Hyytävät hintajatkot voimassa enää:
Asennuspaikka
Helsingin seutu (päärautatieasema +60km)
Helsingin seutu (päärautatieasema +60km)
Hyvinkään seutu (kauppatori +30km)
Riihimäen seutu (Riihimäen tori +30km)
Hämeenlinnan seutu (Raatihuone +50km)
Toijalan seutu (Akaan tori +30km)
Valkeakosken seutu (kauppatori +30km)
Tampereen seutu (keskustori +30km)
Kokkolan seutu (kauppatori +20km)
Ylivieskan seutu (kaupungintalo +20km)
Kouvolan seutu (kauppatori +30km)
Lappeenrannan seutu (kauppatori +30km)
Imatran seutu (Imatrankosken tori +20km)
Joensuun seutu (kaupungintalo +50km)
479,00 
kpl
Määräalennukset:
 • Hinta: 429,00  kpl kun tilaat 2-3 kpl
  säästä 10%
 • Hinta: 379,00  kpl kun tilaat 4 kpl tai enemmän
  säästä 21%
★★★★★★★★★★
3.0

Tilaa asennus unelmiesi ulko-ovelle kiinteään hintaan - olemme yhteydessä 1-2 arkipäivän sisällä! Asennamme kaikki ulko-ovet mallista tai ostopaikasta riippumatta. Ulko-oven asennuksessa kannattaa luottaa ammattilaiseen. Netraudan asentajilla on vankka kokemus ja tuotetieto laajasta ovivalikoimasta - voit luottaa siihen, että ulko-ovien asennustyöt tehdään hyvää rakennustapaa noudattaen ja sovitusti. Ammattilaisen toimesta tehdyllä asennuksella varmistat myös tuotteen toiminnan ja valmistajan takuuehtojen täyttymisen. Perusasennuksen toimitussisältö on esitetty alla tarkemmin.

Miten tilaukseni etenee?

1. Tilaa asennuspalvelu verkkosivuiltamme.
2. Saat linkin 1-2 arkipäivän sisällä Asennusportaaliin, jossa pääset keskustelemaan asentajamme kanssa.
3. Asennus toteutetaan n. 5-10 arkipäivän kuluessa asennettavan tuotteen saapumisesta, kohteen vaatimukset huomioiden.
4. Mahdolliset yhdessä sovitut lisätyöt ja lisämateriaalit veloitetaan sinulta toteutuman mukaan jälkikäteen.

Palvelun saatavuus

Asennuspalvelu on saatavilla Helsingin seudun (Helsinki, Vantaa, Espoo jne..), Hyvinkään seudun, Riihimäen seudun, Hämeenlinnan seudun, Toijalan seudun, Valkeakosken seudun, Tampereen seudun (Tampere, Pirkkala, Kangasala jne..), Kokkolan seudun, Ylivieskan seudun, Kouvolan seudun, Lappeenrannan seudun, Imatran seudun ja Joensuun seudun alueille pois lukien saaristo ja saaret. Näet tarkemmat etäisyysrajoitukset alasvetovalikosta. Muualle Suomeen asennettaessa otathan yhteyttä myyntipalveluumme.

Asennettavan tuotteen toimitus Netraudasta

Asennettava tuote toimitetaan tuotteen toimitusehtojen mukaisesti ennen asennusta suoraan asiakkaalle. Asentaja ei tuo tuotetta mukanaan.

Miten valitsen oikean kokoisen oven?

Ulko-oven mitoituksessa on tärkeä huomioida tarvittavat asennusvarat oven ympärillä. Liian suuren oven valitseminen voi tehdä asennuksen mahdottomaksi, sekä ovea ei saada lämpöeristettyä tiiviiksi. Ulko-ovi mitoitetaan olemassa olevaan aukkoon (ei vanhan oven mukaan), tässä neljä tärkeää seikkaa oikean koon mittaamiseen:

 • Aukon korkeus ja leveys tulee mitata aina pienemmän aukon mukaan, joko seinän sisä- tai ulkopuolelta. Tarkista varmuuden vuoksi ristimitalla (kulmasta-kulmaan) että aukko on suora.
 • Tilattavan oven (karmien ulkomitta) tulee olla 30 mm kapeampi kuin aukko.
 • Aukon korkeus mitataan sisäpuolen lattiapinnasta ylöspäin, korkeus tulee olla 30 mm tätä matalampi.
 • Valitse karmisyvyydeksi aina saman syvyinen tai mieluummin syvempi vaihtoehto. Vanhan oven purkamisen jälkeen näkyvät vauriot saadaan näin seinäpinnoissa nätisti piiloon.

Mittauspalvelu

Mikäli olet kuitenkin epävarma tilattavan oven koosta, voit tilata meiltä asennuksen yhteydessä mittauspalvelun. Mittauspalvelun tilaaminen keskeyttää samalla tilauksella mahdollisesti tilaamasi ulko-oven etenemisen tuotantoon siihen asti, kunnes asentaja on käynyt paikan päällä ja vahvistanut meille oikeat mitat. Mittauspalvelu on ostettavissa vain asennuspalvelun yhteydessä. Mittauspalvelu pyritään suorittamaan n. 5-10 arkipäivän sisään tilauksen teosta.

Ulko-oven perusasennuksen sisältö

Huomioithan että asennukseemme ei kuulu lukon asennus. Muista siis sopia tämän työn suoritus paikallisen lukkoliikkeen kanssa erikseen.

