Toukokuun kampanjat saivat jatkoa! Tarjoukset voimassa enää:

Ruokapöydät ulos

Ulkokäyttöön tarkoitetut ruokapöydät soveltuvat käytettäväksi terasseilla, parvekkeilla, puutarhoissa ja patioilla. Usein ne valmistetaan materiaaleista, jotka kestävät kosteutta, auringonvaloa ja lämpötilanvaihteluita, kuten puusta, metallista, lasista tai muovista. Valikoimamme ulkokäyttöön tarkoitetut ruokapöydät ovat saatavilla eri kokoisina, muotoisina ja tyylisinä, jotta ne sopivat eri käyttötarkoituksiin ja sisustustyyleihin.

1-48 / 469

469 tuotetta

1-48 / 469

469 tuotetta

Ruokapöydät ulos

Kuinka suuri ruokapöytä pitäisi olla, jotta se mahtuu sopivasti parvekkeelle tai terassille?

Ruokapöydän sopiva koko parvekkeelle tai terassille riippuu tilan koosta ja käyttötarkoituksesta. Yleisesti ottaen, pöydän pitäisi olla tarpeeksi suuri, jotta siihen mahtuu tarvittava määrä tuoleja ja ruokailuvälineitä, mutta samalla sen pitäisi olla riittävän pieni, jotta se ei vie liikaa tilaa. Suositeltava koko on noin 80-120 cm halkaisijaltaan oleva pyöreä pöytä tai 70-100 cm x 70-100 cm:n neliöpöytä. Tärkeintä on mitata tila huolellisesti ja valita siihen sopiva pöytäkokoa.

Millaisia väri- ja muotoiluvaihtoehtoja on saatavilla ruokapöydille ulkokäyttöön?

Ruokapöytiä ulkokäyttöön on saatavilla monissa eri väreissä ja muotoiluissa. Yleisiä värejä ovat esimerkiksi musta, valkoinen, harmaa ja ruskea. Muotoilultaan ulkoruokapöydät voivat olla perinteisiä suorakulmaisia tai pyöreitä, mutta myös eri muotoisia pöytiä on saatavilla. Jotkut pöydät voivat olla myös taitettavia tai säädettäviä. Kannattaa tutustua eri vaihtoehtoihin ja valita omaan ulkotilaan sopiva pöytä.

Kuinka huoltaa ja puhdistaa ulkoruokapöytä säännöllisesti?

Ulkoruokapöytä kannattaa puhdistaa säännöllisesti, jotta se säilyy hyvässä kunnossa pitkään. Pöydän materiaalista riippuen voit käyttää erilaisia puhdistusmenetelmiä. Puupöydän voi puhdistaa esimerkiksi kostealla liinalla ja miedolla saippuavedellä. Muovipöydän voi puhdistaa astianpesuaineella ja liinalla, ja metallipöydän voi puhdistaa ruostumattomalle teräkselle tarkoitetulla puhdistusaineella. Huolehdi myös, että pöytä kuivataan hyvin puhdistuksen jälkeen, jotta se ei vahingoitu kosteudesta. Jos pöytässä on tahroja, voit käyttää apuna esimerkiksi sitruunamehua tai soodaa. Muista myös suojata pöytä sateelta ja auringolta tarvittaessa, jotta se säilyy hyvässä kunnossa pidempään.

Myydyimmät tuotteet (10)

Pöytä Varax Suvisaari, Ø103x72cm, eri värejä
-12%
ENÄÄ
3 PÄIVÄÄ
Tarjous
★★★★★ ★★★★★
Pöytä Varax Suvisaari, Ø103x72cm, eri värejä
281,70  248,90 

Katsotuimmat tuotteet (10)

Ruokapöytä Gardeno, 150x90cm, eri värejä
-35%
ENÄÄ
3 PÄIVÄÄ
Tarjous
Ruokapöytä Gardeno, 150x90cm, eri värejä
555,90  360,90 
-20%
Juuri nyt!
Tarjous
Pöytä Torpet, 109x67cm, eri värejä
Ilmainen toimitus!
312,40  249,90 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.