Varaston loppuunmyynnin viimeisiä viedään, uskomattomat poistotarjoukset voimassa enää:
Valitut rajaukset
  1. Tuotemerkki:
Tuotemerkki:

1-48 / 198

198 tuotetta

1-48 / 198

198 tuotetta

Philips Hue -älyvalaistus

Philips Hue -älyvalaisimilla valaiset puutarhasi ja kotisi jokaisen huoneen juuri sellaiseen tunnelmaan kuin itse kulloinkin haluat. Oletko tullut ajatelleeksi, että nykyaikaisella älyvalaistuksella voit paitsi korostaa kotisi parhaita piirteitä, myös saavuttaa ainutlaatuisen tunnelman jokaiseen hetkeen. Kodin valaistus on ennen ollut haastavaa, koska valaistustarpeet muuttuvat vuorokaudenajan, vuodenajan ja tilanteen mukaan. Nyt voit kuitenkin säätää valaistuksen juuri sopivaksi omalla älylaitteellasi tai erillisellä säätimellä parilla napin painalluksella.

Philips Hue -älyvalaistus ja miljoonat mahdollisuudet

Philips Hue -järjestelmän värilliset polttimot antavat rajattomat mahdollisuuden kodin valaistukseen. Valitse 16 miljoonasta väristä oma suosikkisi! Käytössäsi on värivalikoima, josta jokainen löytää varmasti juuri lempi sävynsä. Philips Hue -järjestelmä on lisävarusteiden avulla muokattavissa juuri sellaiseksi kuin haluat. Voit esimerkiksi ohjata valaistusta puhumalla tai vaikka käsiä taputtamalla. Tai miltä kuulostaisi lempeä valoherätys, joka muuttuu asteittain aivan himmeästä kirkkaammaksi. Kyllä, tämä kaikki on nyt ulottuvillasi ja vieläpä kohtuulliseen hintaan. Valoverkkoreitittimen avulla voit helposti ohjata kaikkia kotisi Philips Hue -tuotteita älylaitteesi avulla. Kodin valaiseminen ei ole koskaan ollut näin hauskaa ja helppoa!

Philips Hue älyvalaistus ulos

Philips Hue -järjestelmään kuuluu myös kattava valikoima ulkovalaisimia. Pihan valaiseminen on usein kallista puuhaa. Kaapeleita joudutaan kaivamaan ja vähintäänkin sähköasentaja on kutsuttava paikalle. Mutta Philips Hue -älyvalaisinten kanssa on toisin. Sinun ei tarvitse kuin kytkeä valaisin verkkovirtaan ja Philips Hue -sillan avulla voit ohjata kaikkia ulkovalaisimiasi älylaitteella tai erillisellä säätimellä. Philips Hue -järjestelmä mahdollistaa lähes rajattoman värivalikoiman myös ulkovalaistukseen.

Philips Hue -aloituspakkauksella alkuun

Philips Hue -aloituspakkauksessa on kaikki tarvittava, jotta pääset alkuun kodin älyvalaistuksessa. Aloituspakkaus sisältää älylamppuja, sillan ja himmentimen, joiden avulla pääset jo hyvään alkuun. Erilaisten älylamppujen avulla voit muuntaa kotisi vanhat valaisimet älyvalaisimiksi eikä sinun tarvitse tinkiä tippaakaan tyylistä. Philips Hue -valonauhoilla luot upeita epäsuoria valaistuksia esimerkiksi keittiön välitilaan tai vaikka terassin kaiteeseen.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.