Pakkanen puri hinnoista JOPA PUOLET POIS! Hyytävät hinnat voimassa enää:

Induktiotaso liesituulettimella BORA Pure / BORA X Pure / BORA S Pure

Tuotenumero:
SAV-BORA-PURE
Toimitustiedot
Toimitusaika: n. 2-5 arkipäivää
Toimitustapa: Kotiin toimitus
Toimituskustannukset: 29,90 €

Vie keittiösi uudelle aikakaudelle laadukkaalla BORA Pure -induktiotasolla. Tasossa on nerokas, integroitu liesituuletin, joka imee höyryt, hajut ja rasvahiukkaset suoraan keittoastiasta.

Tyylikkäästi muotoiltu BORA Pure on suunniteltu käyttömukavuus ja tehokkuus edellä, minkä lisäksi tämä kompakti ratkaisu mahtuu pieneenkin tilaan ja samalla maksimoi keittiön säilytystilan. Ei siis mikään ihme, että BORA Pure on jo ehtinyt saada useita designpalkintoja innovatiivisuudestaan, korkeasta laadustaan, muotoilustaan, käyttömukavuudestaan sekä toiminnallisuudestaan.

BORA Puresta on saatavilla myös rajattomilla induktiokeittoalueilla varusteltu BORA X Pure sekä BORA S Pure -malli, joiden minimalistinen muotoilu sopii upeasti nykyaikaiseen keittiöön.

Bora X Puren tavallista suuremmilla, rajattomilla induktiokeittoalueilla on runsaasti tilaa ruoanlaittoon ja kokkaaminen on myös mutkattoman helppoa. Laitteen uniikki pystysuuntainen sControl-säädin mahdollistaa kaikkien tärkeiden toimintojen käytön yhdellä hipaisulla. Automaattinen siltaustoiminto takaa erittäin suurienkin kattiloiden ja pannujen lämpenemisen kokonaan ja tasaisesti. Imuyksikkö ohjautuu myös automaattisesti, joka on suurimmilla tehotasoillaankin miellyttävän hiljainen.

Bora S Puren imuaukon ja ilmanohjaimen epäsymmetrinen sijainti maksimoi käytettävissä olevan ruoanlaittotilan. Keittotasolla on neljä keittoaluetta, joista kaksi on sopivia isommille kattiloille ja pannuille ja kaksi pienemmille. Laitteen intuitiivinen ohjauspaneeli on valmiustilassa lähes näkymätön ja käytön aikana sen älykäs valaistus on pelkistetty oleelliseen. Bora S Puren puhdistus käy vaivattomasti – rasvansuodatin poistetaan imuaukon kautta ja se voidaan pestä astianpesukoneessa. Myös tehokkaan aktiivihiilisuodattimen vaihto tapahtuu imuaukon kautta; laatikoita ei tarvitse poistaa.

Monta hyvää syytä valita BORA Pure

 • Tehokas höyrynpoisto. BORA Pure imee ruoanlaiton höyryt, hajut ja rasvahiukkaset pois suoraan keittoastioista ilman kiertoteitä, joten voit nauttia kokkailusta aina raikkaan ilman ympäröimänä. Tehokkaan höyrynpoiston takaa tuotteessa käytetty poikkivirtaus, jonka nopeus on suurempi kuin keittohöyryjen nousunopeus, minkä lisäksi höyrynpoistossa on apuna innovatiivinen moottoriteknologia.
 • Laadukkaat materiaalit. Valitsemalla BORA Puren panostat taatusti laatuun. Tuotteessa käytetään vain parhaita materiaaleja, kuten puhdasta ruostumatonta terästä sekä lasikeramiikkaa, joka ei sisällä lainkaan raskasmetalleja. Laadukkaat materiaalit takaavat sen, että nautit BORA Puren tuomasta arjen luksuksesta pitkään.
 • Ruoanlaittoa ilman häiriötekijöitä. BORA Puren avulla voit keskittyä ruoanlaittoon ilman häiriötekijöitä, joita perinteinen liesituuletin saattaa aiheuttaa. Koska liesituuletin on integroitu liesitasoon, pään korkeudelle ei jää teräviä reunoja tai kulmia. Lisäksi tuote imee höyryn suoraan keittoastioista, jolloin höyryt eivät haittaa näkyvyyttä, huurruta silmälaseja tai tunkeudu ikävästi silmiin. Myöskään vieraiden ei tarvitse paeta ruoan käryä toiseen huoneeseen, sillä tämän tuotteen tehokkuuden ansiosta kokkaat aina raikkaassa ympäristössä.
 • Hiljainen käyntiääni. Perinteisiin liesituulettimiin verrattuna BORA Pure on erittäin hiljainen. Kehittyneen teknologian, hiljaisten moottorien ja täydellisen äänieristyksen ansiosta tuotteesta lähtee suurimmallakin teholla vähemmän ääntä kuin pihvin paistamisesta.
 • Helppo puhdistaa ja huoltaa. Tavallisista liesikuvuista poiketen BORA Puren puhdistus ja huolto on äärimmäisen helppoa ja nopeaa. Tuotteen kaikki kolme irrotettavaa osaa voidaan poistaa ilman työkaluja ja ne voidaan pestä vaivattomasti astianpesukoneessa.

