Franke – Nautittavaan keittiötyöskentelyyn

Franken tehdas rakennettiin Suomeen vuonna 1970 ja se on kuulunut jo kahden vuosikymmenen ajan kansainväliseen Franke Kitchen Systemsiin, joka on keittiötekniikan johtava brändi koko maailmassa. Franken tehtaat sekä tuotteet on sertifioitu kansainvälisten standardien ISO 9001-, ISO 14001- ja ISO 13485 -vaatimusten mukaisesti.

Franken laadustaan tunnetut keittiötuotteet tekevät keittiöstä toimivan ja modernin kokonaisuuden, jossa jokainen yksityiskohta on mietitty. Jatkuvat innovaatiot sekä asiakkaiden toiveiden kuunteleminen ovat menestyksen taustalla. Franken keittiötuotevalikoima on erityisen laaja. Siihen kuuluvat liesikuvut, tiskipöydät ja –altaat, liedet, minikeittiöt, pesualtaat sekä erilaiset lisätarvikkeet.

Liesituulettimia on saatavana saarekemalleina, seinälle asennettavina tai kalusteisiiin sijoitettavina. Kaikkiin Franken liesikupuihin myönnetään kahden vuoden takuu. Liesikupujen kaunis design yhdistettynä tarkoituksenmukaiseen imutehoon tekevät niistä alansa huippuja. Yleisen suosituksen mukaan myös Franken liesikuvut suositellaan mallista riippuen asennettavaksi noin 650 mm liesitason yläpuolelle. Laajaan valikoimaan kuuluvat liesikuvun kanssa yhteensopivat aktiivihiilisuodattimet, jotka suodattavat keittiökäryt tehokkaasti.

Kätevät minikeittiöt ovat korvaamattomia apureita vaikkapa mökillä. Kompaktiin tilaan mahtuvat kaikki tarpeellinen: pesuallas, jääkaappi ja keittolevyt.

Franke-liesivalikoima sisältää useita näppäriä malleja. Kaasuliesi on saatavana joko yhdellä tai kahdella polttimolla. Kaasu tuo ruoanvalmistukseen nopeutta, tarkkuutta sekä tekemisen meininkiä. Valikoimaan kuulu myös sähköliesi sekä keraaminen liesitaso , jonka avulla ruoan valmistus on sujuvaa.

Franken pesupöydät ja altaat valmistetaan joko ruostumattomasta teräksestä tai erityisen kestävästä materiaalista nimeltä fragranit. Siksi ne kestävät kovassakin käytössä eivätkä ruostu. Myös kotitalouksissa käytettäviä pesuaineita voidaan käyttää huoletta. Laajaan valikoimaan kuuluvat esimerkiksi Franke Mythos –altaat, jotka ovat muotoilultaan ja toiminnallisuudeltaan innovatiivisia ja ergonomia käyttää. Kaikki tekniset yksityiskohdat ovat huolella suunniteltuja ja siksi Franken kaikille pesupöydille ja altaille myönnetään 10 vuoden takuu materiaali- ja valmistusvirheiden varalta. Valikoimaan kuuluu myös useita tarpeellisia lisävarusteita kuten erilaisia puisia leikkuulautoja, huuhtelukulhoja, valutusastioita sekä silikonialustoja. Frankelta löytyy laadukas ratkaisu keittiöön kuin keittiöön.

Huomioithan, että osa ominaisuuksista saattaa olla mallikohtaisia.

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18