Palram – Vihreämpään arkeen

Yli 50 vuotta sitten perustettu Palram tunnetaan yhtenä maailman johtavista kasvihuoneiden valmistajista. Oli toiveissa sitten sopiva kasvihuone isoon tahi pienempään pihaan tai vaikkapa parvekekasvatukseen, löytyy mieluisa vaihtoehto varmasti.

Palram haluaa tarjota kilpailukykyisen ja laadukkaan kasvihuoneen jokaiselle sitä tarvitsevalle, käyttökohteesta riippumatta. Palramin tuotteet tunnetaan myös innovatiivisuudesta. Kaikki tehtaat on sertifioitu kansainvälisen ISO 9001-laatustandardin mukaisesti ja Palramilla kunnioitetaan myös ympäristöä. Siksi tuotteissa ei käytetä lainkaan raskasmetalleja ja kaikissa tuotantovaiheissa on ajateltu ympäristön hyvinvointia.

Tuotevalikoimaan kuuluvat erilaiset kasvihuoneet. Vaihtoehtoina ovat kalvokasvihuoneet, kennolevyllä varustetut kasvihuoneet, erilaiset lisävarusteet kuten hyllyt ja istutuspöydät, parvekekasvatukseen soveltuvat vaihtoehdot sekä polykarbonaattilevyllä varustetut kasvihuoneet. Saatavana on myös katokset ja pergolat.

Kaikki Palramin kasvihuoneet on valmistettu UV-käsitellystä hyvin säänkestävästä polykarbonaatista. Se on ominaisuuksiltaan kestävää ja käytännössä särkymätöntä. Myös kasvihuoneiden alumiinista valmistettu runko on erityisen tukeva. Kasvihuoneet toimitetaan kattavien ja selkeiden kokoamisohjeiden kera. Saranoidut kasvihuoneen ovet voidaan asentaa joko vasen- tai oikeakätiseksi.

Yhdistelmäkasvihuone on kätevä ratkaisu pihoille ja paikkoihin, joihin tarvitaan erillistä varastotilaa puutarhatarvikkeille. Kirkkaat polykarbonaatista valmistetut seinät pitävät huolen riittävästä auringonvalosta kun taas varasto-osassa on polypropeenilevyt, jotka pitävät tarvikkeet katseilta ja säiltä suojassa.

Kun toiveissa on nauttia puutarhanhoidosta klassisen mansardi-katon alla, löytyy sopiva malli myös tähän käyttötarkoitukseen. Korkeassa sisätilassa on runsaasti tilaa kasvien kasvatukseen tai viihtyisän viherhuoneen rakentamiseen. Tämäkin vaihtoehto kestää hyvin lumikuorman tuomaa rasitusta.

Palramin pergolat on suunniteltu parantamaan oleskeluviihtyvyyttä puutarhassa. Näyttävä pergola tuo puutarhaan tyyliä ja lisäarvoa vuoden jokaisena päivänä. Ainutlaatuinen pronssilasitus päästää lävitseen luonnonvalon pilvisinäkin päivinä, mutta antaa lisäksi riittävää suojaa kesähelteillä auringon porottaessa. Pergolan neljällä pystytolpalla seisova rakenne voidaan kiinnittää kaikenlaisiin alustoihin.

Huomioithan, että osa ominaisuuksista saattaa olla mallikohtaisia.

1-97 / 97

97 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-97 / 97

97 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18