Toukokuun tingityt hinnat päättyvät! Aikaa jäljellä:

Wicanders - Korkkilattiat kotiin edullisesti

Wicanders on maailmanlaajuisesti tunnettu laadukkaiden korkkilattioiden valmistaja, jonka upeilla tuotteilla onnistuvat yksilölliset lattiaratkaisut niin kotiin kuin julkisiinkin tiloihin. Värivalikoima on runsas ja perinteisen korkin lisäksi valikoimassa on lattioita sekä puukuosilla että kivikuosilla. Kaikissa Wicandersin valmislattioissa on lukkopontti, jonka ansiosta asennus uivana onnistuu helposti ja nopeasti. Wicandersin liimattavalla seinäkorkilla tyylikäs ja akustisesti miellyttävä korkkipinta saadaan myös seinään.

Wicanders vinyylikorkissa yhdistyvät parhaat ominaisuudet

Aito korkki on lattiamateriaalina miellyttävän lämmin, kimmoisa ja erinomainen ääneneristävyydeltään. Wicanders-korkkilattia tuntuu jalan alla mukavalta, ja korkkikerrokset vaimentavat sekä muihin huoneisiin kantautuvaa ääntä että parantavat akustiikkaa huonetilassa. Lämmin korkki on oivallinen valinta pohjoisen viileisiin olosuhteisiin ja se sopii yhteen myös lattialämmityksen kanssa. Wicandersin vinyylikorkkilattioissa näihin korkin hyviin ominaisuuksiin on yhdistetty laadukas vinyylipinta, jonka ansiosta lattia kestää mainiosti lemmikkien ja lasten leikit sekä raskaan kulutuksen julkisissa tiloissa. Kestävä lattia on myös vaivaton pitää puhtaana. Vettähylkivien vinyylikorkkilattioiden lisäksi Wicandersilta löytyy jopa 100% vedenkestäviä vinyylikorkkeja. Wicanders-vinyylikorkkilattia on siis ratkaisusi, jos etsit pitkäikäistä, kulutuksenkestävää ja käyttöominaisuuksiltaan erinomaista lattiaa. Netrauta tarjoaa kattavan valikoiman kauniita ja korkealaatuisia Wicanders korkkilattioita.

Korkealaatuinen ja ympäristöystävällinen korkkilattia

Wicanders-korkkilattiat valmistetaan uusiutuvasta korkkitammen kaarnasta luontoa säästäen, sillä korkki kuoritaan puista rajoitetuin väliajoin puita kaatamatta ja vahingoittamatta. Korkin jalostuksessa käytetään vesipohjaista sidonta-ainetta, joka ei sisällä lainkaan liuotteita tai formaldehydiä. Antibakteerinen Wicanders vinyylikorkkilattia sopii mainiosti myös allergikoille, ja helposti puhdistuvalle lattialle riittävät hyvin miedot puhdistusaineet.Tutustu Netraudan valikoimaan ja tilaa unelmiesi korkkilattia kotiin toimitettuna!

1-60 / 60

60 tuotetta

1-60 / 60

60 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.