8,90 
kpl
Toimitustiedot
Toimitusaika: n. 5-10 arkipäivää
Toimitustapa: Nouto Postista (Posti.fi)
Toimituskustannukset: 6,90 €
★★★★★★★★★★
3.5
Käytön helppous 5
Ominaisuudet 3.5
Vastinetta rahoille 3
Tuotteen laatu 2.5

Grilli- / savustuskorin tarttumaton non-stick -pinnoite tekee grillaamisesta ja savustuksesta helppoa! Ruoka ei tartu eikä putoile ritilältä. Myös pienemmät grillattavat valmistuvat vaivattomasti. Sopii kaikenlaisiin grilleihin ja toimii erinomaisesti myös savustimissa. Ekologinen tuote jatkuvaan käyttöön.

Laita valmistettava ruoka koriin ja aseta Grilli-/savustuskori grilliritilälle tai savustimeen. Sekoita ruokaa grillatessa välillä paistinlastalla ja kääntele koria, jotta saat tasaisen lopputuloksen. Valvo ruuan valmistumista ja grillaa hitaasti. Älä käytä teräviä työvälineitä tai nosta koria nurkista. Grilliritilän ja hiilloksen väliin pitää jäädä vähintään 10 cm. Älä grillaa, jos liekkejä on näkyvissä. Hiiligrillauksessa hiilloksen tulee olla harmaa, lämpötila enintään 260°C. Vain käsinpesu.

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: Muurikka
 • GTIN: 6412452001018

Tuotteen mitat:

 • Leveys (cm): 30
 • Syvyys (cm): 20

Tuotteen ominaisuudet:

 • Väri: Musta
★★★★★★★★★★
3.5
Käytön helppous 5
Ominaisuudet 3.5
Vastinetta rahoille 3
Tuotteen laatu 2.5

Liitetiedostot

Arvostelut

Yhteensä 2 kysymystä
Sort by: Uusimmat
 • Uusimmat
 • Hyödyllisin
 • Arvosana korkeimmasta alhaisimpaan
 • Arvosana alhaisimmasta korkeimpaan
 1. ★★★★★★★★★★
  Eipä kestänyt
  ★★★★★★★★★★
  Normi kaasugrillissä kerran kokeiltiin, paloi kastikkeet kiinni joiden kohdalta pesussa sitten langat poikki. Oisko ollu liikaa lämpöä, mielestäni ei mutta rikki on kuitenkin.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 2. ★★★★★★★★★★
  grilli-savustuskori
  ★★★★★★★★★★
  Erittäin hyvä ja käytännöllinen kori . Sopii Muurikka-savustimeen . Laitan koriin kaikenlaista ruokaa kuten esim perunoita, vihanneksia, kalaa , lihaa ja myös lämmittäessä leipää. Tosi monipuolinen . Suosittelen ja hankkimalla ssen Netrauta.fi.stä saat sen varmasti ja kätevästi.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?

Näitä arvosteluja hallitsee Bazaarvoice, ja ne vastaavat Bazaarvoicen Authenticity Policy -aitouskäytäntöä, jota tukevat petostentorjuntatekniikka ja ihmisten tekemät analyysit.
Lisätietoja osoitteessa http://www.bazaarvoice.com/fi/trustmark/

Kysymykset

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.