Roca - Laatua ja kauneutta kylpyhuoneisiin jo vuodesta 1917

Espanjalainen Roca on maailmanlaajuisesti toimiva kylpyhuonetuotteiden valmistaja ja ennen kaikkea perheyritys. Innovatiivisella kehittämisellä Roca vastaa muuttuviin tarpeisiin hygienian, käyttömukavuuden, ajattoman suunnittelun ja kestävyyden suhteen. Yrityksen arvomaailmaa ohjaa ajatus elämänlaadun parantamisesta kylpyhuoneiden kautta.

Ajatonta kauneutta Rocan tuotteilla

Rocan mallisto koostuu laadukkaista, tyylikkäistä ja viimeistellyistä tuotteista. Pohjoismaita varten kehitetty oma mallisto täyttää kaikki Suomen markkinoilla tarvittavat määräykset. Tuotevalikoimaan kuuluvat mm. pesualtaat, WC-istuimet, seinä WC -elementit sekä huuhtelupainikkeet. Roca-tuotteet ovat suosittuja ympäri maailman merkittävissä projekteissa, kuten luksushotellien, yrityskeskusten, kulttuurikohteiden, viihde -ja tapahtumapaikkojen sisustuksissa. Suuret kansainväliset arkkitehtiyritykset pitävät niin ikään Rocaa laatuvalintana kohteisiinsa.

Roca on maailman vesihuollon ja terveyshygienian asialla

Kestävä sitoutuminen maapallomme tulevaisuuteen johti Rocan perustamaan We Are Water -säätiön, jonka tavoitteena on edistää hankkeita, joilla varmistetaan terveyshygienia ja vesihuolto ympäri maailmaa - myös niillä alueilla, joissa veden saanti ei ole itsestään selvää. FinnArctic Oy toimii Suomessa yksinoikeudella Roca-tuotteiden maahantuojana.

1-18 / 18

18 tuotetta

1-18 / 18

18 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16