Hyytävät hintajatkot voimassa enää:

Uppoasennettava On/Off-kytkin UKM-2000 Johdoton valonohjausjärjestelmään

Tuotenumero:
NETUKM2000
19,95 
kpl
Toimitustiedot
Toimitusaika: n. 1-3 arkipäivää
Toimitustapa: Nouto Postista (Posti.fi)
Toimituskustannukset: 9,90 €

Johdoton-valonohjausjärjestelmä on moderni tapa toteuttaa kodin valaistus. Täysin johdottomat valokatkaisijat toimivat radiotaajuuksilla ja ne kiinnitetään seinään pienillä ruuveilla tai tarralla. Tämä mahdollistaa katkaisijoiden vaivattoman siirtämisen ja lisäämisen jälkikäteen.

Valokatkaisijat toimivat kauko-ohjaimina kojerasiaan, valaisimen jakorasiaan tai pinnalliseen kalvo- tai jakorasiaan asennettaville vastaanottimille. Ainoa valaistusjärjestelmässä tarvittava johto on syöttöjohto.

Jalka- ja pöytälampuille johdottoman ohjauksen voi toteuttaa pistorasiaan asennettavalla vastaanottimella. Koko kodin valaistusta voi myös ohjata käsikauko-ohjaimella vaikka sohvalla löhöillen!

Uutta M-sarjaa edustava UKM-2000 on uppoasennettava vastaanotin joka asennetaan syöttöjännitteen ja valaisimen väliin esimerkiksi jako- tai kojerasiaan. Tämän jälkeen valoa voidaan sytyttää, sammuttaa ja vastaanottimeen linkitetyillä radiotaajuutta käyttävillä ohjaimilla.

UKM-2000:n ohjaamiseen käytetään JOHDOTON M- ja LC- sarjan ohjaimia. Tärkein ja eniten käytetty ohjain on SLO-10, jolla yhdessä vastaanottimen kanssa voidaan kokonaisuudessaan korvata perinteiset johdotetut valokatkaisimet. Samaa vastaanotinta ohjaamaan voidaan linkittää jopa 32 ohjainta.

Ohjaimen ja UKM-2000:n välillä ei tarvitse olla näköyhteyttä vaan yhteys toimii esimerkiksi seinän läpi. Ohjaimien linkitys säilyy UKM-2000:n muistissa myös sähkökatkon aikana.

UKM-2000 on yhteensopiva ennalta määriteltävien tila-asetus (Scene Status) ominaisuuksien kanssa. Tämän hetken mallistossa Scene Status -ominaisuus löytyy AVM-10 ohjaimesta.

Tuotetiedot:

  • Toiminnot: Päällle/Pois (On/Off)
  • Yhteensopivuus: Johdoton M- ja LC-sarjan ohjaimet
  • Käyttöjännite: 230V +-10%, 50HZ
  • Suojausluokka: IP20
  • Kuorma: max. 2000 W (resistiivinen)
  • Käyttölämpötila: 0 - +40°C (ympäristö)
  • Radiotaajuus: 433,92 MHz
  • Mitat: 48 x 48 x 25 mm
  • Sähkönumero: 2616423
  • Asennuksen saa suorittaa vain valtuutettu sähköasentaja!

Arvostelut

Kysymykset

Katsotuimmat tuotteet (10)

Valaisinasennusadapteri Finvalo Steelydesign, eri värejä
★★★★★ ★★★★★
Valaisinasennusadapteri Finvalo Steelydesign, eri värejä
25,00  22,50 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.