Ale kohtasi Alen kampanja-aikaa jäljellä:

Akkuruohonleikkuri Einhell PXC GE-CM 36/47 S HW Li, 1200m², 36V, 4x4.0Ah akuilla

Tuotenumero:
EINH3413200
799,95 
kpl
Toimitusaika: n. 2-5 arkipäivää
Toimitustapa: Kotiin toimitus
Toimituskustannukset: 29,00 €
★★★★★★★★★★
4.1
82% suosittelee
Tuotteen laatu 4.4
Ominaisuudet 4.1
Leikkuujäljen laatu 4.1
Ajokuntoon saattamisen helppous 4.1
Vastinetta rahoille 4.5

Einhell Power X-Change -akkutuoteperheen keräävä, silppuava ja sivulle ja taakse heittävä akkuruohonleikkuri hiiliharjattomalla moottorilla on oikea valinta isommillekin pihoille. Runsasvarusteinen, tehokas ja monipuolinen Einhell-ruohonleikkuri toimitetaan jopa neljän 4 Ah akun ja kahden tuplalaturin kanssa. Einhell-ruohonleikkuri käyttää yhtä akkuparia kerrallaan, mutta voit kiinnittää kaikki akut leikkuriin, sillä leikkuri vaihtaa käyttämänsä akkuparin lennossa. Näin voit leikata näin jopa 1200 neliön nurmikon yhtäjaksoisesti. Hiiliharjattoman moottorin ansiosta ruohonleikkuri on äärimmäisen tehokas ja kestävä.

Tämäkin kovatasoinen Einhell-tuote kuuluu Power X-Change -sarjaan, jonka ydin on akuissa. Kaikki sarjan tuotteet toimivat samanlaisilla Power X-Change -akuilla, mikä tekeekin tästä ruohonleikkuripaketista loistavan aloitustuotteen. Neljällä tehokkaalla akulla tuplalatureineen ylläpidät isompaakin Einhell-työkalukokoelmaa, ja esimerkiksi 18 V -laitteissa yksi akku kerrallaan riittää. Tällöin voit pidentää työskentelyaikaa vaihtamalla ladatun akun tyhjäksi käytetyn tilalle.

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: Einhell
 • Tuotesarja: Power X-Change
 • GTIN: 4006825639506

Tuotteen ominaisuudet:

 • Jännite (V): 18
 • Käyttövoima: Akkukäyttöinen
 • Sisältää akun: Kyllä, 4 kpl
 • Akun tyyppi: Li-ion
 • Akun jännite (V): 18
 • Akun kapasiteetti (Ah): 4
 • Sisältää laturin: Kyllä
 • Ruohonleikkurin tyyppi: Itsevetävä
 • Leikkuumenetelmä: Keräävä, Silppuava, Sivulleheittävä
 • Leikkuukorkeuden säätö: 6-portainen
 • Leikkuukorkeus, max. (cm): 6,5
 • Leikkuukorkeus, min. (cm): 3
 • Kerääjän tilavuus (l): 75
 • Leikkuuleveys (cm): 47
 • Ruohonleikkurin suositeltu leikkuuala (m²): 1 200
 • Takuuaika: 2 vuotta
 • Hiiliharjaton moottori
 • Parannettu ruohon keräys Einhellin Vortex -tekniikan ansiosta
 • Helppo varastoida ja huoltaa, kokoontaittuvan aisan ansiosta
 • Työntöaisassa kolme korkeudensäätömahdollisuutta
 • Keruupussin täyttömäärän ilmaisin
 • Metallirunko
 • Leikkuupöydän puhdistustyökalu
 • Paketin mukana toimitetaan 4x4 Ah akkua ja 2 tuplalaturia
 • Tuotteessa on mahdollista käyttää 4 akkua: laite vaihtaa käytettävän akkuparin automaattisesti
 • Leikkuukorkeuden säädön malli: Keskitetty
★★★★★★★★★★
4.1
82% suosittelee
Tuotteen laatu 4.4
Ominaisuudet 4.1
Leikkuujäljen laatu 4.1
Ajokuntoon saattamisen helppous 4.1
Vastinetta rahoille 4.5