Valitse kahdesta mallista: huoneilmaan palauttava kiertoilma tai hormiin liitettävä poistoilma

Voit valita BORA Pure -tuotteestasi joko hormiin liitettävän tai huoneilmaan palauttavan version oman tarpeesi ja rakennusvaatimusten mukaan. Kummassakin versiossa höyrynpoisto imee tehokkaasti keitto- ja paistohöyryt, ja poistaa samalla myös hajut ja rasvahiukkaset.

Huoneilmaan palauttavassa mallissa keittohöyryt johdetaan tuulettimella erikoismuotoiltuihin kiertoilmasuodattimiin, jotka poistavat hajut keittiön poistoilmasta tehokkaasti. Kiertoilmasuodattimessa on rasva- ja aktiivihiilisuodattimet. Suodatettu ilma johdetaan tämän jälkeen takaisin huoneeseen. Kiertoilmajärjestelmissä lämmin ilma pysyy talon sisällä, joten ne ovat ihanteellisia ratkaisuja passiivi-, matala- ja nollaenergiarakennuksiin.

Hormiin liitettävässä mallissa keittohöyryt johdetaan tuulettimella BORA Ecotube -kanavajärjestelmän ja BORA 3box -seinäläpiviennin kautta suoraan ulkoilmaan. Höyryt ja hajut poistetaan siten kokonaan ruoanvalmistusalueelta. Perinteisistä liesituulettimista poiketen kaikki BORA-järjestelmät toimivat älykkäällä virtaustekniikalla suuren ilmavirtauksen sijaan. Siksi lämmintä huoneilmaa johdetaan entistä vähemmän ulos, mikä säästää energiaa.

BORA Pure avaa uusia ovia unelmiesi keittiön suunnitteluun

BORA Pure avaa myös täysin uudenlaisia mahdollisuuksia keittiösuunnittelulle. Sen ansiosta voit sijoittaa ruoanlaittopisteen esimerkiksi ikkunan eteen tai viistokaton alle, ja luoda keittiöösi ihanan minimalistisen ilmeen ilman massiivisia liesikupuja. Moderni muotoilu sulautuu täydellisesti sisustukseen ja myös ilmanohjaimen väri on mahdollista valita sisustukseen sopivaksi. Värivalikoimaan kuuluvat tyylikkään mustan lisäksi greige, jadenvihreä, sininen, punainen ja oranssi.

Tyylikkyyden lisäksi tuote on myös tilanhallinnan kannalta loppuun asti mietitty. Alle 200 mm:n korkeuden ja integroidun suodatinyksikön ansiosta alakaappiin jää runsaasti säilytystilaa. Lisäksi huoneilmaan palauttava ratkaisu ei tarvitse lainkaan putkituksia, eikä sen kanssa tarvitse lyhentää edes 60 cm syvien kalusteiden laatikoita. Tilankäyttö on optimoitu myös itse keittotasolla, sillä keittoalueiden keskitetyn hallinnan ja optimoidun järjestyksen ansiosta siihen mahtuu jopa neljä 24 cm:n keittoastiaa samanaikaisesti.

Tilaa BORA Pure kätevästi myyntipalvelumme kautta

BORA Puren tai BORA X Puren voit tilata vaivattomasti myyntipalvelumme kautta. Asiantunteva myyjämme vastaa mielellään kysymyksiisi ja hoitaa tilauksesi ammattitaidolla alusta loppuun.

BORA Puren voit tilata vaivattomasti myyntipalvelumme kautta.

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: BORA

Tuotteen mitat:

 • Korkeus (mm): 199
 • Leveys (mm): 760
 • Syvyys (mm): 515

Tuotteen ominaisuudet:

 • Väri: Musta
 • Energialuokka: A+
 • Liesituulettimen tyyppi: Oma moottori - hormiin poistava, Oma moottori - huoneilmaan palauttava
 • Kytkimen tyyppi: Hipaisukytkin
 • Minimikaluste (mm): 800x600
 • Imuteho: 625.7 m³/h
 • Ohjauspaneeli: Intuitiivinen sControl-ohjauspaneeli
 • Äänitaso: Erittäin hiljainen, 40.9-68.4 dB(A) (BORA Pure), 41.2-68.6 dB(A) (BORA X Pure)
 • Tuotteen puhdistus: Helppo puhdistaa, kaikki likaantuvat osat astianpesukoneen kestäviä ja poistettevissa yhtenä pakettina. BORA X Pure -mallissa osat voidaan poistaa kätevästi imuaukon kautta.
 • Rasvasuodatin: Ruostumatonta terästä. Rasvasuodattimeen on integroitu rasvankeräystarjotin.
 • Lieden tehotasot: 1-9
 • Lapsilukko: Kyllä
 • Lyhytkestoinen ajastin/munakello: Kyllä
 • Ylikuumenemissuoja: Kyllä
 • Höyrynpoiston automaattinen ohjaus: Kyllä, höyrynpoiston imutasoa säädellään automaattisesti sen hetkisten asetusten mukaan.

Arvostelut

Kysymykset

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.