Varaston loppuunmyynnin viimeisiä viedään, uskomattomat poistotarjoukset voimassa enää:

Vitavia pihatuotteet edullisesti netistä

Vitavia on ilo kotipuutarhurille ja silmälle! Tyylikkäässä ja huippukäytännöllisessä kasvihuoneessa kasvatat niin kukat, vihannekset, yrtit kuin hedelmätkin. Samalla Vitavia-kasvihuone toimii myös huvimajana, jonka voit sisustaa juuri haluamaksesi. Erittäin kestävä ja turvallinen rakenne vastustaa niin lunta kuin auringonpaistettakin – juuri niin kuin Suomen oloissa pitääkin. Selaa modernia kasvihuonevalikoimaa ja tilaa oma monikäyttöinen tuotteesi jo tänään!

Vitavia kruunaa kotipihasi

Kasvihuoneviljely on hauska ja palkitseva harrastus: kasvihuoneessa menestyvät hyvin esimerkiksi tomaatit ja kurkut, joten se on loistava ratkaisu perinteisen kasvimaan lisäksi. Vitavia-kasvihuoneet ovat tyylikkään ulkonäkönsä lisäksi erittäin käteviä, sillä ne on suunniteltu vastaamaan monenlaisiin tarpeisiin. Voit tuoda siementen ja taimien lisäksi tilavaan kasvihuoneeseen haluamasi kalusteet. Näin otat varaslähdön kevääseen tai nautit auringosta vielä pitkään syksyyn mukavan lämpöisessä ilmassa, omien istutuksiesi keskellä. Kasvihuone on aina viihtyisä ja valoisa, ja se myös kaunistaa pihaasi.

Turvalliset ja kestävät Vitavia tuotteet Netraudasta

Tilaa kestävät Vitavia-kasvihuoneet meiltä edulliseen hintaan. Löydät laajasta valikoimastamme varmasti omaan tyyliisi ja tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden. Tuotteen kokoaminen käy helposti, sillä se asennetaan mukana toimitettavan sokkelin päälle. Kasvihuone voi seisoa paikallaan vuoden ympäri – vahva turvalasi ja katon kennorakenne on suunniteltu kestämään myös tuulta ja lumikuormaa. Kevyt alumiinirakenne tekee kasvihuoneesta miellyttävän, mutta samalla erittäin vankan ja tukevan. Kasvihuoneet on varustettu tuuletusluukuilla, mutta niihin on saatavilla myös tuuletusluukun paikalle asennettavia aurinkokennotuulettimia. Mikä parasta, meiltä tilaat kasvihuoneet eri väreissä ja malleissa todella helposti ja nopeasti. Valitse vain oma suosikkisi muutamalla klikkauksella, ja pian oletkin jo toteuttamassa unelmiesi viljelmiä.

  • 1

1-42 / 42

42 tuotetta

  • 1

1-42 / 42

42 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.