WC-kansi Sentique, soft-close vaimennus, valkoinen

Tuotenumero: VNB98M8S101
ALE!
-15%
ALE
265,00 €
225,00 
Säästät: 40,00 €
TAI

Toimitusaika: n. 5-10 arkipäivää

Toimitustapa: Kotiin toimitus

Toimituskustannukset: Ilmainen toimitus!

  • Kuvaus
  • Arvostelut
  • Kysymykset ja vastaukset
Kuvaus
Villeroy & Bochin historia alkoi jo vuonna 1748 Ranskassa, jolloin François Boch perusti keramiikkapajan kolmen poikansa kanssa. Myöhemmin yritys muutti Luxemburgiin, jossa on edelleen toimiva posliinitehdas. Vuonna 1836 Jean François Boch -yhtiö ...
Katso koko tuotekuvaus >

Tuotteen WC-kansi Sentique, soft-close vaimennus, valkoinen kuvaus

Villeroy & Bochin historia alkoi jo vuonna 1748 Ranskassa, jolloin François Boch perusti keramiikkapajan kolmen poikansa kanssa. Myöhemmin yritys muutti Luxemburgiin, jossa on edelleen toimiva posliinitehdas. Vuonna 1836 Jean François Boch -yhtiö ja heidän kilpailijansa, Nicolas Villeroy yhdistyivät ja yritysliitoksen tuloksena oli Villeroy & Boch.

Tänäpäivänä Villeroy & Bochin liikevaihto on lähes 900 miljoonaa euroa, ja yhtiö työllistää yli 10 000 työntekijää ympäri maapalloa. Vuosien varrella Villeroy & Boch on kehittynyt korkealaatuisten keramiikkatuotteiden valmistajasta ja markkinoijasta yhdeksi maailman tunnetuimmista sisustusbrändeistä. Villeroy & Bochin vahvuutena pidetään korkealaatuista, kokonaisvaltaista ja monipuolista tuotevalikoimaa kylpyhuoneisiin ja keittiöihin.

Nykyaikainen tyyli - kiitokset ajattomalle suunnittelulle. Sentique luo aliarvostettua eleganssia kylpyhuoneeseen. Yksi piirre suunnittelussa luo yhtenäisen pohjan kaikille keraamisille elementeille: hiottu reuna. Jokainen elementti on yksinäänkin jo vaikuttava korkealaatuinen taideteos. Elegantisti ja harmoonisesti yhdistetyt, WC, Sentique pesualtaat ja allaskaapit. Allaskaapit tarjoavat upean korkealaatuisen puupinnan, mutta myös reilusti säilytystilaa.

Istuinkansi Sentique

  • Sentique WC-istuimeen (VNB56251001) sopiva istuinkansi
  • Soft close -vaimennettu

Arvostelut
Kysymykset ja vastaukset