Ale kohtasi Alen kampanja-aikaa jäljellä:

Tuloilmaventtiili, KTI-125-C CleanVent, Fläkt Woods, Verkkokaupan poistotuote

POISTOTUOTE - erikoisalennus!
Tuotenumero:
LVI-8713541POISTO
78,20  53,60  Säästät: 24,60 
Saatavilla netistä enää: 2 kpl
kpl
Tarjous on voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää.
Toimitusaika: n. 2-5 arkipäivää
Toimitustapa: Nouto Postista (Posti.fi)
Toimituskustannukset: 6,90 €

Tämä on verkkokaupan poistotuote, joka on useimmiten asiakaspalautus. Takaamme, että itse tuote on täysin kunnossa ja siinä on normaali takuu voimassa. Pakkaus saattaa olla avattu tai rikkinäinen, mutta tuote suojataan asiallisesti kuljetusta varten. Tuotteella on normaali verkkokaupan palautusoikeus.

KTI-125-C -tuloilmaventtiili soveltuu asuintilojen ja toimistojen tuloilmalaitteeksi. KTI tuloilmaventtiili kattaa laajan ilmavirta-alueen; 5 - 100 l/s. Tuote on nopea asentaa suoraan kanavaan ilman kiinnityskehystä. KTI venttiili on valmistettu kuumasinkitystä teräslevystä ja se on polttomaalattu, jolloin pinnan laatu on korkealuokkainen. Vakiovärinä on valkoinen RAL-9010. Tuotteessa on puhdistusta helpottava CleanVent-pinnoite.

KTI-125-C -tuloilmaventtiilillä on kaksi eri asennustapaa: irti asennuspinnasta ja lähelle pintaa. Asennettaessa tuote irti asennuspinnasta vältetään haitallinen pintojen likaantuminen venttiilin ympärillä. Tuloilman puhalluskuvio säädetään tuotteen mukana toimitettavien suuntauslevyjen (2 kpl) avulla. Valittavana on kolme mahdollisuutta: 360°, 270° ja 180° puhallus. Venttiilin rungossa on EPDM-kumitiiviste. Venttiili on helposti säädettävissä haluttuun asentoon kantta kiertämällä. Haluttu säätöasento lukitaan kanteen painettavan lukitusnastan avulla. Kannen maksimi aukeama on 8 mm. Jotta mitoitus voidaan suorittaa täydellisesti, kannattaa käyttää Fläkt Woodsin ExSelAir-tuotevalintaohjelmaa.

CleanVent®-venttiili on pinnoitettu ainutlaatuisella Avalon®-pinnoitteella, joka tekee tuotteista likaahylkiviä puhtaamman sisäilman varmistamiseksi. Energiatehokkaiden CleanVent-pinnoitettujen venttiileiden ilman virtaus on optimaalinen, painehäviöt pysyvät minimaalisina ja heittokuviot toteutuvat suunnitellulla tavalla. Venttiilien puhdistamisen tarve vähenee ratkaisevasti ja päätelaitteet ovatkin erityisen hyödyllisiä paikoissa, joissa venttiilien puhdistus on hankalaa.

Tuloilmaventtiili, KTI-125-C CleanVent, Fläkt Woods

Tuotetiedot:

  • Tuotemerkki: Fläkt Woods
  • Halkaisija: 125 mm
  • Väri: Valkoinen

Pakkauksen mitat ja paino:

  • Pakkauksen leveys (mm): 230,00
  • Pakkauksen korkeus (mm): 185,00
  • Pakkauksen syvyys (mm): 230,00

Arvostelut

Kysymykset

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16 | Su 12-16