Juhannuskampanjat voimassa enää:

Aromageelipatruuna Aroma Sense, Lemon

Tuotenumero:
ARO8809903940084
13,00 
kpl
Toimitustiedot
Toimitusaika: n. 2-5 arkipäivää
Toimitustapa: Matkahuollon kuljetuspalvelulla, asiakasta lähimpänä olevaan Matkahuollon toimipisteeseen. Katso Matkahuollon noutopisteet täältä. Toimitustapa
Toimituskustannukset: 6,90 €

Aromapatruuna Aroma Sense Lemon on puhtaan raikas ja aurinkoinen sitruuna-aromi. Se piristää, tuo puhtauden tunteen ja saat energiaa päivääsi. Aromi on luonnollinen, sillä se on yksi eteerisistä sitrusöljyistä. Sitruunan aromi auttaa erilaisiin iho-oireisiin. Huomaa kuitenkin, että sitrusallergikot voivat saada iho-oireita aromista.

Aromapatruuna vapauttaa suihkun läpi kulkevaan veteen aromeita, joka tuo tuoksua suihkuveteen. C-vitamiini ja eteeriset öljyt hellivät ihoasi tehden siitä pehmeän ja raikkaan tuoksuisen. Aromin C-vitamiini poistaa kloorin kuivattavan vaikutuksen vesijohtovedestä. Suihku voi auttaa ihon kuivuuteen, hilseilyyn, atopiaan tai psoriasikseen. Filtterillä varustetut Aroma Sense -suihkupäät suodattavat vedestä myös haitallisia mineraaleja ja metalleja, kuten alumiinia, kuparia, fluorideja ja kalkkia. Aroma Sense -aromapatruunalla aromatisoitua suihkuvettä voi myös juoda, sillä siinä ei ole ollenkaan haitallisia ainesosia.

Vedenkulutuksesta riippuen nelihenkisellä perheellä patruuna kestää n. 1-2kk. Sopii kaikkiin Aroma Sense -suihkuihin lukuun ottamatta Arofix-01 yläsuihkua. Myyntierä 1 aromi.

Tuotetiedot:

  • Tuotemerkki: Aroma Sense
  • Tuotesarja: Aromica
  • GTIN-koodi: 8809903940084

Arvostelut

Kysymykset

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.