Valugrilli Grafit

Tuotenumero: VLGGRAFIT
ALE!
-17%
31.7. asti
TARJOUS
* Suojahuppu
--Valitse--
Ei suojahuppua
(+0,00€)
Suojahuppu Grafit
Suojahuppu Grafit
(+103,00€)
* Grillihella
--Valitse--
Ei hellaa
(+0,00€)
Valugrilli grillihella
Valugrilli grillihella
(+441,00€)
* Pihasenkki
--Valitse--
Ei Pihasenkkiä
(+0,00€)
Grafit pihasenkki
Grafit pihasenkki
(+855,00€)

* Vaaditut tiedot

1 450,00 €

Normaali hinta: 1 355,00 €

Special Price 1 203,50 

Säästät: 246,50 €
TAI
Tarjous on voimassa 31.7.2018 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Toimitusaika: n. 2-5 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: 69,00 € (erillisrahtituote)

Toimituskustannukset voimassa Manner-Suomessa akselilla Helsinki - Oulu. Muualle Suomeen tilatessasi ota yhteys asiakaspalveluumme.

 • Kuvaus
 • Arvostelut
 • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
Grafit on Valugrilli-perheen tyylikäs pihagrilli. Läpivärjätty harmaa grilli isolla lasiluukulla sopii niin kaupunkiin kuin neitseelliseen luontoon. Tulet ja tuiskut kestämään luodun Valugrilli Grafitin jämäkkä runko on valmistettu sään- ja kuu...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Valugrilli Grafit kuvaus

Grafit on Valugrilli-perheen tyylikäs pihagrilli. Läpivärjätty harmaa grilli isolla lasiluukulla sopii niin kaupunkiin kuin neitseelliseen luontoon.

Tulet ja tuiskut kestämään luodun Valugrilli Grafitin jämäkkä runko on valmistettu sään- ja kuumuudenkestävästä valubetonista. Grilli toimitetaan rahtilavalla laatikossa osina. Grafit-grillin käyttömukavuus on omaa luokkaansa ja sillä loihdit helposti herkullisen aterian suurellekin joukolle.

Säädettävä arina mahdollistaa kypsennyslämpötilan säätämisen portaattomasti. Arinan etäisyyttä kypsennystasosta säädetään ainutlaatuisella kierremekanismilla, jolla arinaa voidaan nostaa ja laskea tarvittavan lämmön mukaan. Jos kypsennyslämpötila nousee liian suureksi, voidaan sitä pienentää laskemalla arinaa alaspäin, kauemmaksi ruoasta. Grillaamisen loppuvaiheessa saadaan viimeistenkin hehkuvien hiilien lämpö puolestaan käytettyä tarkasti, kun arinaa tuodaan lähemmäksi kypsennystasoa.

Valugrilli Grafit tarjoaa ruoanvalmistajalle myös monta työtä helpottavaa yksityiskohtaa. Hyvä työkorkeus säästää kokin selkää ja jalkoja. Grillissä on kätevä työtaso sekä koukut patalapuille ja tärkeimmille työvälineille, eivätkä sen seinät polta sormia. Iso saranoitu lasiluukku helpottaa grillin käyttöä. Kätevä kippikatto puolestaan suojaa niin ruokia kuin grilliäkin sateelta ja tuulelta. Alaosassa on säilytystilaa puille ja sytytysnesteille. Valugrilli Grafitin voi asentaa myös katokseen, grillimalli Grafit Koli.

Grafit-grillin upea muotoilu, nerokkaat yksityiskohdat ja laadukas kotimainen valmistus takaavat tuotteen täydellisen ja pitkäikäisen toimivuuden. Valugrilli Grafit on suunniteltu piha- ja terassikäyttöön.

Polttoaineena voit käyttää puuklapeja ja risuja sekä grillihiiliä tai grillibrikettejä.

Valugrilli Grafit

 • Grilliosa + väli- ja pohjalaatta
 • Mitat (LxKxS): 1520x140x80, pohjalaatta 88x72x6 cm
 • Runko läpivärjättyä säänkestävää valubetonia
 • Korkeussäädettävä arina tuhkalaatikolla
 • 2-toiminen RST-grilliritilä 60 x 46 cm
 • Kippikatto
 • 2 tukevaa sivutasoa lämpökäsiteltyä puuta
 • Iso saranoitu lasiluukku
 • Asennetaan kiinteälle, tasaiselle maaperälle (sora tai laatoitus). Helppo ja nopea ja asentaa (noin 1 h / 2 hlöä). Selkeät asennusohjeet toimitetaan tuotteen mukana
 • Jalat ovat kiinteästi kiinni pohjalaatassa ja grillin korkeutta ei jaloilla pysty säätämään. Normaalisti grillin tulipesän korkeus maanpinnasta on 85 cm, jos halutaan korkeammalle niin silloin täytyy grillin alla olevaa maaperää nostaa esim. hiekalla tai betonilaatoilla.
 • Pohjalaatta, välilaatta ja grillausosa ovat betonia, katto on polttomaalattua teräspeltiä, grilliritilä ruostumatonta terästä, tuhkalaatikko teräspeltiä ja arina harjaterästä. Saranoitu lasiluukku on kehystetty polttomaalatulla teräksellä. Sivutasot ovat lämpökäsiteltyä puuta.
 • Tulipesän takaa ei lähde hormia.
 • Tuotteen takuu 2 vuotta koskee valmistusvirheitä

Tuotteeseen liittyvät liitetiedostot

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset