Vedenlämmitin Metro moduli, 300 emali (3 kW/ 400 V)

Tuotenumero: MET5273054

Lisää kuvia

ALE!
-34%
JUURI NYT
TARJOUS
1 224,90 €
809,90 
Säästät: 415,00 €
TAI
Tarjous on voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää.

Toimitusaika: n. 2-5 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: Ilmainen toimitus!

  • Kuvaus
  • Arvostelut
  • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
NIBE - konserni on Pohjoismaiden suurin lämmitysjärjestelmien toimittaja työllistäen noin 5000 henkilöä Euroopassa. Konserniin kuuluu kolme liiketoiminta-yksikköä, NIBE Energy Systems, NIBE Element ja NIBE Brasvärme. NIBE Energy Systems Oy edustaa...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen Vedenlämmitin Metro moduli, 300 emali (3 kW/ 400 V) kuvaus

NIBE - konserni on Pohjoismaiden suurin lämmitysjärjestelmien toimittaja työllistäen noin 5000 henkilöä Euroopassa. Konserniin kuuluu kolme liiketoiminta-yksikköä, NIBE Energy Systems, NIBE Element ja NIBE Brasvärme. NIBE Energy Systems Oy edustaa Suomessa NIBE-konsernin lämpöpumppuja ja lämminvesivaraajia tuotemerkeillään NIBE, Haato ja Metro.

Metron modulit ovat yleinen valinta perheelle, jolla on sähköliittymässä kaksoistariffi (yösähkö) käytössä.Metro modulit ovat asennustiloiltaan tämän hetken markkinoiden tilavimmat, mikä helpottaa asennusta. Kuten myös yhdellä kädenliikkeellä irroitettavatsivulevyt sekä varaajan takaseinässä olevat putkiurat. Asennuksessa apuna ovat myös säätöjalat. Metron modulit ovat roiskevesisuojattuja. Metro modulit ovat kuten Zenit-mallistokin tanskalaisen arkkitehdin Nils Wibroen Metrolle suunnittelemia tyylikkäitä varaajia. Uusi muotoilu ja ulkonäkö sopii vaativaankin tilaan.Metro-laatua on myös pintaa syvemmällä, esim. freoniton eriste, joka on painevalettu säiliön ja ulkopinnan väliin. Metro moduli rst -varaajien säiliö on ruostumatonta erikoisterästä. Samoin vastus on HST-erikoisterästä. Metro moduli E -varaajien säiliö on terästä, joka on emaloitu Emapan-emalilla ja vastus on suojaputkessa(kuivassa tilassa). Suoja-anodin ansiosta emaloidut varaajat soveltuvat kalkkisiin sekä suolaisiin vesiin, joihin emme suosittele tavallisia rst-varaajia.

Vedenlämmitin Metro moduli, 300 E (3 kW/ 400 V)

  • LVI-numero: 5273054
  • Teho: 3,0 kW/ 400 V
  • Paino: 90kg
  • Korkeus: 1450 mm
  • Leveys: 595 mm
  • Syvyys: 595/615 mm

Tuotteeseen liittyvät liitetiedostot

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset

Katsotuimmat tuotteet (10)