Uppopumppu Clen eSub1000

Tuotenumero: CLE100600
ALE!
-20%
ALE
372,63 €
299,90 
Säästät: 72,73 €
TAI

Toimitusaika: n. 2-5 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 9,90 € (erillisrahtituote)

 • Kuvaus
 • Arvostelut
 • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
Clen Esub 1000 - painevettä helpommin kuin koskaan! Upotettava, heti käyttövalmis ja itseimevä vesiautomaatti puhtaan koti- ja puutarhaveden pumppaukseen. Pumppu on helppokäyttöinen sekä yksinkertainen asentaa, j...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Uppopumppu Clen eSub1000 kuvaus

Clen Esub 1000 - painevettä helpommin kuin koskaan! Upotettava, heti käyttövalmis ja itseimevä vesiautomaatti puhtaan koti- ja puutarhaveden pumppaukseen. Pumppu on helppokäyttöinen sekä yksinkertainen asentaa, ja se käynnistyy automaattisesti kun hana avataan. Tehokkaassa pumpussa on kaikki perinteisen vesiautomaatin edut ja lisäksi kolmesiipinen pumppu on huoltovapaa ja äänetön, eikä se tarvitse ilmausta tai siemenvettä. ESub 1000:n kanssa ei tarvitse huolehtia jäätymisestä, sillä se soveltuu ympärivuotiseen käyttöön. Tuote sopii mainiosti myös järviveden pumppaamiseen.

Clen -pesureita ja imureita on myyty Suomessa jo yli 25 vuotta. Clen-tuotteet ovat tunnettuja edistyksellisestä tekniikastaan, tehostaan, kestävyydestään sekä nykyaikaisesta muotoilustaan.

Tuotetiedot:

 • Korkeus: 45 mm
 • Syvyys: 15 mm
 • Leveys: 15 mm
 • Jännite: 230 V
 • Helppokäyttöinen - Kiinnitä letku, heitä pumppu veteen ja avaa hana
 • Käynnistyy ja sammuu automaattisesti kun vesihanaa käytetään
 • Sisäänrakennettu takaiskuventtiili ja kuivakäyntisuoja
 • Heti käyttövalmis ilman asennuksia
 • Tehokkaampi, näkymätön ja täysin äänetön
 • Ei tarvitse ilmausta eikä siemenvettä
 • Ei jäätymishuolia yöpakkasten saapuessa
 • Monipuolinen letkunliitin 19-25mm
 • Pumpussa R sisäkierre 1 rst
 • Takuu: 2 vuotta kotikäytössä

Tekniset tiedot:

 • Liitäntäteho: 0,9 kW
 • Paino: 11 kg
 • Sähköjohto: 15 m
 • Tuottomax: 95 l/min
 • Nostokorkeus: 36 m
 • Paine Min/Max: -3,6 bar

