Kampanjat päättyvät! Aikaa jäljellä:

Kota – Kestävää ja edullista lämpöä

Kota on Narvi Oy:n tuotemerkki ja kaikki Kota-tuotteet valmistetaan Suomessa. Kota-tuotteita on valmistettu jo yli 50 vuoden ajan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Kaikissa tuotteissa yhdistyvät edistyksellinen ympäristöystävällinen tekniikka sekä ajaton muotoilu, joka on saanut inspiraationsa luonnosta.

Laadukas ja laaja Kota-valikoima pitää sisällään kiukaat, muuripadat, liesikamiinat, teräshormit sekä savustimet. Tuotteet soveltuvat niin kotiin, kesämökeille kuin muillekin vapaa-ajan asunnoille ja esimerkiksi kiukaita on saatavana monen kokoisiin saunoihin. Esimerkiksi Kota-puukiukaita on saatavana sekä jatkuvalämmitteisinä että vesisäiliöllä varustettuina. Ruostumaton ja hanallinen vaippasäiliö voidaan asentaa niin, että hana osoittaa haluttuun kohtaan. Kota-sähkökiukaassa yhdistyvät tyylikäs ulkonäkö ja mahtavat löylyominaisuudet. Kiukaassa on ulkoinen termostaatti, joka pitää saunanlämpötilan juurin halutunlaisena ja miellyttävän tasaisena. Kiukaan erillinen ohjauspaneeli tekee käytöstä helppoa. Ohjauspaneelin avulla kiuas saadaan helposti päälle ja lämpötila on halutunlainen. Koska sähkökiukaan vastus on poikkeuksellisen paksu, ylikuumenemisriski vähentyy oleellisesti.

Kota-pihasauna on suomalainen tuote alusta loppuun. Osoituksena kotimaisuudesta pihasaunalla on Avainlippu-merkki. Suomalaisiin oloihin suunniteltu pihasauna tuo mukanaan rentoa tunnelmaa ja mukavaa yhdessäoloa. Pihasaunan kiukaaseen voidaan valita mukaan laadukas ja pehmeät ja kosteat löylyt tarjoava Narvi-puukiuas tai Narvi-sähkökiuas. Pihasaunassa on tyylikkäät isot lasipinnat, jotka tuovat avaruutta antaen samalla mahdollisuuden nauttia ympäröivästä luonnosta. Kota-pihasauna voidaan pystyttää muutamassa tunnissa, sillä se toimitetaan asennusvalmiina pakettina eikä vaadi perustuksia. Alle riittävät tasainen sorapeti sekä routimaton alusta. Kota-pihasauna valmistetaan kuusesta ja tummasta karkaistusta lasista.

Kota-savustimella taas voidaan savustaa maittavat herkut käden käänteessä. Savustin on tarkoitettu ulkokäyttöön ja se on valmistettu laadukkaista raaka-aineista. Esimerkiksi kala saa herkullisen savun maun ja aromin. Kestävän savustimen ulkovaippa ja savuputki ovat ruostumatonta terästä.

Kota tarjoaa myös ratkaisun, kun halutaan laadukas ja turvallinen teräshormi. Kota-hormi on suunniteltu erityisen paloturvalliseksi sekä hormin jäähtymiseen on panostettu sisäkaton läpiviennin osalta. Rakenteensa ansiosta hormi voidaan asentaa rakennuksen erityispiirteet huomioiden.

Huomioithan, että osa ominaisuuksista saattaa olla mallikohtaisia.

1-27 / 27

27 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-27 / 27

27 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18