Ilmankostutin Wilfa Moist C HU430CW, Wifi, valkoinen

Tuotenumero:
WILFA601220
119,00  105,00  Säästät: 14,00 
kpl
Tämän tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana ennen kampanjan alkua on ollut 105,00 €
Toimitustiedot
Toimitusaika: n. 1-3 arkipäivää
Toimitustapa: Nouto Postista (Posti.fi)
Toimituskustannukset: 6,90 €
★★★★★★★★★★
5.0
Käytön helppous 5
Ominaisuudet 5
Vastinetta rahoille 5
Tuotteen laatu 5

Sekä sinulle että kasveillesi! Vähennä hiusten sähköistymistä, kuivaa ja ärtynyttä ihoa sekä kutiavia silmiä käyttämällä ilmankostutinta sisäilman kosteuttamiseksi.

Talvi-ilma on kuivaa sekä ulkona että sisällä ja se aiheuttaa yleensä tuntuvia haasteita, kuten ärtyneet hengitystiet ja hiusten ja ihon erilaiset kuivuudesta johtuvat ongelmat. Ulkoilmalle emme voi tehdä mitään, mutta sisäilmaan voimme kuitenkin yrittää vaikuttaa. Riittävän kostea sisäilma vaikuttaa positiivisesti terveyteen ja vähentää muun muassa kasvien kuivumista sekä liian kuivasta ilmasta johtuvia lattian ja seinän halkeamia.

ULTRAÄÄNIKOSTUTIN WIFI-TOIMINNOLLA JA LED-NÄYTÖLLÄ

Moist C ilmankostuttimen ultraääniteknikka mahdollistaa suuren höyryntuottokapasiteetin. Laite tuottaa hienoa höyryä, joka leviää helposti ilmaan miellyttävän sisäilman saavuttamiseksi. Kostuttimen LED-näytöltä näet selkästi yleiskuvan asetuksista ja huoneen kosteustasosta. WiFi-toiminnon avulla voit liittää ilmankostuttimen myös kotisi Wifi-verkkoon, jolloin voit hallita ilmankostuttajan ominaisuuksia myös etänä. WiFi-sovellus käyttää laitteen yhdistämiseen 2,4 GHz:n WiFi-yhteyttä ja on yhteensopiva myös Google Assistant ja Amazon Alexa sovelluksien kanssa. Voit ladata maksuttoman WiLife sovelluksen IOS tai Android käyttöjärjestelmille näiden omista sovelluskaupoista. Tarkista laitteen yhteensopivuus applikaation tiedoista.

KAPASITEETTI

Kostutin levittää ilmaan 370 ml höyryä tunnissa ja sopii erinomaisesti jopa 50 m2: n huoneisiin. Suositeltu huonekoko voi olla tätä maksimikokoa selkeästi pienempi, mikäli tila on korkea tai huoneessa on käytössä koneellinen ilmanvaihto.

AUTOMAATTINEN KOSTEUDEN SÄÄTÖ

Laitteessa on tyylikäs ja erittäin käyttäjäystävällinen kosketusnäyttö. Automaattisen kosteudenhallintatoiminnon avulla voit helposti ja kätevästi asettaa halutun kosteuden. Laite säätää automaattisesti kosteudentuottoa halutun kosteustason saavuttamiseksi.

LÄMMINTÄ TAI KYLMÄÄ HÖYRYÄ

Kostuttimen avulla voit valita lämpimän tai kylmän höyryn ja säädettävän höyrysuuttimen avulla voit myös ohjata höyryn suuntaa. Kohdista se tasaiseen levitykseen huoneessa tai anna rakkaimman kasvisi saada hieman enemmän huomiota.

HELPPO VEDEN TÄYTTÖ

4,3 litran vesisäiliö voidaan täyttää joko ylhäältä tai nostamalla sisempi säiliö täyttöä helpottamaan. Kostutin sammuu automaattisesti, kun vesisäiliö poistetaan alustasta ja kun vesisäiliö on tyhjä.

PLASMATOIMINTO JA KERAAMINEN SUODATIN PITÄVÄT VEDEN PUHTAANA

Kostuttimen plasmatoiminto poistaa ilmassa olevia bakteereja ja epämiellyttäviä hajuja huoneesta, kun taas keraaminen suodatin pehmentää ja auttaa pitämään veden puhtaampana. Keraaminen suodatin voidaan puhdistaa ja käyttää uudelleen.

YÖTILA JA AJASTIN

Älä anna ilmankostuttimen häiritä yöuniasi. Yötilan avulla voit sammuttaa ilmankostuttimen näytön, jotta valo ei häiritse sinua. Sisäänrakennetun ajastimen avulla voit myös valita 12 eri ajastinasetuksen (12 tuntia) välillä ja halutun ajan kuluttua kostutin sammuu automaattisesti valmiustilaan.

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: Wilfa
 • GTIN: 7044876012203
 • Valmistusmaa: Kiina

Tuotteen mitat:

 • Tuotteen paino (kg): 2,73

Tuotteen ominaisuudet:

 • Väri: Valkoinen
 • Jännite (V): 230
 • WiFi: Kyllä
 • Takuuaika: 5 vuotta

Pakkauksen mitat ja paino:

 • Pakkauksen leveys (mm): 273,00
 • Pakkauksen korkeus (mm): 357,00
 • Pakkauksen syvyys (mm): 273,00
 • Rahtipaino (kg): 3,48
★★★★★★★★★★
5.0
Käytön helppous 5
Ominaisuudet 5
Vastinetta rahoille 5
Tuotteen laatu 5

Arvostelut

Yhteensä 1 kysymys
Sort by: Uusimmat
 • Uusimmat
 • Hyödyllisin
 • Arvosana korkeimmasta alhaisimpaan
 • Arvosana alhaisimmasta korkeimpaan
 1. ★★★★★★★★★★
  Helppo käyttää
  ★★★★★★★★★★
  Tehokas ja helppokäyttöinen ilmankostutun. Plussaa laitteessa on, että sitä voi säätää.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?

Näitä arvosteluja hallitsee Bazaarvoice, ja ne vastaavat Bazaarvoicen Authenticity Policy -aitouskäytäntöä, jota tukevat petostentorjuntatekniikka ja ihmisten tekemät analyysit.
Lisätietoja osoitteessa http://www.bazaarvoice.com/fi/trustmark/

Kysymykset

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.