Nyt yli 70 000 tuotteeseen ilmainen toimitus! Kampanja-aikaa jäljellä:

HARO - Helppohoitoisia ja kestäviä lattioita

Saksan suurimman parkettitehtaan Hamberger Industriewerkin tuotemerkki Haro tarjoaa kansainvälisesti arvostetun laatulattian vaativampaankin kotiin. Haron lattiat kestävät kovaakin kulutusta, ne ovat helppoja hoitaa ja ne ovat erityisen korkealaatuisia. Tehtaat on sertifioitu korkeimpien standardien mukaisesti ja niille onkin myönnetty sekä ISO 9001-laatusertifikaatti että ISO 14001-sertifikaatti, mikä osoittaa valmistustapojen ympäristöystävällisyyden.

Kattavasta valikoimasta löytyvät sekä irokosta, lehtikuusesta, pyökistä, saarnista, savurobiniasta tai tammesta valmistetut parketit että laminaatit monissa eri värivaihtoehdoissa. Mallistoa täydentävät korkkilattiat sekä upeat vinyylilattiat.

Haron lattiat edustavat puuta innovatiivisimmassa muodossaan tarjoten uudenlaisia design- ja sisustusmahdollisuuksia. Puu jalostetaan monimutkaisessa, patentoidussa prosessissa muovaamalla suurta painetta käyttäen kolmiulotteiseksi puulaataksi. Haron korkkilattiat valmistetaan korkkitammen kaarnasta, joka on uusiutuva materiaali. Myös tekotapa on luontoa säästävä. Korkkilattia on käytössä miellyttävä, lämmin ja hiljainen. Permadur®-viimeistelyn ansiosta korkkilattia on käyttöiältään pitkä ja kestää kulutusta uskomattomalla tavalla. Kaiken lisäksi korkkilattia hylkii likaa antaen korkille loistavan kiillon ja helpon puhtaanapidon. Korkkilattioille myönnetään viiden vuoden takuu kotikäytössä.

Laminaattivalikoimassa on mattapintaisia laminaatteja, joissa on pähkinäpuukuvio. Kosteussuojatun rungon lisäksi taitettavissa lukkoponteissa on Aquatec System-lisäsuojaus. Nämä laminaatit soveltuvat niin kotikäyttöön kuin kevyeen julkiseen käyttöön. Kotikäytölle myönnetään 15 vuoden takuu. Haro-parketit ovat täydellisiä niin sisältä kuin ulkoakin. Päällimmäisen puukerroksen alta löytyy kokopuiset sormijatketut lamellit, jotka takaavat vaaditun vakauden ja lujuuden. Alimmaisena oleva vanerilevy auttaa jännitteiden tasaamisessa ja varmistaa parketin pysymisen mallissaan. Jos tavoitteena on hiiren hiljaisuus, voidaan parkettiin asentaa vielä erikseen SilentPro®-kerros.

1-48 / 49

49 tuotetta

1-48 / 49

49 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.