 • Vanhan oven purku*
 • Ulko-oven valmistajan ohjeiden mukainen asennus valmiiseen oikean kokoiseen aukkoon
 • Oven karmin ja seinärakenteen välin tiivistäminen
 • Oven mukana tilattujen painikkeiden asentaminen
 • Oven saranoiden säätäminen**
 • Oven pakkausmateriaalin poiskuljetus

* Vanhan oven purun yhteydessä pielilaudat ja sisäpuolen listat saattavat vaurioitua. Mikäli vanhat listat ja pielilaudat halutaan käyttää uudessa ovessa, tulee näiden purku suorittaa omatoimisesti ennen uuden oven asennusta. Asennusliike ei ole vastuussa, jos oven purkamisen yhteydessä jokin osa hajoaa vanhuuttaan.
* Vanhan oven purku rapatuissa ja listattomissa rakennuksissa toteutetaan aina lisätöinä.
** On normaalia että jonkin ajan kuluttua käytössä ovi saattaa asettua aloilleen, jolloin saranat vaativat uudelleen säätämistä tilaajalta.

Ulko-oven perusasennukseen ei sisälly

 • Ulkopuolen pielilautojen ja kynnyspeltien asennus, tilattavissa lisätyönä
 • Sisäpuolen listoitus, tilattavissa lisätyönä
 • Vanhan oven painikkeen tai lukon siirto vanhasta ovesta uuteen
 • Oven mukana tulevan lukkopesän asentaminen. Asentajamme ovat timpureita, eikä heiltä löydy turvallisuusalan elikeinolupaa.
 • Älylukon käyttöönotto
 • Ovipumpun, ovikellon, elektronisten hälytyslaitteiden ja mahdollisten muiden lisätarvikkeiden purku, asennus tai siirto vanhasta ovesta uuteen
 • Oviaukon muutostyöt
 • Mahdolliset rakenteiden paikkaustyöt
 • Karmin tiivistyksessä käytetyn uretaanin kuivuneiden pursuamien poistaminen
 • Purkutöiden rakennusjätteiden poiskuljetus
 • Vanhan oven poisvienti, tilattavissa lisätyönä

Perusasennukseen kuulumattomat työt ja asennusvaiheet voidaan tilata lisätöinä. Lisätyöt on hinnoiteltu liitteessä "Asennuksen lisätyöt".

Asennuksen tilaajan velvollisuudet ja vastuut

Asennuksen tilaajan vastuulla on varmistaa, että tuote soveltuu asennettavaksi kohteeseen ja on asennettavissa. Asiakkaan vastuulla on tarkistaa, että vastaanotettu tuote on oikea eikä siinä ole kuljetusvaurioita. Mikäli asennuspalvelun asentaja toteaa kohteessa, ettei tuote sovellu kohteeseen asennettavaksi tai sitä ei voida asentaa asennuspalvelun toimitussisällön mukaisesti, veloitetaan asiakkaalta käynnistä asentajan menetetty työaika kokonaisuudessaan sekä kilometrikorvaus (kts. kustannukset liitteestä "Asennuksen lisätyöt"). Asennuksen esteenä voi olla esimerkiksi se, että tilattu ovi on väärän kokoinen, eikä sitä pysty asentamaan olemassa olevaan aukkoon.

Useamman asennuksen tilaaminen

Voit tilata meiltä useamman asennuksen kerrallaan, saat alennusta! Asennukset suoritetaan poikkeuksetta samana päivänä, samassa kohdeosoitteessa.

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: Asennuspalvelut
 • Takuuaika: Asennuksen takuu 12 kk

Tuotteen ominaisuudet:

 • Kotitalousvähennyskelpoinen: Kyllä

Ulko-oven asennuksen kotitalousvähennys

Ulko-oven asennus kuuluu kotitalousvähennyksen piiriin kohteissa, joissa vanha tuote vaihdetaan uuteen.

Anna palautetta!

Kerro meille miten meni! Lähetämme asennuksen tilaajille palautelomakkeen ja vastanneiden kesken arvomme 500€ lahjakortin Netrautaan.

Arvostelut

Sort by: Uusimmat
 • Uusimmat
 • Hyödyllisin
 • Arvosana korkeimmasta alhaisimpaan
 • Arvosana alhaisimmasta korkeimpaan
 1. ★★★★★★★★★★
  Toimitusaika pitkä, mutta asennus nopea.
  ★★★★★★★★★★
  Minuun ei otettu yhteyttä oven asentamisen ajankohdasta, vaikka ilmoituksessa kerrottiin yhteydenoton tulevan 1-2 arkipäivän kuluessa. Jouduin siis soittamaan itse asiakaspalveluun tämän perään. Ulko-ovi ehti lojua tontilla asennusta odottamassa useita viikkoja. Asennus lopulta kyllä oli nopea ja hyvin tehty.
  Vastaus - Netrauta Asennuspalvelu · 28.10.2021 :
  Hei. Kiitos tärkeästä palautteesta. Näyttäisi siltä, että valitettavasti teidän kohdallanne on tapahtunut kommunikaatiokatkos yhteistyökumppanimme kanssa. He olivat odottaneet teiltä tietoa oven saapumisesta, jotta voisivat sopia asennusajan. Pyrimme parantamaan palveluamme, ettei vastaavia kommunikaatiokatkoksia pääsisi tapahtumaan. Hieno kuitenkin kuulla, että itse asennus sujui mallikkaasti ja ripeästi!
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
Näitä arvosteluja hallitsee Bazaarvoice, ja ne vastaavat Bazaarvoicen Authenticity Policy -aitouskäytäntöä, jota tukevat petostentorjuntatekniikka ja ihmisten tekemät analyysit.
Lisätietoja osoitteessa http://www.bazaarvoice.com/fi/trustmark/

Kysymykset

Myydyimmät tuotteet (10)

Katsotuimmat tuotteet (10)

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.