Ale kohtasi Alen kampanja-aikaa jäljellä:

Franke Water Systems - Innovatiivisia saniteettiratkaisuja

Franke Water Systems on johtava saniteettitilojen asiantuntija ja laadukkaiden pesutilatuotteiden valmistaja. Franke panostaa huippulaadukkaisiin sekä toiminnallisesti täydellisten saniteettijärjestelmien kehittämiseen. Yrityksen tuotteista 90% valmistetaan sen omissa valmistuslaitoksissa ympäri maailmaa. Näin pystytään takaamaan ensiluokkainen laatu.

Franke tunnetaan innovatiivisuudestaan

Franken tavaramerkki on yhdistetty korkeaan laatuun jo vuosikymmenien ajan. Franke Water Systemsin julkisiin ja puolijulkisiin tiloihin suunnitellut ratkaisut jatkavat tätä perinnettä ja tarjoaa innovatiivisia ja älykkäitä pesutilaratkaisuja niin yksittäisinä tuotteina ja kohteina, kuin isoihin kokonaisuuksiinkin. Esimerkiksi hotellit, tuotantolaitokset, vapaa-ajan keskukset ja muut julkiset tahot ympäri maailmaa ovat luottaneet Franke Water Systemsin järjestelmiin ja tuotteisiin. Jatkuva panostus tuotekehitykseen pitää yrityksen tuotteet aina vastaavana nykyhetken tarpeisiin.

Ensiluokkaiset materiaalit kaiken perusta

Toimivat, nykyaikaiset saniteettitilat asettavat korkeat vaatimukset hygienisyydelle, pitkäikäisyydelle ja turvallisuudelle. Franke Water Systemsin ratkaisut vastaavat näihin haasteisiin ja lisää vielä tilaan ajatonta esteettisyyttä ja muotoilua tyylikkäillä tuotteillaan. Franke käyttää valmistusmateriaalina paljon ensiluokkaista ruostumatonta terästä, joka on kestävä ja ajaton materiaali. Sitä voi yhdistää rajattomasti muihin materiaaleihin, kuten muoviin ja lasiin, ja se sopii erilaisiin ympäristöihin tuomalla niihin lisää ilmettä ja samalla se myötäilee tyyliä heijastavalla pinnallaan.

1-100 / 102

102 tuotetta

1-100 / 102

102 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16