Toukokuun kampanjat päättyvät pian! Tarjoukset voimassa enää:

Airam-kattovalaisimet

Valitut rajaukset
  1. Tuotemerkki:

1-48 / 88

88 tuotetta

1-48 / 88

88 tuotetta

Airam-kattovalaisimet

Valaistus on olennainen osa sisustusta. Kirkkaassa valaistuksessa sujuu työnteko, kun taas epäsuorempi ja hämärämpi valaistus luo hämyisän ja tunnelmallisen ilmapiirin. Airam-kattovalaisinten runsas valikoima kutsuu sisustamaan valolla. Toiminnallisuutensa lisäksi kattovalaisimet vakuuttavat myös harkitulla muotokielellään. Suunnittele kotisi valaistus huolella ja suuntaa ostoksille Netraudan verkkokauppaan! Meiltä löydät Airam-kattovalaisimet ja kaiken muun mitä valaistukseen tarvitset aina edulliseen hintaan.

Airam tunnetaan lamppuvalikoimastaan

Airam Electric Oy Ab on suomalainen perheyritys, jonka historia juontaa juurensa aina vuoteen 1921 saakka. Koko tämän ajan Airam on ollut valaistuksen asiantuntija, jonka tuotteista löytyy tänä päivänä vaihtoehtoja niin koti- kuin ammattivalaistukseenkin. Airamin tuotekehitys on jatkunut vuosikymmenestä toiseen tuoden markkinoille aina viimeisimmän tekniikan mukaisia valaistusratkaisuja.

Airam-kattovalaisimet moneen makuun

Airam-kattovalaisimista on tarjolla runsaasti erilaisia malleja. Plafondit ovat laakeita koko alaltaan katossa kiinni olevia valaisimia, jotka sopivat mainiosti esimerkiksi yleisvalaisimiksi. Alasvaloilla luot puolestaan näppärästi näyttävän tunnelmavalaistuksen. Näyttävä riippuvalaisin taasen toimii hyvin huoneen keskipisteenä. Valaisinten ominaisuudet vaihtelevat mallista toiseen. Useissa valaisimissa on esimerkiksi kätevä himmennystoiminto, jonka ansiosta valon määrää on helppo säädellä portaattomasti. Jotkin valaisimista sopivat käytettäviksi myös kosteissa tiloissa. Valontuojana lamppu muodostuu usein luontevasti huoneen sisustuksen kiinnekohdaksi, johon katse ensimmäisenä kiinnittyy. Tämän takia ei olekaan yhdentekevää, millainen muotoilu valaisimella on. Airam-kattolampuista löydät varmasti omaa silmääsi miellyttävän mallin. Tutustu Netraudan valikoimaan ja tilaa kauniit Airam-valaisimet kotiisi jo tänään!

Myydyimmät tuotteet (10)

Upotettava LED-valaisin Paulmann Nova Plus, IP65, Ø93mm, GU10, 6W, 470lm, 4000K, himmennettävä, eri värejä
-10%
Juuri nyt!
Tarjous
Upotettava LED-valaisin Paulmann Nova Plus, IP65, Ø93mm, GU10, 6W, 470lm, 4000K, himmennettävä, eri värejä
46,50  41,85 
Kattovalaisin WiZ Rune, Ø 40cm, 21W, 27-65K, TW, RGB, eri värejä
-15%
Juuri nyt!
Tarjous
Kattovalaisin WiZ Rune, Ø 40cm, 21W, 27-65K, TW, RGB, eri värejä
139,99  118,90 

Katsotuimmat tuotteet (10)

-10%
Juuri nyt!
Tarjous
Alasvalosetti Paulmann Base, 10-osainen, suunnattava, GU10, eri värejä
50,95  45,86 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.