Toukokuun kampanjat päättyvät pian! Tarjoukset voimassa enää:

Tehosuodatin Aroma Sense/Aromica

Tuotenumero:
ARO8809903940060
30,00  27,00  Säästät: 3,00 
kpl
Hyödynnä tarjoushinta ja tilaa!
Tarjous on voimassa 27.5.2024 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.
30 päivän alin hinta: 27,00 €
Toimitustiedot
Toimitusaika: n. 2-5 arkipäivää
Toimitustapa: Matkahuollon kuljetuspalvelulla, asiakasta lähimpänä olevaan Matkahuollon toimipisteeseen. Katso Matkahuollon noutopisteet täältä. Toimitustapa
Toimituskustannukset: 6,90 €

Water Lab tehosuodatin suodattaa suurempia hiukkasia kuten kalkkia, rautaa, mangaania, kuparia ja ruostetta sekä mikromuoveja. Pitää lattiasi puhtaampana, sillä kalkkitahroja syntyy huomattavasti vähemmän kuin aikaisemmin. Suihkulevyssä lukee Aromica tai WATER LAB.

Tehosuodatin Aromica suihkuun, suihkun vedensuodatin suodattimen suositeltu vaihtoväli n. 6 kk. Sopii Aromica käsisuihku malleihin kuten ARO800, ARO900. Sedimenttisuodatin suihkuun on helppo ja tehokas tapa suodattaa epäpuhtauksia kaivo- tai vesijohtovedestä. Vedenpuhdistaja on erinomainen suodattamaan metallit, jotka värjäävät etenkin vaaleita hiuksia.

Vesijohtovesissä voi olla paljon epäpuhtauksia. Vaikuttavia tekijöitä ovat mm. putkien ikä, materiaalit, vesijohtoveden laatu ja sen sisältämät mineraalit ja metallit. Mm. kalkki, rauta, kupari ja ruoste kulkeutuu helposti vesijohtovedestä iholle sekä kylpyhuoneeseen aiheuttaen ihon kuivumista ja kylpyhuoneen kaakelien värjäytymistä. Nyt voit heittää hyvästit kalkkisille kaakeleille, suihkulaseille ja kuivalle iholle. Asenna vain Water Lab -tehosuodatin filtteri Aromica -suihkun aromageelipatruunan tilalle ja nauti puhtaista suihkuista.

Tehosuodatin suihkuun, tai suihkusuodatin, on laite, joka asennetaan suihkun vesiputkeen tai suihkun päähän tarkoituksenaan suodattaa veden epäpuhtauksia ja parantaa suihkun vedenlaatua.

Tuotetiedot:

  • Tuotemerkki: Aroma Sense
  • Tuotesarja: Aromica
  • GTIN-koodi: 8809903940060

Tuotteen ominaisuudet:

  • Suihkusuodatin sopii ARO800, ARO900 ja ARO LUXE malleihin. WATER LAB LAB800, LAB900, LAB800ACF, LAB900ACF suihkuun.
  • Sedimenttisuodattimen suodatustiheys 5 mikrometriä.

Tehosuodattimen käyttö voi tarjota useita etuja, kuten:

  • Ihon ja hiusten terveys: Suihkussa käytettävän veden suodattaminen voi auttaa poistamaan haitallisia aineita, joka saattaa kuivattaa ihoa ja hiuksia.
  • Allergiat: Suodatettu vesi voi vähentää altistumista allergeeneille.
  • Veden laatu: Suihkusuodattimet parantavat suihkun vedenlaatua poistamalla epäpuhtaudet, mikä tekee suihkusta miellyttävämmän.

Tehosuodattimia on erilaisia ja niiden suodatuskyky vaihtelee. Parhaan suodatuksen saat aktiivihiilisuodattimella. WATER LAB tehosuodatin sopii Aromica ja WATER LAB suihkuihin. Tämä sedimenttisuodatin ei ole yhteensopiva Aroma Sense suihkujen kanssa.

Arvostelut

Kysymykset

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.