Tuotteeseen liittyvät liitetiedostot

Arvostelut
1
Uppopumppu Clen eSub1000 is rated 4.6 out of 5 by 28.
Rated 4 out of 5 by from Helppo asennus ja Pumppu ollut käytössä puolisen vuotta ja pelannut moitteettomasti. Alussa käynnistymisestä aiheutunut putken kiertymisnykäisy löysytti liitoksen ja aiheutti vuotoa mutta vika korjautui uudelleen asennuksella (ja mahdollisesti muovisen liitoskappaleen korvaamisella Messinkisellä). Paine kasvaa pienellä viiveellä mutta tehoa riittää ainakin 30 metrin päähän 6 metrin nostokorkeudelle 25 mm putkella. Hieman kallishan tuo oli mutta jos kestää kaivossa talvesta toiseen ilman tyhjennystä ja muita operaatioita, niin lisähinta kaivon kannella olleeseen paisuntasäiliölliseen rosteripumppuun on hyväksyttävissä.
Date published: 2014-12-27
Rated 5 out of 5 by from Pätevä peli myös pientalon vesijärjestelmälle Tuotto ja paine riittää jopa ilman paineentasauskelloa heti kun hanan aukaisee. Lähtee herkästi käyntiin vaikka meillä parikymmentä etriä putkea kaivosta sisään. Myös johto on riittävä pitkä, jotta sen saa järkevästi asennettua. Jos jotakin kritiikkiä haluaa sanoa, niin pistotulppa saisi olla ruuvikiinnityksellä, sillä nyt ainakin meilläe asennettaessa pistotulppa piti katkaista, kun sähköveto täytyi tuoda vanhaa tuloputkea pitkin. Asensimme tuon ämpärin sisään (kahvasta kiinni pumppuun), ja tämä o ainakin meillä riittänyt mainiosti siihen, että vesi on pysynyt puhtaana ja phojamudattomana siitä huolimatta että tässä ei tuota kelluvaa ottoputkea ole, kuten kalliimmissa varsioissa tästä pumpusta.
Date published: 2015-01-10
Rated 4 out of 5 by from Toimii luvatusti Käsittelyn kätevyyttä lisää se, eä voi nostaa letkusta, ei tarvitse viritellä köysiä, joille ei kunnollista kiinnityskorvaketta olekkaan. Kahvaan voinarun kyllä sitoa. Pumpun laskeminen lähelle ophjamutia voi aiheuttaa suojasiihdin tukkeutumisen, joten sitä kannattaa varoa, jos mahdollista. Vähävetisessä kaivossa pitää keksiä jokin lisäsuoja, että mujut ei pääse pumpun omaan suojasihtiin saakka. Jos pumpun nostamiselle usein on tarvetta, niin kannattaa laittaa jonkinlainen pikaliitin, kynsiliitin tms irroittamisen helpottamiseksi. Paine säiliö tuntui tarpeelliselta varmuuden vuoksi, että nopeasti toistuvilta käynnistyksiltä vältyttiin. Ei kuitenkaan testattu ilman säiliötä. Ehkä sekin vaihe tulee, kun painesäiliön kalvo puhkeaa ja ilmat karkaavat.
Date published: 2016-06-27
Rated 5 out of 5 by from Hyvä nostopaine Laitoin järveen ja putkistoa (32 mm) yli 100 metriä tontille kolmeen vesipisteeseen. Hyvin jaksaa nostaa.
Date published: 2016-06-25
Rated 3 out of 5 by from Laatu? Ostin pumpun heinäkuussa 2017 ja käyttöönotto tapahtui kuukautta myöhemmin. Pumppu vaikutti laadukkaalta ja olihan se hinnakaskin.. ensimmäinen pettymys oli valmistusmaa, made in china... pumppu toimi kuitenkin loistavasti kolme kuukautta, jonka jälkeen se alkoi laukoa vikavirtasuojaa, eli elektroniikaan varmaankin alkoi vuotamaan vettä. Takuuvaihto toimi kuitenkin todella ripeästi ja uusi pumppu odottaa veteen pääsyä. Toivottavasti tämä uusi on parempilaatuinen.
Date published: 2017-12-08
Rated 5 out of 5 by from Toimii kuten luvataan Muutaman viikon käytön jälkeen ei ole mitään moitittavaa. Laite sankkoon ja sankko kaivon pohjalle, L-muoviliittimellä pystyputki kiinni kaivolle asennettuun kiinteään vaakakappaleeseen, ja se on siinä. Hana auki ja vettä tulee liiankin kovalla paineella, hyvä että ei saunan katto kastunut,,:-)
Date published: 2016-05-30
Rated 5 out of 5 by from Minulle juuri oikea Pumpun ominaisuudet ja sen käytön helppous ovat yllätteneet minut positiivisesti, vaikkakin sain ko. pumpusta vinkin ystävältäni joka oli ostanut saman jo muutamia kuukausia sitten. Ei muuta kuin sähköt esille ja pumppu pyörimään. Loistava ostos.
Date published: 2015-06-24
Rated 4 out of 5 by from Hintansa väärti Pumppu tuli kesäasuntoon, joka on talvet lämmittämättä. Laitoin kaivoon tyhjennyshanan, josta voi helposti tyhjentää vesijohdot talveksi ja homma toimii. Pumppu on ollut todella hintansa väärti, vaikka kalliilta tuntuikin.
Date published: 2016-06-30
 • y_2018, m_6, d_22, h_5
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.8
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_28
 • loc_fi_FI, sid_CLE100600, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_netrauta
Kysymykset ja vastaukset
1

Minulla on kesämökki joka on talvella kylmillään. Miten tämä pumppu käy tällaiseen kohteeseen? Pumppu ei tietenkään jäädy, mutta miten käy vesihanojen?

