälle.

Huomioithan, että aina kun Dekoflooria asennetaan vedeneristeen päälle, on vedeneristeenä käytettävä Dekoproof 1K -vedeneristettä sekä Dekofloorin omaa, normaaliin kaivoon kehitettyä kaivokehystä. Linjakaivojen käyttö Dekofloorin kanssa onnistuu: pyydä niiden asennusdetaljiikka myyntipalvelustamme erikseen, sillä ratkaisut vaihtelevat kaivotyypin muukaan. Dekofloor-järjestelmä alkaa suoraan vedeneristeen päältä, ja vedeneristeen ja Dekofloorin väliin ei saa missään tapauksessa asentaa mitään kolmansien osapuolien tuotteita, kuten esimerkiksi saneerauslaastia. Vedeneriste ja kaivokehys/liittymä tulee ostaa erikseen (katso liittyvät tuotteet).

Huom! Uima-altaat ja kylmillään käyvät tilat vedeneristetään eri tavalla kuin perinteiset asuintilojen märkätilat. Kysy ohjeistus niiden vedeneristämiseen erikseen.

Setti sisältää seuraavat tuotteet:

 • Dekofloor Grip
 • Dekofloor Base 2K
 • Dekofloor pintalaasti Stucco
 • Dekofloor Lakka

Työvaiheet lyhyesti (muista lukea ja noudattaa tarkempia asennusohjeita)

 • Dekofloor Grip: lastalevitteinen, erittäin kova ja karkea pohjalaasti suoraan Dekoproof 1K- vedeneristeellä eristetyn pinnan päälle. Kuivumisaika ennen hiomista ja seuraavaa laastikerrosta väh. 12 h.
 • Dekofloor Base 2K: Erittäin luja, keskikarkea ja lastalevitteinen pohjalaasti. Asennetaan hiotun ja imuroidun Grip-pinnan päälle suoraan. Kuivumisaika ennen hiomista ja seuraavaa laastikerrosta väh. 12 h.
 • Pintalaasti Stucco: Sävytetty, lastalevitteinen pintalaasti. Asennetaan suoraan hiotun ja imuroidun Base 2K -laastin päälle. Pintalaasteja levitetään kaksi kerrosta, kerrokset on hyvä asentaa muutaman tunnin sisällä toisistaan. Kuivumisaika ennen seuraavaa työvaihetta väh. 12 h.
 • Dekofloor Lakka: Täysin mattapintainen polyuretaanilakka helpottamaan pinnan siivottavuutta. Asennetaan kevyesti hiotun ja imuroidun pintalaastikerrosten päälle. Nurkat ja kulmat siveltimellä kertaalleen, laajat pinnat telalla kaksi kertaa, kerrokset voidaan asentaa noin 1 h sisällä toisistaan. Kuivumisaika ennen tilan käyttöönottoa 12 h, vesirasitukselle 48 h.

Hyvän lopputuloksen takaamiseksi valmistaja suosittelee käyttämään asennuksessa Dekofloorin omia asennustarvikkeita. Oikeanlaisia lastoja käyttämällä voidaan varmistua siitä, että asennus on sujuvaa ja lopputulos miellyttävä. Valitse vaaleille laastipinnoille kiillotettu lasta, joka on suunniteltu siten, että se ei jätä tummaa metallia jälkeensä.

Etkö löytänyt sopivaa sävyä tai tarvitsetko apua tuotteen valinnassa? Voit ostaa Dekofloor-sisustuslaastin myös haluamassasi sävyssä (mikä tahansa NCS-järjestelmän värisävy)! Ota yhteyttä myyntipalveluumme.

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: Dekofloor
 • Valmistusmaa: Suomi
 • Takuuaika: Valmistaja myöntää 10 vuoden tehtaan toimivuustakuun asennusohjeiden mukaan asennetulle tuotteelle

Tuotteen ominaisuudet:

 • Sävyjen vastaavuus: Dekofloor-vakiosävyillä on NCS-vastaavuus, joten voit tarkistaa sävyn NCS-värikartasta

Tuotteen käyttö:

 • Sisä-/ulkokäyttöön: Sisäkäyttöön

Dekofloor on ainoa suomalainen sisustuslaastituote. Dekofloorilta saat kokonaiset järjestelmät aina vedeneristeestä viimeiseen pintalakkaan saakka, tutkitusti ja turvallisesti yhteensopivina. Kokonaiset, tutkitut järjestelmät tuovat niin turvaa kuin helppouttakin projektiisi. Asennusohjeiden mukaan asennetulle järjestelmälle valmistaja myöntää 10 vuoden tehtaan toimivuustakuun. Luethan asennusohjeet huolellisesti.

Arvostelut

Kysymykset

Katsotuimmat tuotteet (10)

Sisustuslaasti Dekofloor Beton märkätilaan eri värejä
Uutuus
Sisustuslaasti Dekofloor Beton märkätilaan eri värejä
alk. 295,00 
Sisustuslaasti Dekofloor Stucco märkätilaan eri värejä
Uutuus
Sisustuslaasti Dekofloor Stucco märkätilaan eri värejä
alk. 289,00 
Sisustuslaasti Dekofloor Concret märkätilaan eri värejä
Uutuus
Sisustuslaasti Dekofloor Concret märkätilaan eri värejä
alk. 321,00 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.