Liitetiedostot

Arvostelut

Yhteensä 8 kysymystä
Sort by: Uusimmat
 • Uusimmat
 • Hyödyllisin
 • Arvosana korkeimmasta alhaisimpaan
 • Arvosana alhaisimmasta korkeimpaan
 1. ★★★★★★★★★★
  Tehokas ja hiljainen.
  ★★★★★★★★★★
  Tehoa riittää ja portaaton nopeudensäätö on myös kätevä. Leikkuuterä pyörii yhtä nopeasti vauhdista riippumatta. Kaksi akkua kestää hyvin minun tontin leikkuuseen vaikka onkin hidasta "pujottelua" pensaiden välissä. Ainut haitta on poikittainen rautatanko joka säätää leikkuukorkeutta eli maavara ei kasva vaikka leikkuukorkeus olisi maksimissa. Tästä syystä kovin muhkuraisella alustalla on hankala käyttää kun tanko ottaa kiinni. Tämä tuli ilmi tienlaidan terävässä harjanteessa. Mutta on ihan toista luokkaa kun savuinen sivuventtilikone oli ja eikä kulu kallista bensaa
  Leikkuri mies 57 · 28.6.2022
  Melkoinen "lapsus" tuomoinen rautatanko, mikä ei nouse ylös korkeudensäädön mukana, ei jatkoon.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 2. ★★★★★★★★★★
  tehokas kone
  ★★★★★★★★★★
  en ole vielä kokeillut kun oli lumi maassa kun sain ruohonleikkurin
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 3. ★★★★★★★★★★
  Tehokas leikkuri
  ★★★★★★★★★★
  Tehokas ja hyvin toimiva leikkuri. Terän pyörimisnopeus on suurempi kuin muissa leikkureissa. Aisan pultit pitää kiristää hyvin, jotta ne pysyvät kiinni. Leikkuutason helmat n. 10 mm alempana kuin terä, joten kosteaa ruohoa leikatessa helmat litistävät ruohon niin, ettei terä leikkaa ruohoa kunnolla. Muuten ei ole balitettavaa.
  Lynxman · 26.8.2022
  Helmat on terää alempana turvallisuus syistä. Taitaa olla kaikissa leikkureissa. Siltikin voi lentää jotain ja turvakengät on hyväksi tai ainakin kunnon kengät. Pitkäksi päässyt kannattaa leikata ehkä kahdesti. Vanhalla jouduin muutenkin kun jäi silppua mutta nyt tällä ei jää samalla lailla "bioasetuksilla"
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 4. ★★★★★★★★★★
  Hyvä kuin mikä!
  ★★★★★★★★★★
  Leikkuri on todella hyvä, toimii hienosti vaikka on epätasainen piha. Vetää hyvin ja jaksaa mennä pitkäänkin heinään/ nurmikkoon. Akut kestävät myös hyvin, kaksi tuntia saa leikattua, eli noin 1000m2. Ainoa huono puoli on työntöaisa, jota ei saa kiristettyä tarpeeksi tiukkaan. Ainakin kääntyessä aisa laskeutuu ja saa aikaan huonon leikkausasennon. Muuten siis todella hyvä leikkuri, laadukas ja sitäpaitsi kaunis!
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 5. ★★★★★★★★★★
  Yllätys !
  ★★★★★★★★★★
  Ostaessani tämän leikkurin olin hiukan ennakkoluuloinen, koska minulla oli sellainen mielikuva akkukäyttöisistä leikkureista, että ne olisivat sellaisten kaupunkiympäristöissä olevien hienojen nurmialueiden leikkaamiseen, sellaisten, joita leikataan parin päivän välein ja joiden maapohja on viimeisen päälle tasainen. Yllätys olikin suuri, kun huomasin ensimmäiseksi, että tämä kone leikkasi myös sellaiset kohdat ruohikoistani, joissa ruoho oli päässyt jo melko pitkäksi ja joiden leikkaamisessa olisi jopa