Tietosuojaseloste

Tämä on Netrauta Finland Oy:n henkilötietolain (1999/523) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen tietosuojaseloste.

Laadittu 9.3.2018. Viimeisin muutos 20.4.2018

Rekisterinpitäjä

Netrauta Finland Oy (“Netrauta”)
Ideaparkinkatu 4
37570 Lempäälä
y-tunnus: 2166342-8

Yhteydenotot

Jos teillä on kysyttävää henkilötietojenne käsittelystä, haluatte nähdä itseänne koskevat tallennetut tiedot tai poistaa tietonne järjestelmästämme, voitte ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen: asiakaspalvelu(a)netrauta.fi.

Rekisteröityneenä käyttäjänä voitte muuttaa omia tietojanne tai peruuttaa uutiskirjeen kirjautumalla henkilökohtaisille sivuillenne: https://www.netrauta.fi/customer/account/login/

Käyttäjän suostumus

Huomioittehan, että tilaamalla uutiskirjeemme ja/tai rekisteröitymällä verkkosivustollemme ja/tai tilaamalla tuotteitamme, annatte suostumuksenne tietojenne tallennukseen. Toimitetun tilauksen osalta tiedon säilytysvelvoite määräytyy kirjanpitolain (1997/1336 § 10) mukaisesti.

Kerätyt henkilötiedot

Netrauta kerää ja käsittelee henkilötietojanne, kun teette tilauksen verkkokaupastamme, rekisteröidytte sivustomme www.netrauta.fi käyttäjäksi, tilaatte uutiskirjeen ja/tai osallistutte Netraudan järjestämiin kilpailuihin. Keräämme tietoja vierailustanne myös evästeiden avulla. Lisätietoja evästeistä löydätte tämän tietosuojaselosteen lopusta.

Henkilötietoja käytetään tilausten toimitukseen, käsittelyyn ja arkistointiin; asiakaspalvelun, liiketoiminnan ja verkkokaupan kehittämiseen; kohdennetun sisällön ja markkinoinnin tarkoituksiin sekä analysointiin ja tilastointiin.

Kuka voi käyttää henkilötietojanne

Netrauta Finland Oy:n työntekijöillä ja Netrauta Finland Oy:n toimeksiannosta ja lukuun toimivien alihankkijoiden ja yhteistyökumppanien työntekijöillä on oikeus käyttää henkilötietoja eri käyttöoikeustasojen mukaisesti työtehtävän edellyttämällä tavalla.

Henkilö- ja käyttäjätietojen suojaus

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti.

Netraudan järjestelmissä joihin tieto on tallennettu, on eri käyttäjätasoja, joten käyttäjä saa työtehtävänsä edellyttämän ylläpito- tai selausoikeuden tietoihin. Kullakin määritellyllä käyttäjällä tai käyttäjäryhmällä on oma käyttäjätunnus ja salasana.

Evästeet

Eväste eli cookie on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin pyytää saada tallentaa tietokoneelle (ml. mobiililaitteet) vierailijan tunnistamiseksi verkkosivustolla. Evästeiden avulla palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi, analysoimaan sivustonsa käyttöä ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja muita etuja.

Käyttäjä voi torjua evästeiden käytön käyttämänsä selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan verkkopalvelun käytön lopetuksen jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät toiminnot voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymistä toimiakseen.

Evästeet Netrauta.fi sivustolla

Käytetyt evästeet voivat olla pitkä- tai lyhytkestoisia. Pitkäkestoiset evästeet pysyvät tallessa sille asetettuun aikarajaan asti. Pysyviä evästeitä käytetään mm. tukemaan kaupan toiminnallisuutta sekä sivuston sisäisen haun parantamiseen.

Lyhytaikaiset (ns. istuntokohtaiset) evästeet tallentuvat vain verkkosivustolla vierailun ajaksi käyttäjän laitteelle. Lyhytaikainen eväste häviää heti, kun verkkoselain suljetaan.

Kolmasien osapuolien käyttö sekä tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Käytämme kävijätietojen analysointiin, markkinoinnin uudelleenkohdistamiseen ja bannerimainontaan sellaisten ulkopuolisten tahojen palveluja, jotka käyttävät sivustoillamme evästeitä. Tällaisia palveluntarjoajia ovat seuraavat tahot:

Bronto: Bronto Software, LLC, Washington Building 324 Blackwell Street, Suite 410 Durham, NC 27701, USA
Bazaarvoice: Bazaarvoice Inc. 10901 Stonelake Blvd, Austin, TX 78759, USA
Google Analytics: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
Criteo: Criteo CIL, 32 Rue Blanche, 75009 Paris, France
Facebook: Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA
Instagram: Instagram HQ, 200 Jefferson Dr, Menlo Park, CA 94025, USA
Pinterest: Pinterest Inc. 808 Brannan Street, San Francisco, CA 94103-4904, USA
Twitter: Twitter Inc. 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA
Youtube: Youtube LLC, 901 Cherry Avenue, Second Floor, San Bruno, CA 94066, USA

Käyttäessänne www.netrauta.fi sivustoa annatte suostumuksenne, että voimme käyttää evästeitä edellä mainituin tavoin.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

ma-pe klo 8.30-19.30, la 10-18