Maaliskuun tingityt hinnat päättyvät! Aikaa jäljellä:
599,00  359,00  Säästät: 240,00 
kpl
Hyödynnä tarjoushinta ja tilaa!
Tarjous on voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää.
Tämän tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana ennen kampanjan alkua on ollut 599,00 €
Toimitustiedot
Toimitusaika: n. 2-5 arkipäivää
Toimitustapa: Nouto Postista (Posti.fi)
Toimituskustannukset: 6,90 €
★★★★★★★★★★
2.3
Käytön helppous 3.3
Ominaisuudet 3.3
Vastinetta rahoille 3
Tuotteen laatu 2.3

Älykäs ilmanpuhdistin -kostutin, jolla varmistat terveellisemmän ja turvallisemman kotiympäristön sinulle ja perheellesi. Monipuolinen Hoover H-purifier 700 sekä vähentää ilmassa olevia pienhiukkasia, epäpuhtauksia ja allergeenejä, että myös kosteuttaa sisäilmaa. Kätevän hOn-sovelluksen avulla voit seurata kotisi ilmanpuhtautta, -kosteutta ja lämpötilaa omasta älypuhelimestasi!

Kolme suodatinkerrosta

Hoover H-purifier 700- ilmanpuhdistin poistaa sisäilmasta jopa 99,97% alle 0.3 mikronin kokoisista allergeeneista. Käytössä on kolme suodatinkerrosta, joista jokaisella kerroksella on erityinen tehtävä, ja jotka yhdessä varmistavat suojan kaikilta sisäilman epäpuhtauksilta 0,1 mikroniin asti.

Ulkokerros toimii suodattimena, joka sieppaa suurimmat hiukkaset, kuten ihmisen tai lemmikkieläinten karvat ja pölyn. HEPA (H13) -suodatin vangitsee näkymättömät mikrohiukkaset, kuten PM10 ja PM2,5 ja poistaa jopa 99,97& alle 0.3 mikronin kokoisista allergeeneista, kuten siitepöly, pölypunkit ja bakteerit.

Aktiivihiilisuodatin imee sisäänsä kaasumaiset epäpuhtaudet (VOC, NO2), höyryt, tupakansavun ja epämiellyttävät hajut. Hoover H-purifier 700:n CADR* (m3/h) -arvo on 330, mikä tarkoittaa, että se pystyy puhdistamaan 20 neliömetrin kokoisen huoneen 9 minuutissa. * mitattu GB/T 18801-2015 -standardin mukaisesti. CADR (Clean Air Delivery Rate) on kansainvälinen standardi, jolla mitataan ilmanpuhdistimien tehoa ja volyymiä m3/h.

LED-rengas kertoo ilmanlaadusta

H-Purifier ilmanpuhdistimen led-valorengas kertoo kotisi ilman tilan yhdellä silmäyksellä. Neljä eri väriä paljastavat vallitsevan ilmanlaadun: vihreä on hyvä, keltainen kohtuullinen, oranssi heikko ja punainen huono.

Ilmankosteutus

Sisäilma on liian kuivaa etenkin talviaikaan, mikä aiheuttaa mm. silmien, nenän ja ihon kuivumista ja tukkoisuutta. Suositeltava sisäilmankosteus on 40–60%. Hoover H-Purifier 700 -ilmanpuhdistimessa on myös ilmankostutin, joka saavuttaa halutun suhteellisen ilmankosteuden sen anturin ohjaamana. Voit valita toivotun kosteuden (40%, 55% tai 70%) laitteen näytöltä tai hOn-sovelluksen kautta. Kostuttimen vesisäiliön tilavuus on 1.2 litraa.

H-essence -tuoksupaikka

Hoover H-purifier 700 on varustettu diffuuserilla. Voit siis ilmanpuhdistuksen lisäksi täyttää huoneen raikkailla tuoksuilla. Valitse oma suosikkituoksusi, ja säätele sen voimakkuutta hOn-sovelluksen avulla. H-Essence tuoksut ovat hypoallergisia ja 100% luonnollisia eteerisiä öljyjä.

Multisensorijärjestelmä

Hoover H-Purifier 700:n tehokas monianturijärjestelmä tarkkailee jatkuvasti sisäilman laatua ja havaitsee haitallisia allergeenejä, siitepölyä ja VOC-yhdisteitä.

Häkähälyytys

H-purifier on varustettu erillisellä häkäanturilla, joka on aina päällä. Kun sisäilman CO (hiilimonoksiidi=häkä) -taso on nousemassa haitalliseksi, antaa laite äänimerkin. Saat asiasta hälyytyksen myös hOn-sovelluksen kautta, joten sinä ja perheesi tunnette olonne aina turvalliseksi.

360 ° ilmavirtausjärjestelmä

Hoover H-purifier 700:lla puhdistettu ilma virtaa tehokkaasti huoneessa joka suuntaan, myös suurissa tiloissa. Kun allergeenit ja epäpuhtaudet on saatu kiinni, suodatettu ilma levitetään ensin kohti kattoa ja sitten ympäri huonetta nopeasti ja tehokkaasti.

