Ikkunavalaisimet

Ikkunavalaisin tuo miellyttävää valoa pieneen tilaan ja on samalla tyylikäs lisä sisustukseesi. Valitse laajasta valikoimastamme modernit ikkunavalaisimet eri malleissa, väreissä ja muodoissa. Panosta klassiseen ja pelkistettyyn vaihtoehtoon tai valitse trendikäs valaisin, josta luot kotiisi todellisen katseenvangitsijan. Runsaasta tarjonnastamme löydät sopivan valaisimen kodin jokaiseen huoneeseen aina edulliseen hintaan.

1-48 / 350

350 tuotetta

1-48 / 350

350 tuotetta

Ikkunavalaisimet

Ikkunavalaisin on kodin tunnelmanluoja. Se on valaisinratkaisuna vaivaton, sillä katosta riippuvan lampun kiinnitys käy helposti. Lamppu on näppärästi sijoitettavissa haluttuun kohtaan ja säädettävissä juuri toivottuun korkeuteen. Osassa lamppuja on valmis pistotulppa, joka tekee niistä välittömästi käyttövalmiita. Asennusta luonnollisesti helpottaa, jos lähellä on pistorasia, johon valaisimen voi liittää. Kun haluat muuttaa lamppupistokkeiden paikkaa, meiltä löydät kaiken tarpeellisen myös asennustöihin. Ikkunalamput voi myös asentaa ikkunan lähelle eri korkeuksiin pareittain tai ryhmissä, jolloin ne muodostavat koristeellisen kokonaisuuden ja valaistusteho lisääntyy huomattavasti.

Ikkunalamppu on kaunis katseenvangitsija

Pieni ikkunalamppu on huoneessa kiinnostava yksityiskohta, joka tuo sopivasti valoa ja väriä sisustukseen. Koristeelliset valaisimet kiinnostavine yksityiskohtineen ja modernit, pelkistetyt mallit ovat pieniä katseenvangitsijoita, jotka on helppo soinnuttaa muuhun sisustukseen. Kirkas tai valkoinen valaisin lisää huoneen avaruuden ja tilan tuntua. Musta, messinkinen tai krominvärinen valaisin puolestaan tuo sisustukseen kaivattua särmää. Tuotteillamme luot ikkunalle niin tunnelmallista, himmeää valoa kuin kirkasta säihkettä. Kun olet löytänyt suosikkisi, varmista vielä, minkä mallinen polttimo valaisimeen sopii. Suurimpaan osaan valaisimista polttimo on tilattavissa erikseen. Mieti, mihin sijoitat lampun ja huomioi tilauksessasi myös muut asennustarvikkeet. Valikoimastamme löydät kaiken tarvittavan toimivaan valaistukseen!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.