aiempi, itse virittämälläni bensamoottorilla varustettu leikkurikin olemaan lujilla. Tämä hiljensi kulkuaan, madalsi ääntään ja luulin jo sen juuttuvan siihen, mutta ei, sitkeästi se vaan jatkoi eteenpäin ja leikkasi kaiken. Se täytyy sanoa, etten käytä mitään keräilykoria, enkä sivulle puhallusta, vaan annan ruohon tulla leikkurin takaa ulos. Tällöin voimaa riittää enemmän siihen, mihin se on tarkoitettukin. Ja keräilykorithan ovat juuri niitä hienostopihoja varten, eivät sovellu maaseudun vanhanaikaiseen ympäristöön. Tosin tässäkin koneessa hoitamattomalla pihallani sen korin reunat ottavat maahan kiinni joskus niin kovin, että on voimalla työnnettävä tai vedettävä se irti montusta. Toinen yllättävä seikka tuon sitkeyden lisäksi oli sen vetokyky. Kaikissa aiemmin omistamissani leikkureissa, joissa on ollut veto, se on ollut lähinnä nimellinen, ei sellainen, josta paljonkaan olisi ollut oikeata apua. Tässä veto toimii hyvin, isot pyörät auttavat siinä ja laite tosiaan kulkee eteenpäin halutusti, eikä vain meinaa. Vain pakki puuttuu... Kaiken kaikkiaan laite on erittäin hyvä, leikkuuaikakaan ei tule esteeksi, kun minulla on kuusi akkua, joista aina kaksi käytössä, kaksi latauksessa ja kaksi odottamassa pääsyään käyttöön. Lopputuloksena on laite, jonka käytön rajaksi muodostuu vain oma jaksamiseni. Voin hyvillä mielin suositella muillekin tätä leikkuria.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 6. ★★★★★★★★★★
  Kevyt ja helpo
  ★★★★★★★★★★
  Kun vaan totuu niin on helppo käyttöä. ei tarvi hakea polttoaineita kun sähkö on aina kotona
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 7. ★★★★★★★★★★
  Laadukas leikkuri
  ★★★★★★★★★★
  Laadukas ja jämäkkä runko. Veto toimii hyvin ja helpottaa kulkua jonkin verran. Muutoin aika raskas, mutta ei tämä mikään muovirunkoinen ripistikkeli olekaan. Kasausohjeet oli hieman kömpelöt, mutta suht hyvin kasaus kuitenkin sujui, about 40 min oli paketin aukaisemisesta kone kasassa. Leikkuujälki ok, vähän jätti harsoa, mutta täydellistä tuskin saa millään. Keräys toimii hyvin, mutta onhan tuo säkki aika äkkiä täynnä jos vähänkin isompi piha tai pitempää nurmea. Leikkuukorkeuden säätö erittäin näppärä. Mukana tulleet akut riittävät meillä juuri sopivasti koko pihan ajoon (noin 350-400 m2), kun nurmi oli keskimittaista ja kuivaa. Olen kyllä tyytyväinen ostokseen.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 8. ★★★★★★★★★★
  Siistiä jälkeä tekevä leikkuri
  ★★★★★★★★★★
  Aiemmin en ole käyttänyt keräilijää: tulee siistiä jälkeä, kun ruoho kertyy säiliöön, mutta painoa kertyy nopeasti. Akkukapasiteetti riittää hyvin tarpeisiini. Puutarhani ei ole vimpan päälle tasainen nurmikkoalue, joten juuttuu välillä kiinni epätasaisuuksiin, pitää vähän jelpata etenemistä. Aisan toinen liitos ei kiinnittynyt tarkasti, joten ruuvattava kovaa kiinni, että pysyy paikallaan. Isokokoinen, ei mahdu kaikkiin paikkoihin pensaiden ja hedelmäpuiden oksien alle.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?