Tuotetiedot:

 • Suositeltava huoneen koko max 110 m2
 • Paino: 9,6 kg
 • Brittish Allergy Foundationin testaama
 • Poistaa sisäilmasta jopa 99,97% alle 0.3 mikronin kokoisista allergeeneista
 • Ilmankosteutus
 • Paikka tuoksulle
 • Multisensorijärjestelmä: Hiukkasten PM-anturi (PM10 ja PM2,5) / Kaasuanturi VOC-yhdisteille (haihtuvat orgaaniset yhdisteet) /CO-anturi hiilimonoksiidille + hälyytys / Lämpötilaanturi
 • Häkähälyytys
 • Automaattitila
 • Unitila
 • Maksimitila
 • Yhdistä hOn- sovellukseen
 • Tuotteen korkeus (mm): 745
 • Tuotteen leveys (mm): 280
 • Tuotteen syvyys (mm): 317
 • Väri: Valkoinen
 • Takuu: 2 vuotta

Pakkauksen mitat ja paino:

 • Pakkauksen leveys (mm): 810,00
 • Pakkauksen korkeus (mm): 810,00
 • Pakkauksen syvyys (mm): 355,00
 • Rahtipaino (kg): 12,00

H-purifier-puhdistustilat

 • Automaattitila: Automaattiohjelmalla Hoover H-purifier toimii itsenäisesti. Se valitsee tuulettimen nopeuden havaitun ilmanlaadun perusteella. Kun ilmanlaatu pysyy vihreällä 30 minuuttia, H-purifier kytkeytyy automaattisesti valmiustilaan, jolloin tuuletin sammuu ja anturit seuraavat ilmanlaatua käynnistyen laitteen automaattisesti uudelleen, mikäli epäpuhtauksia havaitaan
 • Unitila: Unitilassa hiljainen, mutta tehokas ilmanpuhdistus kytkeytyy päälle ja puhdistaa tilan jopa 8 kertaa yössä sinua häiritsemättä. Saat aina hengitettyä puhdasta ja raikasta ilmaa, niin päivällä kuin yöllä
 • Maksimitila: Max mode, maksimitila, antaa ilmanpuhdistimesi toimia täydellä tehollaan. Se on ihanteellinen suurissa ja avoimissa tiloissa poistamaan tupakansavua tai ruoanlaittokäryjä keittiöstä
 • Yhdistä hOn- sovellukseen: Paranna ilmanpuhdistuskokemustasi lataamalla Hooverin hOn-sovellus. Sovelluksen kautta pääset käyttämään hyödyllisiä toimintoja, kuten säätämään puhdistustiloja, asettamaan ajastustoimintoja ja asetuksia. Lisäksi hOn -sovellus kerää dataa sisäilmasi tilasta ja antaa reaaliaikaista seurantatietoa ilman puhtaudesta, -kosteudesta ja lämpötilasta ja muistuttaa vaihtamaan suodattimet

Allergia -asetus ja käyttäjien allergiaprofiilit

Kun Hoover H-purifier on onnistuneesti yhdistetty hOn -sovellukseen, voit tehdä oman käyttäjäprofiilin valitsemalla sovelluksessa ne allergeenit, mille sinä olet allerginen. hOn sovellus seuraa sitten näiden allergeenien ilmaantumista ja kertoo sovelluksessa kun niitä ilmaantuu. Allergeenin puhdistus sisäilmasta alkaa automaattisesti, ja ilmanpuhdistin alkaa puhdistaa sisäilmaa allergeenien poistamiseksi estääkseen allergiset reaktiosi.

★★★★★★★★★★
2.3
Käytön helppous 3.3
Ominaisuudet 3.3
Vastinetta rahoille 3
Tuotteen laatu 2.3

Arvostelut

Yhteensä 3 kysymystä
Sort by: Uusimmat
 • Uusimmat
 • Hyödyllisin
 • Arvosana korkeimmasta alhaisimpaan
 • Arvosana alhaisimmasta korkeimpaan
 1. ★★★★★★★★★★
  Hyvä laite.
  ★★★★★★★★★★
  Erittäin herkkä pienhiukkasille. Kun kuorii sitrushedelmän laitteen läheisyydessä, niin laite siirtyy heti punaiselle sektorille siirtyen suurimmalle teholle. Ilmankostutin toimii muuten hyvin, mutta käskee aina puhdistamaan vesisäiliö. Vaikka kuinka hyvin pudistaa sen, niin hälytystä ei saa poistumaan!
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 2. ★★★★★★★★★★
  Viallinen tullessaan mutta takuuvaihto toimi hyvin
  ★★★★★★★★★★
  Piti kovaa ääntä heti uutena tullessaan, olimme yhteydessä merkkihuoltoon, kävi ilmi että tuotteessa vika, saimme heti oikeuden takuuvaihtoon joka hoito sujunut hyvin mallikkaasti. Kiitos siitä! Toimivasta laitteesta ei vielä kokemusta koska tilanne kesken mutta uskomme että laite on hyvä, antaa automaattisesti kosteutta huoneilmaan kun on tarvetta, myös huoneilman puhdistus samassa, tämä riittää koko talomme tarpeisiin
  Oliko arvostelu hyödyllinen?
 3. ★★★★★★★★★★
  Huono
  ★★★★★★★★★★
  Laite toimi 3 päivää hyvin. Sitten alkoivat ongelmat. On takuuhuollossa ja odottaa varaosia.
  Oliko arvostelu hyödyllinen?

Näitä arvosteluja hallitsee Bazaarvoice, ja ne vastaavat Bazaarvoicen Authenticity Policy -aitouskäytäntöä, jota tukevat petostentorjuntatekniikka ja ihmisten tekemät analyysit.
Lisätietoja osoitteessa http://www.bazaarvoice.com/fi/trustmark/

Kysymykset

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16