Asked by: makkuri
Asentamalla kaivoon talviventtiili niin putket tyhjenee, kun hanat on auki ja sähkö kytketty pois pumpulta.
Answered by: Asiakaspalvelu
Date published: 2016-10-10

Kuinka pumppu toimii jännitteellä 220 V ja taajuudella 60 Hz (Filippiinit). Siellä ei ole maadoitusta, vain kaksi johdinta +110 V ja -110 V, siis ilman keviä.

Asked by: Pate1
Ei toimi 60 Hz taajuudella. Sinne tehdas valmistaa omat pumput. www.dabpumps.com
Answered by: Asiakaspalvelu
Date published: 2016-10-10

VETTÄ MÖKILLE Nostokorkeus n.7,5m Putken halkaisija 25mm (ulkohalkaisija) Etäisyys rannassa n.65m Riittääkö paine?? Saako pidemmällä sähköjohdoilla?

Asked by: Pera Pukaharjulta
Suosittelemme astetta tehokkaampaa mallia Divertron 1200 . Nämä kaikki mallit ovat varustettu 15m sähkökaapelilla, pidempää sähkökaapelia ei ole saatavana. Kaivolle kannattaa sähkö viedä siiheen tarkoitetulla maakaapelilla.
Answered by: Asiakaspalvelu
Date published: 2017-09-23

Riittääkö pumpulle 10A sulakekoko? Maakaapeliksi tulisi kuitenkin MCMK 2x2.5+2.5 jossa ulkovaipalla maadoitus. Tarvitseeko oman johdon sulakkeelta vai saako virran ottaa ulkopistorasiasta 10A ?

Asked by: teeseitseputkimies
10A sulake riittää, pistokkeen voi liittää ulkopistorasiaan.
Answered by: Asiakaspalvelu
Date published: 2015-08-21

Sisältyykö letkunliitin 19-25mm pumpun hintaan ja toimitukseen? Onko 19mm minimikoko jota pumpussa saa/voi käyttää? Ajatuksena paineellinen puutarhaletku, kaivon nostokorkeus n.3m josta haaroituksella 2kpl 15m pituisia johtoja eri rakennuksiin..

Asked by: teeseitseputkimies
Clen Divertron 1000 pumpun vakiovarustukseen kuuluu letkun liitin jossa 1" ja 3/4" ulkokierteet sekä 19mm ja 25 mm letkuille liitännät. Katkaisemalla liitin sopivalta kohdalta se saadaan sopimaan haluttuun liitäntätyyppiin. Pienempää liitintä voi käyttää mutta virtaus ja paine laskee kun toiminta kuristetaan letkulla jonka halkaisija on pieni. Kuvailtu kohde ei ole ongelma pumpun tehon kannalta vaan teho riittää hyvin. Clen Divertron pumppu on aina kiinnitettävä hyvin ja suosittelemme jäykän putken käyttöä pumpusta ainakin veden pintaan asti. Pumppua ei saa koskaan nostaa virtajohdosta ja se on aina ripustettava erillisellä nostonarulla. Pumppu on tarkoitettu puhtaalle vedelle.
Answered by: Asiakaspalvelu
Date published: 2015-06-22

Vaimentaakseni sykäyksiä pienistä vesimääristä, asentaisin paisunta-astian tuloputkelle, kuinka laaja on min/max painealue ja voiko sitä säätää kotikonstein?

Asked by: mihiaza
Uppopumpun painetta ei voi säätää. Painealue on 1.5 - 3,6 bar (900kw) ja 1,5 - 4,8 bar (1200kw) mallissa.
Answered by: Asiakaspalvelu
Date published: 2015-03-04

Pitääkö nämä tiedot paikkaansa vai puuttuuko perästä yksi nolla? Clen e-sub 100 pumppu Korkeus: 45 mm, Syvyys: 15 mm, Leveys: 15 mm

Asked by: porakaivonhalkaisija 120m

Tarkoitus on nostaa vettä saunaan, pesukoneeseen ja puutarhaan. Onnistuuko?

Asked by: Vidar
 • y_2018, m_6, d_22, h_5CST
 • bvseo_bulk, prod_bvqa, vn_bulk_2.0.8
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasquestionsanswers, tq_9
 • loc_fi_FI, sid_CLE100600, prod, sort_[SortEntry(order=LAST_APPROVED_ANSWER_SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
 • clientName_netrauta