Näitä arvosteluja hallitsee Bazaarvoice, ja ne vastaavat Bazaarvoicen Authenticity Policy -aitouskäytäntöä, jota tukevat petostentorjuntatekniikka ja ihmisten tekemät analyysit.
Lisätietoja osoitteessa http://www.bazaarvoice.com/fi/trustmark/

Kysymykset

Yhteensä 10 kysymystä
Sort by: Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat kysymykset
 • Uusimmat vastaukset
 • Eniten vastauksia
 • Avoimet kysymykset
 • Hyödyllisimmät vastaukset
 1. 1vastaus
  Lynxman · 25.8.2022
  Laitteen ohjekirjassa mainitaan että pudottaa kierroksia hetken päästä jos ei ole kovaa rasitusta. Tällaista en ole huomannut tapahtuvan. Tyttärellä on PXC GE-CM 43 Li siinä pudotti kun paikallaan. Hyvin on leikannut, ei ole haitannut.
  1. Einhell · 26.8.2022
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Hei. Tämä ominaisuus toimii hieman eri tavalla näissä laitteissa. Tämän laitteen kodalla se toimii niin, että kun laite havaitsee muutoksen kuormassa ja moottori meinaa hidastua, se pyytää akulta lisää tehoa jotta kierrokset saadaan pidettyä oikeanlaisena. Eli samanlaista säätöä ei ole kuin 3413130. Välitin viestin tästä Saksaan ja he korjaavat käyttöohjeen kuvastamaan paremmin tätä toimintoa jatkossa.
 2. 1vastaus
  pentsi · 20.8.2022
  miksi ei vaihda automaattisesti toiseen akkupariin ja mit on tehtävä kun yksi akku ei lataudu täytee miten saan uuden takuuakun
  1. Einhell · 22.8.2022
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Hei. Onhan akut kytketty käyttöohjeen sivun 7 mukaisesti? Laite käyttää aina samalla puolella olevaa akkuparia, ei vastakkaisia akkuja. Mikäli vaihto ei toimi, vaikka kaikki akut on testattu toimiviksi ja ne on kytketty laitteeseen oikein, teidän kannattaa olla yhteydessä Einhell Finlandin huoltoon https://www.einhell.fi/palvelut/huolto/. Samasta osoitteesta löytyy apua myös akun kanssa tarvittaessa. Mikäli tuotteissa on virhe, Netrauta hoitaa niiden takuun meidän kanssa. https://www.netrauta.fi/asiakaspalvelu/takuu-ja-tuki.
 3. 1vastaus
  TeToJo · 18.6.2021
  Voiko tätä leikkuria säilyttää kylmässä varastossa talven yli. Akut ja laturit voin pitää lämpimässä tilassa. Paljonko on laitteen todellinen ”käyttöpaino”?
  1. Kauppahuone Harju · 21.6.2021
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Einhellin käyttöohjeessa todetaan näin: "Säilytä laite ja sen varusteet valolta, kosteudelta ja pakkaselta suojatussa tilassa poissa lasten ulottuvilta. Paras säilytyslämpötila on 5 °C:n ja 30 °C:n välillä." Eli mielellään ei säilytetä paikassa, missä on pakkasta. Käytännössä ei pitäisi olla mitään ongelmaa, mutta näin valmistaja on sen muotoillut. Leikkuri painaa 30 kiloa ja akut 0,65 kg/kpl. Itse laite painaa 30 kiloa ja akut painavat 0,65 kg / kpl.
 4. 1vastaus
  APEhei · 17.6.2021
  onko itsevetävä vai työnnettävä kuten joissakin esitteissä on.
  1. Kauppahuone Harju · 13.7.2021
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Tässä leikkurissa on takaveto-ominaisuus, säädettävällä nopeudella. Eli leikkuri on vetävä.
 5. 1vastaus
  Mooriz · 15.6.2021
  Mitähän tarkoittaa "leikkuuala jopa 1200m"? Kuinkahan paljon nurmea on vara lyhentää/nopeaa vauhtia on pidettävä jotta tuollaisen alan pääsisi kävelemään 4:llä akulla? Ja kuinkahan pitkään nurmikkoon ylipäätään tälläistä laitetta kannattaa tarjota?
  1. Kauppahuone Harju · 16.6.2021
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Leikkuuala on optimiolosuhteissa (kuiva nurmikko) jopa 1200 neliötä 5,2 Ah akuilla. 4 Ah akuilla (tulevat leikkurin mukana) leikkuuala on noin 700 neliömetriä, toki nurmikon korkeus/kosteus saattavat vaikuttaa tähän. Tämä leikkuri sai Tee Itse -lehden numerossa 8/2021 maininnan "Hyvä Ostos".
 6. 3vastausta
  Isopiha · 13.6.2021
  Kuinka kauan akkujen lataus kestää?
  1. nan55 · 14.6.2021
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   noin 2 tuntia
  2. nan55 · 14.6.2021
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   pari tuntia
  3. Bull · 14.6.2021
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Tunnin verran suunnilleen jos ovat tyhjät. Elleivät ole tyhjät, vähemmän. Tällöin täyttyminen riippuu siitä paljonko ovat vajaat.
 7. 1vastaus
  vaimon kone · 20.5.2021
  millä pöyräparilla on veto
  1. Kauppahuone Harju · 21.5.2021
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Tässä Einhell-ruohonleikkurissa on takaveto.
 8. 1vastaus
  eipolttomoottoria · 17.5.2021
  Mikä on leikkurin paino ilman akkuja? Entä miten paljon akut painavat?
  1. Kauppahuone Harju · 18.5.2021
   Oliko vastaus hyödyllinen?
   Leikkuri painaa 30 kg ja akut kukin noin 670 g. Varustukseen sisältyy neljä 18 V 4 Ah akkua, jotka sopivat myös muihin Einhell Power X-Change akkujärjestelmän koneisiin.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16