Kampanjat päättyvät! Aikaa jäljellä:

Teräshylly Sovella 900x600mm, tuella, musta

Tuotenumero:
SOV-010073-18
72,30  65,05  Säästät: 7,25 
Tulossa lisää arviolta 22.07.2022
kpl
Tilaa saatavuusilmoitus
Tarjous on voimassa 29.6.2022 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.
Toimitusaika: Tuotetta tulossa lisää arviolta 22.07.2022, josta alkaen toimitusaika 2-3 viikkoa.
Toimitustapa: Nouto Postista (Posti.fi)
Toimituskustannukset: 6,90 €

Tyylikkään musta Sovella-säilytysjärjestelmän suurin teräshylly monipuoliseen käyttöön vaatehuoneisiin, eteisiin, varastoihin ja autotalleihin. Nämä 600 mm syvät teräshyllyt soveltuvat etenkin suurten tavaroiden säilytykseen: vaatehuoneissa patjoille ja peitoille, varastoissa matkalaukuille ja harrastevälineille, autotalleissa varastolaatikoille ja isommille työkaluille ja tarvikkeille. Nämä hyllyt kestää painaviakin tavaroita ja kovaa käyttöä. Teräshyllyt ovat tasaisen maalipintansa vuoksi helppo pitää puhtaana. Teräshyllyjen asentaminen on helppoa, sillä ne vain loksautetaan paikoilleen hyllynkannattimien varaan. Tarvittaessa hyllyjen paikkaa voi muuttaa helposti myöhemminkin.

Kantavuus 50 kg. Tämä 600mm syvä teräshylly on varusteltu kiinteällä lisätuella, mikä antaa hyllylle paremman kantavuuden. Tilaa teräshyllyn pariksi aina saman syvyiset hyllynkannattimet - ne myydään erikseen.

HUOM! Mustat Sovella-tuotteet ovat tilaustuotteita, jonka vuoksi valmistusaikataulu on erilainen kuin muissa sävyissä. Ilmoittamamme saatavuuspäivä on seuraava maalauserä, jonka jälkeen toimitusaika 2-3 vko.

Teräshylly Sovella 900x600mm, tuella, musta

Tuotetiedot:

 • Koko: 900 x 600 mm
  Väri: Musta
  Värin tarkenne: Matta
  Sovella-tuotenumero: 010073-18
  Kantavuus: 50 kg
  Paino: 3.8 kg

Voit suunnitella ja hankkia Sovella-säilytysjärjestelmäkokonaisuuden todella helposti:

   1. Avaa Sovella Planner -suunnitteluohjelma ja suunnittele vaatehuone tai varasto - ideoi, kokeile ja katsele säilytysjärjestelmääsi 3D-mallina netissä.
   2. Tulosta suunnitelman ostoslista.
   3. Tilaa tuotteet Netraudasta kotiin tuotuna.
   4. Toteuta unelmiesi vaatehuone tai muuta säilytystila!

Pakkauksen mitat ja paino:

 • Rahtipaino (kg): 3,80

Kotimainen Sovella on suunniteltu suomalaisten säilytystarpeisiin. Sovella muuntuu sopuisasti eteiseksi, vaatehuoneeksi tai varastoksi, josta tavarat löytyvät helposti ja jossa järjestys säilyy. Sovella suostuu mielellään kodin kiintopisteeksi, jossa tavarat ja takit, lapaset ja laukut sekä kengät ja korit löytävät omat paikkansa. Sovellaa eivät kiireiset tulemiset ja menemiset haittaa, se pitää järjestyksen niin arjessa kuin juhlassakin. Sovella tulee toimeen kaikenlaisten käyttäjien kanssa, sillä se on tarpeen mukaan korkea tai matala, leveä tai kapea. Se laajenee, kutistuu ja kasvaa elämäntilanteen ja muuttuvien tarpeiden mukaan myös hyllyiksi, koreiksi, tangoiksi ja tasoiksi.

Arvostelut

Kysymykset

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16 | Su 12-16