Trigger-moduuli Thermex

Tuotenumero:
THE-536-99-1000-9
220,00  198,00  Säästät: 22,00 
kpl
Osta nyt, maksa 3 kk kuluttua!
(14.11.-31.12.)
Toimitusaika: n. 4-7 arkipäivää
Toimitustapa: Kotiin toimitus
Toimituskustannukset: 9,90 €

Thermexin Trigger-moduuli tehostaa ilmanvaihtoa keittiössäsi. Tällä ratkaisulla voit tasapainottaa asuntosi ilmanvaihtoa, kun sinulla on lämmöntalteenottolaite, joka vastaa asuntosi yleisilmanvaihdosta. Trigger-moduuli liitetään lämmöntalteenottolaitteen ja liesituulettimen välille. Moduulin potentiaalivapaa kontakti voi toimia sekä normaalisti auki- että normaalisti kiinni -tilassa. Kun käynnistät liesituulettimesi, Trigger-moduuli ilmoittaa siitä lämmöntalteenottolaitteelle, joka lisää tuloilman määrää tai vaihtoehtoisesti vähentää poistoilman määrää. Näin asuntosi ilmanvaihto pysyy tasapainossa. Trigger-moduuli sopii erinomaisesti matalaenergiataloon.Varmistathan, että lämmöntalteenottolaitteestasi löytyy kytkentäpaikka kärkitiedolle ja että lämmöntalteenottolaitteesta löytyy tarvittavat toiminnot tuloilman lisäämiselle/poistoilman vähentämiselle, kun se saa tiedon liesituulettimen päälläolosta.

Trigger-moduuli sopii yhteen seuraavien Thermex-liesituulettimien kanssa:Kaappiin integroitavat:Integro,Integro 51,TFM 860,TFM 880,Super Silent,Slim S3 VP,Slim S4 Plus,Super Silent PLUS jaSteel.

Seinämallit:CardiffDecor 310,Decor 786,Harwich,Cambridge,Vertical Automatic,Preston II,Birmingham,Brighton,London,Vertical 805,Derby jaBristol.Ripustettavat mallit:Ronda 660 Plus,Oxford,Decor 920 II,Cardiff,Harwich,Decor 310,Bristol jaDerby.Kattomallit:Newcastle jaPassat.

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: Thermex
 • GTIN: 5703347521102
 • LVI-numero: 7913223

Tuotteen ominaisuudet:

 • Takuuaika: 2 vuotta

Pakkauksen mitat ja paino:

 • Rahtipaino (kg): 0,33

Arvostelut

Kysymykset

Yhteensä 1 kysymys
Sort by: Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat vastaukset
 • Eniten vastauksia
 • Avoimet kysymykset
 • Hyödyllisimmät vastaukset
 1. 1vastaus
  SakariT · 13.1.2018
  Toimiiko huippuimurin ohjaimena?
  1. Thermex product support · 9.4.2018
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Thermex Trigger moduuli on lisävaruste, jota voidaan käyttää yhdessä kaikkien Thermexin omalla moottorilla olevien tai huippuimuria ohjaavien liesituulettimien/liesikupujen kanssa, joissa on LED-valot. Thermex Trigger moduuli on lisävaruste ja se tasapainottaa ilmanvaihdon kun liesituuletin on päällä. Tällä ratkaisulla voit tasapainottaa asunnon ilmanvaihtoa, kun asunnossa on lämmöntalteenottolaite, joka vastaa asunnon yleisilmanvaihdosta. Thermex Trigger -moduuli liitetään lämmöntalteenottolaitteen ja liesituulettimen välille eli liesikuvulta tarvitaan kaapelointi lämmöntalteenottolaitteelle. Trigger -moduulin potentiaali-vapaa kontakti voi toimia sekä normaalisti auki että normaalisti kiinni -tilassa. Täytyy vain varmistaa, että lämmöntalteenottolaitteessa on kytkentäpaikka kärkitiedolle. Kun käyttäjä käynnistää liesituulettimen, Trigger -moduuli ilmoittaa siitä lämmöntalteenotto- laitteelle, joka lisää tuloilman määrää tai vaihtoehtoisesti vähentää poistoilman määrää ja asunnon ilmanvaihto pysyy tasapainossa. Thermex Trigger -moduulin avulla asunnon ilmanvaihto on tarpeenmukaista ja toimivaa.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16| 6.12. sulj.